Ghid pentru Bittrex Exchange: Cum să tranzacționați pe Bittrex

Unele dintre linkurile din această postare sunt de la sponsorii noștri. Vă oferim informații exacte și fiabile. Citiți Divulgarea noastră publicitară.

cum să tranzacționați pe bittrex exchange

Prezentare generală a articolului: Acest ghid va acoperi tot ce trebuie să știți despre Bittrex exchange și cum să tranzacționați pe Bittrex exchange.

Sunteți extrem de interesat să achiziționați primele dvs. monede și sunteți în proces (sau aveți deja) deschiderea unui schimb de criptomonede.

Cu toate acestea, complexitatea cumpărării criptelor poate fi descurajantă pentru mulți care nu au un fundal financiar sau comercial. Nu vă faceți griji!

Acest ghid vă va oferi abilitățile necesare pentru a cumpăra și vinde cu ușurință criptomonede. (Vezi și: 4 motive pentru care acum este cel mai bun moment pentru tine de a investi în criptomonede)

Pentru acest ghid, vom folosi în principal schimbul Bittrex, deoarece este cel mai mare schimb de acceptare a criptelor, cu peste 1 miliard de dolari în volum de tranzacționare zilnic.

Majoritatea celorlalte schimburi au aceleași funcționalități și, prin urmare, procesul de tranzacționare este similar.

Aflați cum să obțineți randamente de peste 100% investind în cripto

ANTRENAMENT GRATUIT Navigare rapidă Pasul 1: Cumpărați Bitcoin / EthereumPasul 2: deschideți un cont BittrexPasul 3: Depuneți moneda de bazăPasul 4: Alegeți piața valutară de bazăPasul 5: Setarea comenzilor de cumpărarePasul 6: Setarea comenzilor de vânzarePasul final: stocarea tuturor monedelor într-un portofelinformatii suplimentare

Pasul 1: Cumpărați Bitcoin / Ethereum

Asigurați-vă că ați cumpărat deja Bitcoin (BTC) sau Ether (ETH) de la cripta dvs. locală care acceptă moneda dvs. locală.

Bitcoin și Ether sunt cele mai mari monede care reprezintă moneda de bază pentru lumea criptografică; cumpărarea oricăruia dintre peste 1.300 de altcoins disponibili necesită utilizarea BTC / ETH, deoarece de obicei nu puteți cumpăra altcoins folosind moneda dvs. locală.

Un schimb popular este Coinbase, care este ușor de utilizat pentru începători, dar are taxe relativ mai mari. Alternativ, puteți verifica Bitcoin local, care este o piață peer-to-peer.

Recomandare: Ethereum poate procesa mult mai multe tranzacții decât Bitcoin, făcând astfel transferul și confirmarea mult mai rapidă. În medie, așteptați de obicei câteva minute pentru transferul dvs. ETH, în timp ce transferurile BTC pot dura câteva ore. În plus, taxele de transfer sunt mult mai mici folosind ETH decât BTC.

Pasul 2: deschideți un cont Bittrex

Deschiderea unui cont Bittrex

Deschideți un cont Bittrex înregistrându-vă numele și adresa de e-mail și asigurați-vă că activați autentificarea în doi factori pentru a vă proteja în continuare contul împotriva hackerilor.

Următorul lucru de făcut este să vă verificați contul furnizând informațiile dvs. personale și documentele dvs. de identificare oficiale.

Verificarea vă permite să vă măriți limita de retragere de la 0,4 BTC la 100 BTC, economisindu-vă o mulțime de dureri de cap pentru retragerile viitoare. Puteți urma ghidul de verificare Aici.

Pasul 3: Depuneți moneda de bază

Acum puteți depune BTC / ETH pe care le-ați cumpărat de la bursa locală în contul Bittrex nou deschis.

Veți folosi moneda de bază pentru a cumpăra altcoins-urile la alegere. Pentru un proces detaliat cu privire la modul de depunere a BTC / ETH, vă rugăm să urmați acest ghid Aici.

Pasul 4: Alegeți piața valutară de bază

Există 3 piețe în Bittrex:

  1. Piața Bitcoin
  2. Piețele Ethereum
  3. Piețe USDT

Aceste 3 piețe sunt reprezentate de monede de bază comune folosit pentru a cumpăra o mare varietate de altcoins disponibile.

Dacă ați depus BTC ca monedă de bază, atunci ați ajuns pe piața Bitcoin și alegeți un altcoin pe care doriți să îl cumpărați folosind Bitcoin. Pe de altă parte, dacă ați depus ETH, alegeți monedele la alegere pe piața Ethereum.

Pasul 5: Setarea comenzilor de cumpărare

Introduceți detaliile comenzilor dvs. de cumpărare în caseta „Cumpărați” de sub secțiunea de tranzacționare. Să presupunem că cumpărați Monero (XMR) folosind ETH:

Cumpărare cu Bittrex

Bacsis: Nu este obligatoriu să cumpărați exact 1 unitate de criptomonedă, deoarece acestea sunt foarte divizibile. Puteți cumpăra / vinde orice sumă doriți, în funcție de bugetul dvs. Deci, puteți cumpăra 0.000001 Bitcoin fără griji!

Unități: Cantitatea / cantitatea de monede pe care doriți să le cumpărați. În acest exemplu, suma de Monero pe care ați cumpăra-o este de 2,50

Licitație: Prețul pe care sunteți dispus să îl plătiți pe unitate de Monero. Urmând exemplul, prețul pe care sunteți dispus să îl plătiți pentru 1 Monero este 0,42100972

Tip: Aceasta se referă la tipul de comandă, care constă dintr-o comandă „Limită” (comandă implicită) sau „Condițională”. Comanda „Limit” stabilește prețul maxim (așa cum se menționează în „Ofertă”) pe care sunteți dispus să îl cumpărați. Acest lucru garantează că nu veți plăti mai mult de 0,42100972 ETH pentru 1 Monero.

Comenzile „condiționate” sunt mai complexe, deoarece sunt adăugate în registrul de ordine publică numai după ce prețurile ating prețurile definite „condiționate” pe care le-ați stabilit. Dacă nu știi ce faci, rămâi cu comenzile „Limit”

Total: Suma totală a monedei de bază (în acest caz, ETH) la care veți renunța în schimbul numărului total de altcoins pe care doriți să le cumpărați. Alternativ, acesta este costul total al cumpărării Monero folosind moneda dvs. de bază ETH

Bacsis: Comanda condiționată este utilizată atunci când nu doriți ca comenzile dvs. să apară în carnetul de comenzi, care listează toate comenzile active de cumpărare și vânzare. Comenzile vor fi publice numai atunci când prețurile au atins prețul condiționat stabilit de dvs. Este ca o „comandă ninja”, utilizată de obicei de investitorii care cumpără o cantitate uriașă de monede și nu doresc ca nimeni să știe că plasează o comandă uriașă pentru a nu influența prețul.

Pasul 6: Setarea comenzilor de vânzare

Introduceți detaliile comenzilor dvs. de vânzare în caseta „Cumpărați” de sub secțiunea de tranzacționare. Să presupunem că vindeți Aragon (ANT) și sunteți plătit în BTC:

https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115000199631-How-do-I-deposit-coins-to-Bittrex-

Unități: Cantitatea / cantitatea de monede pe care doriți să le vindeți, în schimbul monedei de bază a BTC. În acest exemplu, suma de Aragon (ANT) pe care ați vinde-o este de 500 de monede

Cere: Prețul pe care sunteți dispus să îl vindeți pe unitate de Aragon, cotat în BTC. Urmând exemplul, prețul pe care sunteți dispus să îl vindeți pentru 1 ANT (cotat în BTC) este de 0,00018449

Tip: Aceasta se referă la tipul de comandă, care constă dintr-o comandă „Limită” (comandă implicită) sau „Condițională”. Comanda „Limit” stabilește prețul minim (așa cum se menționează în „Ofertă”) pe care sunteți dispus să îl vindeți. Acest lucru garantează că veți primi cel puțin 0,00018449 BTC pentru 1 ANT

Comenzile „condiționate” sunt mai complexe, deoarece sunt adăugate în registrul de ordine publică numai după ce prețurile ating prețurile definite „condiționate” pe care le-ați stabilit. Dacă nu știi ce faci, rămâi cu comenzile „Limit”

Total: Suma totală a monedei de bază (în acest caz, BTC) pe care o veți primi în schimbul numărului total de monede altcere pe care doriți să le vindeți. Alternativ, aceasta este suma totală pe care o veți primi (cotată în BTC) prin vânzarea de ANT

Important: Prețul monedei la care doriți să cumpărați / vindeți la (Bid / Ask) este exprimat într-o monedă de bază care poate fi fie USD, BTC sau ETH. Denumirile în USD sunt ușoare, deoarece vă oferă prețul numeric de piață (de exemplu, cumpărarea Ripple la 0,30 USD), dar valorile în BTC / ETH pot fi dificile la început, deoarece cumpărați raportul Ripple în comparație cu BTC / ETH. De exemplu, prețul Ripple în comparație cu BTC (perechea XRP / BTC) poate fi 0,000024, deoarece prețul Ripple este comparat cu prețul Bitcoin pentru a forma raportul pe care îl vedeți.

Pasul final: stocarea tuturor monedelor într-un portofel

Cel mai sigur mod de a vă stoca monedele este deținerea portofelelor personale. Deși ați avea automat un portofel atunci când deschideți un cont de schimb (portofel găzduit de schimb), nu aveți control asupra cheilor private și publice.

A deține controlul asupra cheilor înseamnă a deține controlul asupra monedelor tale. Bursele funcționează ca o bancă; este un furnizor de servicii terță în care aveți încredere pentru a vă păstra monedele în siguranță.

Cu toate acestea, există întotdeauna o probabilitate ca schimbul să se închidă sau să fie piratat, rezultând o pierdere de monede (exemplu: schimbul Mount Gox).

Având în vedere lipsa cadrelor de reglementare privind schimburile și criptomonedele în ansamblu, precum și copilăria industriei, cel mai bun mod de a vă păstra monedele în siguranță este să dețineți controlul total asupra monedelor dvs..

Puteți avea control absolut doar având propriul dvs. portofel.

informatii suplimentare

Sub prețul „Licitare”, există 3 tipuri de oferte care sunt:

  • Ultimul: ultimul preț la care s-a produs ultima tranzacție
  • Ofertă: cel mai mare preț pe care un cumpărător este dispus să îl plătească pentru monedă, care este văzut ca prima comandă în secțiunea „Carnet de comenzi”, sub „Oferte”
  • Întrebați: cel mai mic preț la care un vânzător este dispus să vândă moneda, care este văzut ca prima comandă în secțiunea „Carnet de comenzi”, la „Întrebați”

Dacă ați crea propriile comenzi prin introducerea sumei „Sumă”, atunci acest lucru nu se aplică în cazul dvs. Cele 3 categorii de mai sus sunt destinate celor care sunt leneși să-și introducă numerele manual și ar dori să aleagă cel mai apropiat preț din carnetul de comenzi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map