PIT Exchange de la Blockchain.com: Ghid de recenzie a utilizatorului

Revizuirea The-Pit-blockchain

Ghid complet de utilizare pe noua platformă de tranzacționare a criptomonedelor Blockchain.com numită The PIT.

Cum se folosește, se schimbă și se înscrie la Pit Blockchain.com Exchange

PIT este o nouă „platformă de tranzacționare criptografică de nivel instituțional” lansată de Blockchain în vara anului 2019, după un an de dezvoltare stealth de către o echipă care include membri din NYSE, TD Ameritrade și Google.

Caracteristici

 • Motor propriu de potrivire și platformă de tranzacționare
 • Dezvoltat în secret pe tot parcursul anului 2018 pentru lansarea beta din iulie 2019
 • „Criptare militară”

Metode de depunere

 • Transfer bancar (EUR, USD și GBP)
 • Depozite criptografice (BTC, ETH, BCH, LTC, USDT și PAX)
 • SEPA (EUR)

Pro

 • Disponibil pentru desktop, iOS sau Android
 • Cele mai rapide meserii din industrie
 • Conexiune directă la Blockchain Wallet

Contra

 • Un număr limitat de perechi de tranzacționare la lansare
 • Încă percepe taxe pentru producători (0,02%) și taxe pentru achiziționari (0,05%) atunci când tranzacționează mai mult de 1 miliard de dolari pe lună

Introducere

Blockchain a anunțat un schimb de criptomonede numit The PIT în iulie 2019. Schimbul a fost încrucișat de la bun început: videoclipul introductiv care anunța lansarea bursei îl prezenta pe William Shatner. Schimbul a fost, de asemenea, dezvoltat în parteneriat cu experți din NYSE, TD Ameritrade, Goldman Sachs, UBS, Google, Interactive Brokers și Revolut. Susținut de acești parteneri de ultimă generație, Blockchain susține că PIT este cel mai rapid schimb de cripte din lume astăzi.     schimbul-blockchain-groapă

Blockchain și-a proiectat, de asemenea, comerțul criptografic atât pentru investitorii instituționali, cât și pentru investitorii de retail. Este o „platformă de tranzacționare criptografică de nivel instituțional”, ceea ce înseamnă că este suficient de bună pentru investitorii instituționali, dar și potrivită pentru investitorii obișnuiți cu amănuntul.

Totul sună bine – dar PIT este la înălțimea pretențiilor înalte ale Blockchain?

Ei bine, PIT pare să fie cu adevărat cel mai rapid schimb de criptomonede din lume, deoarece Blockchain susține că utilizatorii pot face o schimbare de 40 de microsecunde, ceea ce înseamnă că orice comerciant de cripto-active poate efectua milioane de comenzi în fiecare secundă. Platforma a fost proiectată de fostul arhitect șef al Bursei de Valori din New York. De asemenea, este găzduit în Equinix LD4, un centru de tranzacționare premier cu latență redusă. PIT numește motorul său de potrivire, „Mercur”. Niciun alt motor de potrivire nu poate procesa tranzacțiile mai rapid decât The PIT’s Mercury.

O altă caracteristică inteligentă cu PIT este integrarea sa cu popularul portofel Blockchain. Prin conectarea unui portofel Blockchain la PIT, comercianții pot muta rapid criptomonedele din schimb înapoi la propriul lor stocare securizată..

blockchain-the-pit-exchange

PIT face, de asemenea, o mare problemă în ceea ce privește lichiditatea sa. Pentru a asigura o lichiditate puternică, Blockchain a colaborat cu „factorii de decizie de piață mondiali” pentru a permite traderilor să tranzacționeze între orice pereche de tranzacționare în orice moment. Astăzi, există 26 de perechi de tranzacționare listate pe bursă, inclusiv perechi fiat-to-crypto și crypto-to-crypto.

PIT are multă putere situată sub capotă, dar interfața de utilizare rămâne simplificată și ușor de utilizat de către oricine. Comercianții avansați pot personaliza tabloul de bord pentru a-și satisface nevoile unice, în timp ce comercianții începători vor găsi o platformă accesibilă și ușor de utilizat, potrivită nevoilor lor.

Caracteristici cheie

Caracteristicile cheie ale PIT includ:


Cel mai rapid motor de potrivire: PIT susține că are cel mai rapid motor de potrivire din industrie și nu vedem niciun motiv să ne îndoim de această afirmație. Comercianții pot efectua milioane de comenzi în fiecare secundă, fiecare tranzacție fiind finalizată în 40 de microsecunde.

26 de perechi de tranzacționare: La lansare, PIT acceptă 26 de perechi de tranzacționare. PIT numește în mod optimist această „zonă Goldilocks” a perechilor de tranzacționare. Nu sunt prea puține și nu prea multe: este doar numărul potrivit.

Suport bun pentru rețeaua bancară globală: PIT oferă o serie de opțiuni de depunere ușoare datorită conexiunilor directe la rețeaua bancară globală. Puteți depune cu ușurință USD, EUR și GBP prin transfer bancar. Depozitele criptografice sunt disponibile și în BTC, ETH, USDT și PAX.

Operat din centrul de date cu latență redusă: Motorul de potrivire al PIT este deja rapid, dar pentru a-l face și mai rapid, rulează din legendarul centru de date Quinix LD4, descris ca fiind unul dintre cele mai rapide și mai fiabile centre de date din lume..

Securitate de grad militar: PIT susține că oferă securitate de nivel militar adecvată instituțiilor care doresc protecție maximă.

Integrare portofel Blockchain: PIT se integrează perfect cu Blockchain Wallet, popularul software portofel cripto realizat de Blockchain, utilizând noua API Blockchain Connect. Orice fonduri deținute în contul dvs. pe PIT pot fi transferate instantaneu în portofelul dvs. Blockchain pentru a vă readuce în custodia completă a cheilor dvs. private.

Potrivit pentru investitori începători și avansați: PIT este o platformă de nivel instituțional, deși încă încearcă să răspundă investitorilor cu amănuntul. Puteți să vă personalizați tabloul de bord sau să îl lăsați așa cum este.

Dezvoltat în secret cu lideri din industrie: PIT are una dintre cele mai interesante povești de origine ale schimburilor majore. Schimbul a fost dezvoltat în secret de o echipă stealth pe parcursul anului 2018. Echipa a inclus experți din NYSE, TD Ameritrade, Google și alte organizații de top.

Încă în versiunea beta: După lansarea în iulie 2019, PIT este oficial încă în versiune beta (începând cu octombrie 2019).

Taxe competitive: Taxele de tranzacționare ale PIT sunt rezonabile în comparație cu alți furnizori reglementați. Dacă veți tranzacționa mai puțin de 100.000 USD pe lună, veți plăti 0,24% în taxe pentru achiziționari și 0,14% în taxe pentru producători. Tarifele continuă să scadă de acolo. Dacă aceste numere sună ciudat de specifice, atunci există un motiv: ratele PIT sunt cu 0,01% mai mici decât Coinbase Pro.

Diagramele integrate TradingView: Datorită integrării cu TradingView, PIT vă permite să vă personalizați graficele cu sute de studii tehnice și desene. Alegeți de la sfeșnice la fibonaccis pentru a vă crea propriul obiectiv personalizat pe piețele criptografice.

Disponibil în peste 200 de țări: Spre deosebire de alte burse foarte reglementate, PIT este disponibil practic în întreaga lume. Vă puteți înscrie la The PIT din peste 200 de țări.

Monedele și perechile PIT

PIT oferă 26 de perechi de tranzacționare la lansare. Ei numesc aceasta „zona Goldilocks” a perechilor de tranzacționare, deoarece există doar numărul potrivit de perechi. Există perechi USD (BTC / USD, ETH / USD, BCH / USD, LTC / USD, PAX / USD, USDT / USD și XLM / USD), perechi EUR (BTC / EUR, ETH / EUR, BCH / EUR, LTC / EUR, USDT / EUR, PAX / EUR și XLM / EUR), perechi GBP (BTC / GBP), perechi BTC (ETH / BTC, LTC / BTC, BCH / BTC și XLM / BTC), perechi ETH ( BCH / ETH și LTC / ETH), perechi USDT (BTC / USDT, ETH / USDT, BCH / USDT și LTC / USDT) și perechi PAX (BTC / PAX, ETH / PAX, BCH / PAX, LTC / PAX, și XLM / PAX).

Metodele de depunere și retragere acceptate de PIT

PIT acceptă depozitele valutare fiat prin transfer bancar în USD, GBP și EUR. De asemenea, puteți depune oricare dintre criptomonedele acceptate pe platformă, inclusiv BTC, ETH, USDT și PAX.

Procesul de înregistrare și autentificare PIT

PIT acceptă utilizatori din peste 200 de țări din întreaga lume. Atâta timp cât nu vă aflați într-o țară sancționată (cum ar fi Coreea de Nord), nu ar trebui să aveți nicio problemă la înscrierea la PIT. Procesul de înscriere este simplu și similar cu orice alt schimb de cripte. Puteți finaliza înregistrarea în 3 minute, apoi puteți depune fonduri instantaneu.

Tranzacționarea PIT

PIT oferă o interfață de tranzacționare unică în comparație cu alte burse majore. În loc de text minuscul și grafice cu număr mare de alte schimburi, PIT are propriul său design unic. Folosește culorile în mod eficient pentru a arăta mișcările pieței. Ecranul principal de tranzacționare arată graficul mișcărilor prețurilor bitcoin, în timp ce puteți vedea, de asemenea, carnetul de comenzi, fereastra de cumpărare / vânzare și o listă de articole de știri recente despre bitcoin în partea de jos. Este o interfață bine concepută și vă puteți da seama că este o platformă proprietară construită de la bază pentru a fi diferită de alte schimburi.

Taxele PIT

PIT are o structură de taxe competitivă similară cu alte burse reglementate, cum ar fi Gemeni, Binance, Coinbase și Kraken (deși PIT și-a prețat inteligent taxele cu 0,01 până la 0,02% mai mici decât principalii săi concurenți).

 • Taxă pentru producător: 0,14% (de la 0 la 99 999,99 USD pe lună) până la 0,02% (mai mult de 1 miliard de dolari pe lună)
 • Taxă pentru Taker: 0,24% (de la 0 la 99 999,99 USD pe lună) până la 0,05% (mai mult de 1 miliard de dolari pe lună)
 • Taxă de depunere SEPA: 0 USD
 • Taxa de retragere SEPA: 0 USD (minim 50 EUR)
 • Depozit de sârmă în USD: Gratuit
 • Retragere sârmă USD: 10 USD (intern) sau 30 USD (străin)

Există, de asemenea, o sumă minimă de retragere de 5.000 USD pentru retragerile de sârmă străine (nu există minim pentru retragerile de sârmă interne). O retragere bancară este considerată străină dacă banca de destinație se află oriunde în afara Statelor Unite.

Problemele de securitate PIT și timpii morți

PIT a fost lansat în iulie 2019. Până în prezent, a fost o navigație lină pentru schimbul criptografic „de securitate militară”. PIT nu a suferit încălcări majore de securitate sau divulgări de date divulgate publicului și nici schimbul nu a scăzut pentru o perioadă semnificativă de timp.

Ușurința de utilizare PIT

PIT este surprinzător de ușor de utilizat. Dacă ferestrele de tranzacționare ale schimburilor criptografice convenționale vi se par intimidante, atunci aspectul prietenos pentru începători al The PIT poate fi alegerea corectă. Textul este îndrăzneț și mare, iar interfața de utilizare nu vă copleșește cu culori, numere sau butoane. Este simplu, dar poate fi personalizat pentru a fi mai avansat.

Trustul și confidențialitatea PIT

În mod normal, este greu să ai încredere într-un nou schimb de cripto. Cu toate acestea, PIT a fost dezvoltat de experți din TD Ameritrade, Google și NYSE, printre alte organizații majore. Dezvoltatorul bursei, Blockchain, este, de asemenea, un membru de lungă durată al comunității cripto, responsabil pentru generarea a aproximativ 40 de milioane de portofele Blockchain până în prezent. PIT are sediul în Luxemburg.

Serviciul Clienți PIT

PIT are un centru de asistență pe care îl puteți contacta prin formular online. Trebuie doar să trimiteți o solicitare și să primiți un răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare. În general, serviciul pentru clienți al PIT este bine evaluat online.

Ghidul utilizatorului PIT: Cum se configurează și se utilizează PIT

Înregistrarea pentru PIT și utilizarea schimbului pentru prima dată este destul de simplă. Urmați acești pași pentru a face prima dvs. tranzacție.

1. Înscrieți-vă

Accesați prima pagină și faceți clic pe „Conectare” sau „Înscriere” în colțul din dreapta sus al ecranului.

Introduceți numele, adresa de e-mail și parola în formular.înscrie-te-blockchain-com-the-pit

2. Verificare

PIT vă va trimite un e-mail de verificare. Faceți clic pe linkul din mesaj pentru a vă confirma adresa de e-mail. Contul dvs. va fi deschis.

autentificarea thepit-blockchainportofelul-blockchain-pit

e-mailul-block-blockchain

blockchain-the-pit-account

securitatea-schimbului-groapăthe-pit-verfiication

3. Autentificare cu doi factori

PIT vă obligă să configurați autentificarea cu doi factori (2FA) utilizând aplicația Google Authenticator. 2FA este obligatoriu pe PIT înainte de a putea depune fonduri.

blockchain-the-pit-exchange-2fa

După configurarea aplicației pe un dispozitiv mobil, veți putea genera un cod de acces care se schimbă la fiecare 30 de secunde. Trebuie să introduceți acest cod de fiecare dată când încercați să vă conectați la contul dvs. sau să retrageți fonduri.

Apoi, va trebui să finalizați verificarea KYC / AML. Toți utilizatorii trebuie să fie cel puțin Silver Tier KYC pentru a tranzacționa la The PIT. Trebuie să furnizați un nume legal, un e-mail confirmat, data nașterii și adresa.

Pentru a trece la verificarea KYC Gold Tier, va trebui să furnizați o fotografie a unui act de identitate cu fotografie emis de guvern împreună cu o fotografie cu dvs. Verificarea KYC Gold Tier permite sume de tranzacționare mai mari și mai multe funcții.

4. Mod de plată

După finalizarea verificării, vă puteți finanța contul cu criptomonede (BTC, ETH, PAX sau USDT), transfer bancar (USD de la SUA sau de la banca străină) sau SEPA (pentru depozite în EUR).

blockchain-groapă-depozite

Faceți clic pe Depunere acum în colțul din dreapta sus pentru a efectua o depunere. Dacă nu ați finalizat verificarea 2FA, trebuie să faceți acest lucru în acest moment.

5. Criptomonedă de tranzacționare

După ce banii au fost depuși în contul dvs. la The PIT și ați finalizat cel puțin verificarea KYC Silver Tier, puteți începe tranzacționarea criptomonedelor. Există 26 de perechi disponibile la The PIT. Intrarea în meserii este ușoară. Introduceți suma pe care doriți să o cumpărați sau să o vindeți în BTC sau USD, apoi alegeți dintr-o piață sau limitați tipul de comandă.

criptomoneda de tranzacționare în groapă

6. Retragerea

Puteți retrage bani în orice moment folosind transfer bancar (taxă de 10 USD), SEPA (gratuit) sau cripto (gratuit cu taxă de rețea standard).

Cuvânt final

PIT este un nou schimb cu o atitudine descurcată. Este construit de la bază ca o platformă proprietară, motiv pentru care arată diferit de orice alt schimb de pe internet astăzi. Este, de asemenea, cel mai rapid schimb de pe piață de astăzi, permițând traderilor să realizeze milioane de tranzacții în fiecare secundă.

Din punct de vedere tehnic, PIT este încă în modul beta (începând cu octombrie 2019) după lansarea în iulie. Schimbul, însă, funcționează bine. Datorită parteneriatului The PIT cu un fond de lichidități, lichiditatea nu este o problemă pentru platformă în cele 26 de perechi tranzacționabile.

Dacă sunteți în căutarea unui schimb rapid, sigur, extrem de reglementat, disponibil în peste 200 de țări din întreaga lume, atunci PIT este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile, dezvoltată de echipa de la Blockchain în parteneriat cu unele dintre mințile de frunte din spațiu tehnologic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map