Coinmama Exchange: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

coinmama-exchange-review

Cum să utilizați, să tranzacționați și să vă înscrieți la Coinmama Crypto Exchange

Coinmama a ajutat oamenii să cumpere rapid și ușor criptomonede în 190 de țări începând cu 2013. Aflați tot ce trebuie să știți despre Coinmama astăzi în recenzia noastră.

Caracteristici

 • Cumpărați bitcoin cu orice card de credit / debit Visa sau MasterCard
 • Verificare rapidă
 • Livrare instantanee

Metode de depunere

 • SEPA pentru rezidenții UE
 • Depozite Crypto
 • Visa sau MasterCard

Pro

 • Mod ieftin și ușor de a cumpăra criptomonede majore
 • Ușor de folosit
 • Disponibil în peste 190 de țări

Contra

 • Taxe mari (11% taxe pentru procesarea cardurilor de credit și de debit)
 • Opțiuni de vânzare limitate; nu din punct de vedere tehnic un schimb criptografic
 • Nu există asistență pentru clienți 24/7

Introducere

Coinmama este un schimb israelian de criptomonede cu sediul în Ra’anana, la periferia orașului Tel Aviv. Bursa funcționează continuu din 2013. Astăzi, Coinmama are o echipă de 30 de angajați care deservesc peste 1 milion de utilizatori în 190 de țări. Bursa este înregistrată în Slovacia, deși este deținută oficial de New Bit Ventures în Israel.

Schimbul își propune să ofere una dintre cele mai rapide și mai ușoare modalități de a cumpăra criptomonede. Puteți cumpăra criptomonede online într-o oră (inclusiv verificarea) folosind carduri de debit sau de credit. Coinmama acceptă orice card de credit sau de debit Visa sau MasterCard, percepând taxe de 11% pentru procesarea plăților și cumpărarea criptomonedei. Aceasta este o taxă foarte mare, dar plătiți o primă semnificativă pentru viteză și comoditate.

Coinmama este ideal pentru utilizatorii de cripto începători care doresc să cumpere primul lor bitcoin. Un comerciant mai avansat poate folosi o altă platformă pentru a economisi taxele de tranzacționare, dar un utilizator începător va găsi Coinmama foarte ușor de utilizat. Dacă căutați o modalitate rapidă și ușoară de a cumpăra primul dvs. bitcoin, atunci Coinmama este o alegere excelentă. Coinmama vinde, de asemenea, o gamă mică de alte criptomonede, inclusiv BCH, ETH, LTC și altele.

Desigur, nu trebuie să plătiți taxele mari de tranzacționare cu cardul de credit și cardul de debit. Coinmama permite, de asemenea, transferuri SEPA și SWIFT. Pentru aceste transferuri, veți plăti 0% pentru a depune bani pe platformă, deși veți plăti în continuare taxa inevitabilă de curs de schimb de 5,9%.

Un alt lucru frumos la Coinmama este că schimbul acceptă utilizatori dintr-o listă lungă de țări. De fapt, locuitorii din aproape toate țările din lume nu ar trebui să aibă probleme în accesarea Coinmama. Coinmama nu permite utilizatorilor din țările sancționate (cum ar fi Coreea de Nord) și nici nu acceptă utilizatorii din 27 de state din America. Cu toate acestea, în general, Coinmama acceptă utilizatori dintr-o listă lungă de locații.

Caracteristici cheie

Caracteristicile cheie ale Coinmama includ:

Metodă de plată ușoară: Coinmama vă permite să utilizați aceleași metode de plată pe care le utilizați pentru achizițiile zilnice, inclusiv cardurile dvs. de debit sau de credit. Poate fi frustrant să cumperi cripto pe alte burse, doar pentru a-ți da seama că trebuie să folosești un transfer bancar costisitor sau un transfer cripto-la-criptă pentru a depune fonduri în bursă. Cu Coinmama, cumpărarea de bitcoin este la fel de ușoară ca și comanda unei pizza online.

Platformă ușor de utilizat: Coinmama își comercializează platforma pentru începători. Așa cum v-ați aștepta, este o platformă ușor de utilizat care își propune să ușureze părțile complicate ale criptografiei. Coinmama are graficele, graficele și statisticile pe care le găsiți la alte burse, deși nu este nevoie să vizualizați aceste informații în timpul procesului inițial de cumpărare a monedelor.

Asistență puternică pentru clienți: Coinmama este, în general, lăudat pentru asistența acordată clienților. Puteți contacta echipa de asistență prin chat live. Cu toate acestea, asistența instantanee pentru clienți este disponibilă numai în timpul orelor de lucru normale din Israel (9:00 – 18:00 GMT + 3). De asemenea, puteți contacta asistența pentru clienți prin e-mail, bilete de asistență sau Facebook.

Primiți instantaneu monede în portofelul personal: O caracteristică unică a Coinmama în comparație cu schimburi precum Coinbase este că primiți monedele instantaneu în portofelul personal. Coinmama nu vă stochează monedele în propriile portofele de schimb. Asta înseamnă că aveți nevoie de o adresă de portofel înainte de a utiliza Coinmama pentru prima dată. De asemenea, înseamnă că dețineți controlul total asupra monedelor dvs..

Nu sunt necesare cunoștințe anterioare despre criptare: Nu ai cumpărat niciodată bitcoin în viața ta? Este în regulă! Coinmama face atât de ușor să cumpărați bitcoin, încât nu aveți nevoie de cunoștințe anterioare despre bitcoin sau cripto.

Foarte sigur: Coinmama funcționează fără probleme din 2013. Începând din 2019, Coinmama nu a experimentat nicio piratare sau încălcare a securității și nici nu au fost furate vreodată datele utilizatorilor.

Reglementat și înregistrat: Coinmama este înregistrată la FINCEN în Statele Unite, oferind platformei un strat suplimentar de securitate de reglementare asupra unora dintre concurenții săi mai umbri.

Monede și perechi Coinmama

Coinmama acceptă un număr mic de criptomonede, inclusiv:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Qtum (QTUM)
 • Ethereum Classic (ETC)

Metodele de depunere și retragere acceptate de Coinmama

Coinmama acceptă cardurile de credit sau de debit emise de Visa sau MasterCard pentru o taxă de 5% (plus taxa de schimb de 5,90%).

De asemenea, Coinmama a început recent să accepte transferuri SEPA. Transferurile SEPA au comisioane de procesare de 0%, deși veți plăti în continuare taxa de schimb de 5,9% pentru toate achizițiile Coinmama.

De asemenea, puteți depune fonduri în Coinmama folosind SWIFT.

Puteți cumpăra monede de la Coinmama folosind orice monedă fiat. Coinmama acceptă utilizatori din peste 190 de țări.

Procesul de înregistrare și autentificare Coinmama

Înscrierea la Coinmama este simplă. Vă introduceți numele și adresa de e-mail pentru a începe.

În câteva secunde, veți primi un e-mail de confirmare în căsuța de e-mail. Faceți clic pe linkul din acel e-mail de confirmare pentru a vă confirma adresa de e-mail.

Apoi, veți fi condus la pagina de înregistrare Coinmama, unde vi se va cere să completați mai multe detalii despre dvs. Introduceți numele, adresa și informațiile de contact.

În acest moment, în funcție de țara dvs. de reședință, ați putea începe să tranzacționați bitcoin imediat, cumpărând și vândând până la 15.000 USD de criptomonedă.

Pentru cei din alte țări, inclusiv rezidenți ai Statelor Unite, va trebui să încărcați alte documente pentru a vă dovedi identitatea și pentru a primi verificarea de nivelul 2. Coinmama are un spațiu în care puteți încărca partea din față și partea din spate a ID-ului dvs. Puteți utiliza un pașaport, un permis de conducere sau un document de identitate național.

De asemenea, va trebui să încărcați o factură de utilități (electricitate, cablu, gaze, facturi de apă, impozite pe proprietate, extrase de cont bancare sau extrase de card de credit).

După ce ați încărcat aceste documente, un angajat Coinmama va verifica informațiile pe care le-ați furnizat. Apoi, veți primi acces complet la Coinmama.

Începând cu 2019, orele de înregistrare Coinmama sunt de aproximativ 30 de minute. Asta înseamnă că vă puteți înscrie la Coinmama, puteți verifica documentele și puteți cumpăra primul dvs. bitcoin în mai puțin de 30 de minute.

ID de încărcare: Coinmama acceptă pașapoarte, permise de conducere și alte acte de identitate naționale.

Documentație: Va trebui să încărcați o factură de utilități pentru a vă dovedi adresa (facturile de electricitate, cablu, gaz, apă, taxe de proprietate, extrase bancare sau extrase de card de credit cu numele și adresa dvs. listate).

Selfie: Coinmama necesită, de asemenea, să aveți un telefon mobil cu o cameră de lucru. Va trebui să încărcați un selfie pentru a finaliza procesul de verificare.

După ce primiți verificarea de nivel 1, puteți crește limita de achiziție și limita zilnică de tranzacții obținând verificarea de nivel 2. Unii utilizatori sunt, de asemenea, obligați să obțină verificarea de nivelul 2 pentru a tranzacționa orice cripto, inclusiv utilizatorii din Statele Unite.

În cazuri rare, personalul Coinmama vă poate cere să încărcați documente suplimentare – spuneți, dacă documentele dvs. inițiale nu au fost suficiente sau păreau inexacte.

Coinmama Trading

Coinmama vă permite să cumpărați și să vindeți bitcoin sau Ethereum online. Cu toate acestea, tehnic nu este o platformă de tranzacționare bitcoin. Nu poți tranzacționa bitcoin cu alți utilizatori. Cumpărați și vindeți cripto direct către și de la Coinmama.

O captură de ecran a unui telefon mobil Descriere generată automat

Odată ce ați cumpărat monede de la Coinmama, acele monede se află în portofelul personal. Coinmama nu stochează monedele tale. Asta înseamnă că vă puteți transfera bitcoin-urile la un alt schimb pentru a le tranzacționa. Sau le puteți păstra în portofelul personal la alegere.

După cum sa menționat mai sus, Coinmama le cumpărați și vindeți BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, ADA, QTUM și ETC.

Taxe Coinmama

Coinmama are taxe relativ mari în comparație cu un schimb de cripte tradițional. Desigur, Coinmama este, de asemenea, una dintre puținele platforme în care puteți cumpăra și vinde cripto folosind un card de credit. Iată cum se descompune structura taxelor Coinmama:

Taxă de curs valutar: Coinmama își bazează rata pe indexul XBX, apoi adaugă o taxă de 5,90% la toate tranzacțiile

Carduri de credit și taxe de procesare: 5,00% (plus taxa de schimb de 5,90%)

SEPA: 0,00% (plus taxa de schimb de 5,90%)

RAPID: 0,00% (la transferuri peste 1.000 USD) sau 20 GBP (la transferuri sub 1.000 USD)

Coinmama nu vă ține banii. Toate fondurile sunt stocate în propriul portofel. Nu există taxe suplimentare de depunere sau retragere. coinmama-taxes-charges

Probleme de securitate și timpii morți Coinmama

Coinmama nu a avut probleme de securitate cunoscute, încălcări ale datelor utilizatorilor sau incidente majore de nefuncționare. O parte din motiv este că Coinmama nu stochează criptomonedele utilizatorilor în propriile sale portofele; în schimb, toate criptomonedele sunt trimise direct în portofelele utilizatorilor. În general, Coinmama are un record de securitate puternic.

Ușurință în utilizare

Coinmama este una dintre cele mai ușoare platforme de schimb criptografic de utilizat, indiferent de nivelul dvs. de experiență criptografică. Utilizatorii laudă schimbul pentru interfața sa simplă. Spre deosebire de un schimb tradițional, nu trebuie să vă uitați la diagrame sau să intrați pe piață sau să limitați comenzile. În schimb, puteți cumpăra criptomonede la fel de ușor pe cât ați cumpăra ceva de la Amazon sau puteți comanda o pizza online.

Încredere și confidențialitate

Coinmama are o experiență excelentă în păstrarea în siguranță a fondurilor utilizatorilor. Platforma nu a avut nicio încălcare majoră a securității de-a lungul anilor. Din câte ne putem da seama, Coinmama păstrează informațiile dvs. private și nu le partajează cu niciun partener terț.

Serviciu clienți

Coinmama are o opțiune de chat pentru clienți live disponibilă în timpul orelor normale de lucru GMT + 3. De asemenea, puteți contacta platforma prin e-mail sau Facebook în afara programului de lucru. În general, Coinmama are timp de răspuns rapid, iar majoritatea utilizatorilor au o experiență pozitivă cu serviciul pentru clienți al Coinmama. Coinmama a dat chiar un termen drăguț echipei sale de servicii pentru clienți: îi numește „Eroii fericirii”.

Ghidul utilizatorului Coinmama: Cum se configurează și se utilizează Coinmama

1. Înscrieți-vă

înscrie-te-începe-coinmama-exchange-join

Procesul de înregistrare începe pe pagina de pornire Coinmama. Introduceți adresa de e-mail, numele de utilizator și parola.

coinmama-exchange-email-verify

Apoi, așteptați să apară un e-mail de verificare în căsuța de e-mail. Faceți clic pe linkul din acel e-mail pentru a vă confirma adresa de e-mail.

bun venit-coinmama-crypto-exchange

2. Verificare

coinmama-crypto-exchange-verification

Nu veți putea utiliza niciun aspect al contului dvs. Coinmama până când nu vă verificați documentația. În funcție de țara dvs. de reședință, poate fi necesar să finalizați imediat verificarea de nivelul 2. Sau este posibil să puteți începe tranzacționarea după introducerea informațiilor de contact de bază.

coinmama-trading-info

Derulați în jos până la partea de jos a paginii pentru a vedea nivelurile nivelului, inclusiv informațiile necesare pentru a finaliza fiecare nivel de verificare. Dacă doriți să vă măriți limitele de depunere, retragere sau tranzacționare, va trebui să trimiteți documentația necesară.

coinmama-user-details

3. Încărcați documentația

Coinmama vă solicită să încărcați un document de identificare emis de guvern, inclusiv un permis de conducere, pașaport sau document de identitate național. De asemenea, va trebui să încărcați o factură de utilități sau un extras bancar. În funcție de țara de reședință, este posibil să fie nevoie să încărcați un selfie.

coinmama-documentare

3. Autentificare cu doi factori

Coinmama oferă autentificare în doi factori (2FA) și vă recomandăm să o configurați. Coinmama poate trimite o solicitare către Google Authenticator de pe telefonul dvs. pentru a vă verifica identitatea. De asemenea, permit autentificarea cu doi factori prin e-mail, deși recomandă cu tărie utilizarea Google Authenticator în schimb.

4. Mod de plată

Coinmama acceptă depuneri prin trei metode principale, inclusiv Visa / Mastercard, SWIFT sau SEPA. Veți plăti taxe de depozit de 0% cu SWIFT sau SEPA și o taxă de depozit de 5% cu Visa / Mastercard (toate achizițiile de criptomonede de pe Coinmama sunt, de asemenea, supuse unei taxe de curs de schimb de 5,90%).

5. Cumpărarea criptomonedei

Pentru a face o nouă tranzacție pe Coinmama, accesați Meniu > Cumpărați și apoi alegeți din listă criptomoneda dorită.

Introduceți suma pe care doriți să o achiziționați fie în BTC, fie în USD. Apoi, Coinmama vă va spune cât veți primi pentru suma respectivă (prețurile includ taxele).

coinmama-buy-bitcoin

De asemenea, puteți vinde bitcoin prin Coinmama. Cu toate acestea, puteți vinde doar bitcoin, iar banii pot fi transferați numai prin SEPA către băncile europene. Dacă ați cumpărat cripto prin card de credit sau de debit inițial, atunci va trebui să vindeți bitcoin folosind un alt schimb.

6. Retragerea

Coinmama nu are opțiuni de retragere, deoarece fondurile dvs. sunt stocate în portofelele dvs. personale. Cu toate acestea, puteți vinde bitcoin din portofelul dvs. web Coinmama direct prin intermediul platformei de schimb, dar numai dacă puteți transfera fondurile prin SEPA către o bancă europeană. Pentru a vinde bitcoin și a vă retrage banii de la Coinmama, accesați Meniu > Vinde.

coinmama-sell-bitcoin-retragere

Toate celelalte fonduri achiziționate de pe Coinmama sunt stocate în propriul portofel. Ați plătit deja taxele mari ale Coinmama, deci nu este necesar să plătiți taxe suplimentare pentru a retrage din nou aceste fonduri. Aceste fonduri din portofelul personal pot fi transferate către un alt schimb pentru a fi vândute și retrase, dacă alegeți să faceți acest lucru.

Cuvânt final

Din punct de vedere tehnic, Coinmama nu este un schimb. Nu puteți cumpăra și vinde cu adevărat criptomonede pe platformă. Coinmama funcționează ca Coinbase, oferind utilizatorilor o modalitate ușoară (și costisitoare) de a cumpăra bitcoin și alte criptomonede folosind carduri de credit și alte metode de plată familiare.

Coinmama percepe comisioane mari de până la 11% (5% comisioane pe cardul de credit + 5,9% comisioane de schimb). Cu toate acestea, dacă căutați un mod convenabil și rapid de a cumpăra bitcoin în 30 de minute, atunci Coinmama este o opțiune bună.

Comercial & schimb valutar

 • Ghidul criptografic 101: Alegerea celui mai bun schimb de criptomonede
 • Ghid pentru Bittrex Exchange: Cum să tranzacționați pe Bittrex
 • Ghid pentru Binance Exchange: Cum să deschideți contul Binance și ce ar trebui să știți
 • Ghid pentru Gemini Exchange: Ghid de revizuire a utilizatorului
 • Ghid pentru schimbul Kraken: Ghid de recenzie a utilizatorului
 • Ghid pentru schimbul Etherdelta: Cum să tranzacționați pe Etherdelta
 • Ghid pentru noțiunile de bază privind tranzacționarea criptomonedelor: Introducere în analiza tehnică a criptomonedelor
 • Tranzacționarea criptomonedelor: Înțelegerea perechilor de tranzacționare a criptomonedelor & Cum functioneaza
 • Ghid de tranzacționare criptografică: 4 capcane comune pe care le va experimenta fiecare comerciant criptografic

Portofele

 • Ghid pentru portofele criptomonede: de ce aveți nevoie de portofele?
 • Ghid pentru portofele de criptomonede: deschiderea unui portofel Bitcoin
 • Ghid pentru portofelele de criptomonede: deschiderea unui portofel MyEtherWare (MEW)

De asemenea, vă puteți alătura grupului nostru de Facebook la Stăpâniți cripto-ul: cunoștințe avansate de criptomonede pentru a pune orice întrebări cu privire la criptomonede.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map