Schimb Changelly: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

Recenzie Changelly

Cum se folosește, se schimbă și se înscrie la Changelly

Platforma de schimb de criptomonede Changelly, care permite utilizatorilor să schimbe practic orice monedă / token cu o altă monedă / token instantaneu în timp ce plătește o taxă de doar 0,25%. Securitatea Changelly fără custodie este unul dintre cele mai cunoscute servicii de schimb de cripto-active ale Internetului, iată ghidul nostru de utilizare și recenzie.

Caracteristici

 • Tranzacționează instant criptomonede
 • Tranzacție anonimă prin Changelly.com, aplicația mobilă Changelly sau portofele terțe
 • Tranzacționează peste 140 de criptomonede și 3 monede fiat

Metode de depunere

 • Carduri de debit
 • Carduri de credit
 • Criptomonedă
 • USD, EUR, GBP

Pro

 • Se integrează cu portofelele majore, permițându-vă să schimbați monede direct din portofel
 • Sunt disponibile aplicații mobile, desktop și portofel
 • Serviciu convenabil de schimb de monede

Contra

 • Taxe mai mari decât anumite schimburi (0,25% pe tranzacție)
 • Taxe mai mari pentru achizițiile cu carduri de credit și carduri de debit (cumpărare directă)

Introducere

Changelly permite utilizatorilor să tranzacționeze rapid și ușor între criptomonede. Nu este un schimb convențional: nu cumpărați criptomonede direct de la un alt utilizator Changelly sau faceți un swap. În schimb, trimiteți fonduri către și de la Changelly instantaneu. Este un instrument de schimb foarte util și practic pentru deținătorii de bitcoin și investitorii de cripto-active.

Ghidul utilizatorului Changelly

În schimbul comodității de a schimba sute de criptomonede diferite, Changelly percepe o taxă de 0,25%. Acest lucru este puțin mai mare decât un schimb criptografic tradițional (care percepe de obicei 0,1% până la 0,3% pe tranzacție), deși nu este deloc o taxă nerezonabilă, având în vedere comoditatea.

cât de schimbător funcționează

Changelly a perceput inițial comisioane de 0,5%. Cu toate acestea, începând din 2019, serviciul de schimb și-a redus taxele la jumătate, la doar 0,25%. Acest lucru îl face pe Changelly mai ieftin decât Shapeshift și unul dintre cele mai rentabile servicii de schimb în general. Toate taxele sunt dezvăluite în avans pe ecranul de tranzacționare.

Puteți accesa Changelly online prin intermediul site-ului oficial al companiei (Changelly.com). Există, de asemenea, un Aplicația Android și aplicația iOS. Alternativ, puteți descărca unul dintre numeroasele portofele terță parte care utilizează Changelly (Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi și Edge acceptă toate Changelly).

schimbare schimb schimb

Un alt lucru pe care îl apreciem la Changelly este că este transparent. Știm cine conduce compania. Știm cum funcționează schimbul. Changelly a fost un nume de încredere în comunitate din 2015.

schimb de cripte schimbătoare

De asemenea, ne place că Changelly este integrat cu multe schimburi și portofele diferite. Multe portofele vă permit să schimbați criptomonedele direct în portofel folosind Changelly, de exemplu. Vă puteți echilibra cu ușurință portofoliul în câteva minute fără a depune și retrage fonduri la o bursă convențională.

Changelly a fost fondată în 2015 și este reglementată în Malta, dar cu sediul în Hong Kong. Compania a fost inițial asociată cu echipa Minergate. Astăzi, însă, Changelly și Minergate sunt două companii separate.

revizuire schimbătoare a aplicației

În general, Changelly oferă un serviciu foarte similar cu Shapeshift. Atât Shapeshift, cât și Changelly vă permit să schimbați cu ușurință sute de criptomonede diferite. Ambii percep o mică primă pentru serviciul lor în comparație cu un schimb tradițional, dar puține alte servicii de schimb oferă astfel de comodități – iar noua taxă de 0,25% a lui Changelly face din Changelly cea mai bună opțiune disponibilă astăzi.

cum să schimb cu changelly

Caracteristici cheie

Caracteristicile cheie ale Changelly includ:

Peste 140 de criptomonede acceptate: Changelly acceptă peste 140 de criptomonede diferite. Puteți schimba cu ușurință oricare dintre aceste două criptomonede cu o problemă minimă. Aceasta este o gamă impresionantă de criptomonede în comparație cu concurența (Shapeshift acceptă aproximativ 50 de criptomonede).

schimbătoare de criptomonede

3 monede Fiat acceptate: Changelly vă permite să cumpărați cripto cu USD, EUR sau GBP. Changelly acceptă, de asemenea, câteva stablecoins majore, inclusiv GUSD și USDT.

0,25% Taxe: Changelly și-a redus recent taxele la jumătate, scăzându-le de la 0,50% la 0,25%. Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării Changelly.

Taxe forfetare: Changelly face mare lucru din faptul că percepe taxe forfetare. Aceasta este în mod clar o sondă la Shapeshift, care are o structură de comision variabilă care variază pentru fiecare tranzacție în funcție de lichiditate și volum (și de obicei vine în jur de 0,5%). Cu Changelly, știți exact cât veți plăti pentru fiecare tranzacție.

Tranzacții automate la schimburi majore: Changelly funcționează făcând tranzacții automatizate pe burse majore. Changelly se integrează cu Poloniex, Binance și Bittrex, de exemplu. Când solicitați o tranzacție prin Changelly, Changelly va posta o tranzacție la unul dintre aceste schimburi.

Tarife live: Changelly își bazează cursurile de schimb pe prețurile găsite pe schimburile majore. Plătiți cursuri de schimb live în funcție de condițiile actuale ale pieței. Changelly va adăuga, de asemenea, propria comision de 0,5% în comerțul dvs..

Adesea mai ieftin decât schimburile: Plătiți o taxă de 0,5% cu Changelly pentru toate tranzacțiile criptografice. Este mai scump decât comisionul de la 0,1% la 0,3% perceput de majoritatea burselor. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare și taxele de depunere și retragere pentru acele schimburi. În general, prețurile Changelly sunt competitive pentru serviciul oferit.

Cumpărați Crypto cu un card de credit: Changelly are o funcție de cumpărare directă care vă permite să cumpărați criptomonede majore cu un card de credit. Changelly a colaborat cu Simplex și Indacoin pentru a oferi acest serviciu. Veți plăti taxe mai mari, deși puteți cumpăra instantaneu BTC, BCH, LTC, XRP și ETH folosind metode de plată familiare.

Cumpărați Crypto cu un card de debit: Changelly acceptă, de asemenea, carduri de debit pentru achiziții de criptomonede. Puteți cumpăra criptomonede cu un card securizat 3D din orice țară și în orice monedă.

Tranzacții rapide: Majoritatea tranzacțiilor Changelly sunt finalizate în decurs de 10 – 15 minute, deși unele tranzacții pot dura până la 30 de minute. Orice tranzacție care implică mai mult de 1 BTC va dura mai mult. Începând cu noiembrie 2019, Changelly susține că oferă un timp mediu de procesare de 14,7 minute.

Se integrează direct cu portofelele: Mulți oameni folosesc Changelly fără să acceseze vreodată site-ul web Changelly sau să descarce aplicația Changelly. Acest lucru se datorează faptului că Changelly se integrează cu portofele, permițându-vă să schimbați criptomonede fără a părăsi vreodată aplicația dvs. actuală de portofel. Software-ul popular pentru portofele cu integrări Changelly include Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi și Edge.

Suport API: Changelly oferă o soluție API cu etichetă albă, permițând utilizatorilor să integreze cu ușurință funcția de swap Changelly într-un schimb, piață sau portofel.

Fără limite de tranzacționare criptografică: Changelly nu are limite de tranzacționare atunci când tranzacționează o criptomonedă cu alta.

Limite de cumpărare Fiat: Changelly are limite de cumpărare pentru tranzacțiile valutare fiat. Există o limită de la 50 la 100 USD pentru prima dvs. tranzacție, de exemplu, și puteți efectua doar aproximativ 700 USD în tranzacții în prima săptămână. După o lună, însă, aceste limite dispar.

Limite de achiziție a cardului de credit: În plus, Changelly are limite de cumpărare cu cardul de credit. Dacă cumpărați bitcoin cu un card de credit folosind Changelly, atunci sunteți limitat la 50 $ la 10.000 $ la prima tranzacție. După aceea, sunteți limitat la 20.000 USD pe zi și 50.000 USD pe lună.

Disponibil la nivel mondial, cu puține excepții: Changelly nu acceptă clienți din Cuba, Iran, Coreea de Nord, Crimeea, Sudan, Siria, Bangladesh sau Bolivia. Unele surse online susțin că Changelly nu acceptă clienți din niciun stat sau teritoriu american. Cu toate acestea, nu am avut nicio problemă la înregistrarea de pe o adresă IP din SUA începând cu noiembrie 2019.

Fondat la un an după schimbarea formei: Shapeshift și Changelly sunt cei mai mari doi jucători din spațiul de schimb criptografic. Shapeshift a avut un început de un an pe Changelly, deoarece Shapeshift a fost fondat în 2014 și Changelly a fost fondat în 2015. Cu toate acestea, astăzi, Changelly oferă taxe semnificativ mai mici (0,25% față de Shapeshift 0,50%) și mai multe perechi de criptocurrency (140 față de 50) ).

Comerț fără verificare KYC sau AML: Changelly va necesita unii utilizatori să finalizeze verificarea KYC / AML, dar nu și alții. Changelly poate semnaliza o tranzacție pentru activitate suspectă și poate solicita utilizatorului verificarea KYC / AML completă. Cu toate acestea, mulți utilizatori nu vor finaliza niciodată verificări suplimentare după înscriere.

Înscrieți-vă cu doar o adresă de e-mail: De fapt, nu este necesar să confirmați nicio informație cu Changelly înainte de finalizarea primei tranzacții. Tot ce trebuie să faceți este să confirmați o adresă de e-mail. Nu trebuie să vă introduceți numele, să încărcați ID-ul sau să adăugați alte informații personale în contul dvs..

Aplicații pentru mobil: Changelly oferă aplicații mobile gratuite pentru iOS și Android.

aplicație mobilă schimbătoare

Program de afiliere: Changelly oferă un program de afiliere surprinzător de competitiv. Puteți plasa un link de afiliere sau un widget personalizabil pe site-ul dvs., blog sau profil social media. Dacă cineva se înscrie prin linkul dvs., veți obține 50% din veniturile Changelly din fiecare tranzacție făcută de acea persoană.

Valute și perechi Changelly

Changelly acceptă peste 140 de criptomonede, inclusiv practic fiecare criptomonedă majoră disponibilă astăzi. Puteți schimba între oricare dintre aceste 140 de criptomonede. De asemenea, puteți plăti prin mai multe monede fiat sau monede stabile (cum ar fi GUSD).

Unele dintre criptomonedele majore notabile acceptate de Changelly includ BTC, ETH, XRP, ADA, ANT, BAT, BCD, BCH, BDG, BKX, BNB, BNT, BSV, BTG, BTT, DASH, DCR, DENT, DGB, DGD, DOGE, EOS, ETC, GNO, GNT, GUSD, HMQ, HT, KIN, IOTX, LINK, LRC, LSK, LTC, MKR, NEO, NEXO, NXT, OMG, ONT, PAX, PAY, QTUM, STORJ, STRAT, TRX, TUSD, USDC, USDT, VET, WINGS, XEM, XLM, XMR, XVG, XZC, ZEC și ZRX.

În plus, Changelly acceptă trei monede fiat: USD, EUR și GBP.

Puteți vedea o listă completă a criptomonedelor acceptate de Changelly aici: https://changelly.com/supported-currencies

Metodele de depunere și retragere acceptate de Changelly

Changelly acceptă depozitele în toate criptomonedele majore. De asemenea, puteți cumpăra cripto direct folosind un card de debit sau un card de credit.

Procesul de înregistrare și autentificare Changelly

Changelly cere unor utilizatori să finalizeze verificarea KYC și AML, dar nu și alții. Din motive de securitate, Changelly nu dezvăluie criteriile specifice ale sistemului său. Cu toate acestea, utilizatorii sunt avertizați că anumite tranzacții pot fi semnalate, iar utilizatorului i se poate cere să finalizeze verificări suplimentare. Acest criteriu poate include locația dvs. geografică, țara de reședință și dimensiunea tranzacțiilor dvs..

Changelly Trading

Efectuarea unei tranzacții cu Changelly este la fel de ușoară ca introducerea în cele două valute pe care doriți să le schimbați, suma pe care doriți să o schimbați și apoi finalizarea tranzacției. Poate fi realizat în portofelul dvs. existent, prin intermediul site-ului web Changelly.com sau prin intermediul aplicației mobile Changelly pentru iOS sau Android.

Taxe Changelly

Changelly a perceput inițial comisioane de 0,5%. Cu toate acestea, în 2019, Changelly și-a redus taxele la doar 0,25%. Aceste taxe sunt fixe și veți plăti aceeași taxă mică de fiecare dată când efectuați o tranzacție prin intermediul aplicației mobile sau site-ului web Changelly. În comparație, Shapeshift percepe o taxă de aproximativ 0,50%, deși taxa specifică variază pentru fiecare tranzacție.

Probleme de securitate și perioade de oprire

Changelly a fost fondată în 2015 și nu a avut încălcări majore de securitate, scurgeri de date, perioade de nefuncționare sau alte incidente de la lansare. De fapt, singurul rezultat al căutării care apare atunci când căutați „Changelly hack” este această poveste din aprilie 2019, când echipa lui Changelly a ajutat la înghețarea și depistarea fondurilor furate de la Bithumb.

Ușor de utilizat Changelly

Changelly este ușor de utilizat, indiferent dacă folosiți un browser desktop, o aplicație mobilă sau o aplicație terță parte. Majoritatea implementărilor Changelly utilizează o interfață de schimb simplă: trebuie doar să introduceți criptomonedele și sumele dorite, apăsați pe „Schimbă acum” și gata. Fie că sunteți un începător total al criptomonedelor sau un utilizator mai experimentat, nu ar trebui să aveți nicio problemă cu utilizarea Changelly.

Changelly Trust și confidențialitate

Changelly este un serviciu de schimb de criptomonede transparent și de încredere. Serviciul de schimb este operat de Fintechvision Ltd., o persoană juridică înregistrată în Hong Kong. Cu toate acestea, Changelly are sediul oficial în Malta. Informațiile despre echipă, informații specifice despre adresă și alte detalii sunt dezvăluite integral online prin intermediul Changelly.com.

echipă schimbătoare

Changelly a fost fondată inițial la Praga în 2015. Schimbul este condus de Eric Benz (CEO), care a lucrat anterior în fintech și a fost implicat în tehnologia blockchain din 2012.

Serviciul Clienți Changelly

Changelly a investit semnificativ în serviciul pentru clienți. Astăzi, Changelly oferă servicii pentru clienți prin chat live prin intermediul Changelly.com. De asemenea, puteți contacta compania prin adresa de e-mail [email protected] Asistența pentru clienți prin chat live este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Ghidul utilizatorului Changelly: Cum să configurați și să utilizați Changelly

1. Înscrieți-vă

Puteți utiliza Changelly prin Changelly.com. Sau puteți descărca aplicația mobilă pentru Android sau iOS. Ambele opțiuni sunt ușor de utilizat.

cum se folosește changelly

Pentru a vă înscrie la Changelly prin Changelly.com, faceți clic pe butonul „Schimbă acum” sau pe butonul „Înscrieți-vă”.

ghid schimbător instantaneu de schimb

Introduceți adresa de e-mail. Sau, conectați-vă cu contul dvs. Google, Facebook sau Twitter.

Changelly va trimite un e-mail de confirmare. Faceți clic pe link pentru a vă confirma contul.

cum să vă înscrieți pentru schimbări

După ce v-ați confirmat contul, Changelly vă va trimite un alt e-mail cu datele de conectare (adresa dvs. de e-mail) și o parolă personalizată. Puteți utiliza aceste informații pentru a le semna în orice moment viitor.

cont schimbător

2. Comerț

De aici, puteți finaliza tranzacția. Alegeți criptomonedele pe care doriți să le schimbați, apoi suma pe care doriți să o trimiteți. Verificați pentru a confirma că sunteți de acord cu termenii și condițiile, politica de confidențialitate și politicile AML / KYC.

tranzacționând pe changelly

Changelly afișează rata de schimb așteptată, comisionul de schimb de 0,25%, taxa de rețea și ora estimată de sosire.

Apoi, introduceți adresa destinatarului. În această tranzacție, ETH achiziționat va fi trimis la această adresă a destinatarului.

cum să schimbi monede pe changelly

Sfat: dacă nu aveți deja un portofel, puteți face clic pe linkul „Nu aveți încă un portofel?” Pentru a vedea o listă cu opțiunile de portofel gratuite disponibile.

folosind aplicația de schimbare schimbătoare

Verificați detaliile tranzacției. Verificați de două ori pentru a vă asigura că adresa este corectă. Apoi, confirmați-l.

În cele din urmă, Changelly va afișa pagina „Trimiteți fondurile” împreună cu ID-ul tranzacției, suma pe care trebuie să o trimiteți și adresa la care trebuie să o trimiteți. Veți vedea un cod QR și o adresă publică.

trimitând cryptos cu changelly

Aveți la dispoziție 36 de ore pentru a trimite fondurile. În caz contrar, Changelly va anula tranzacția automat.

3. Proceduri Changelly AML și KYC

Ar trebui să vă puteți înscrie la Changelly fără a finaliza niciun tip de verificare KYC / AML. Cu toate acestea, dacă Changelly detectează activitate suspectă în tranzacțiile dvs., atunci vi se poate cere să finalizați verificarea KYC / AML suplimentară (Changelly nu dezvăluie criteriile specifice pe care le folosește pentru cerințele KYC / AML).

Dacă trebuie să finalizați verificarea KYC / AML, atunci Changelly vă va trimite un e-mail după ce ați solicitat o tranzacție. Dacă este necesară verificarea KYC / AML, va trebui să furnizați următoarele:

O fotografie de înaltă calitate a actului de identitate cu fotografie emis de guvern (pașaport sau permis de conducere)

Dovada originii fondurilor

Alte documente aplicabile (pot varia între utilizatori)

4. Retragerea

Changelly este un schimb fără custodie. Trimiteți fonduri către Changelly, apoi primiți fonduri în schimb. Fondurile sunt trimise în propriul portofel în afara bursei.

Cu toate acestea, dacă ați cumpărat bitcoin utilizând un card de credit sau un card de debit folosind opțiunea de cumpărare directă a lui Changelly, atunci puteți retrage aceste fonduri în orice moment.

5. Setări și alte informații despre cont

Changelly vă permite să vizualizați istoricul tranzacțiilor. Din colțul din dreapta sus, dați clic pe Cont > Istorie.

istorie schimbătoare

De asemenea, puteți personaliza setările lui Changelly și puteți configura autentificarea cu doi factori. Din colțul din dreapta sus, dați clic pe Cont > Setări.

Changelly configurează autentificarea în doi factori prin intermediul aplicației Google Authenticator pentru iOS sau Android. De fiecare dată când vă conectați sau faceți o tranzacție, Changelly vă va cere să confirmați acțiunea prin Google Authenticator. Ca și în cazul oricărui 2FA, vă recomandăm să configurați 2FA pe Changelly prin Google Authenticator.

Cuvânt final

ghid de recenzie a utilizatorului cu privire la schimbul de cripte schimbătoare

Changelly funcționează așa cum este anunțat: serviciul de tranzacționare permite utilizatorilor să schimbe rapid, ușor și ieftin una dintre sutele de criptomonede diferite între ele. Puteți tranzacționa prin intermediul Changelly.com, aplicația mobilă Changelly pentru Android și iOS sau orice portofel criptografic care acceptă Changelly.

Cu o taxă de 0,5%, Changelly este mai ieftin decât Shapeshift și destul de competitiv cu schimburile, având în vedere factorul de comoditate. În plus, Changelly vă permite să cumpărați cripto folosind carduri de debit sau carduri de credit (cu taxe mai mari) sau să tranzacționați monede fiduciare cu criptomonede sau invers (din nou cu taxe mai mari).

Din toate aceste motive și nu numai, Changelly rămâne unul dintre cele mai populare servicii de schimb criptografic disponibile astăzi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map