Schimb Paxful: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

recenzie de schimb paxful

Cum să utilizați, să tranzacționați și să vă înscrieți la Paxful Crypto Exchange

Paxful este o piață online unde cumpărătorii și vânzătorii se pot întâlni pentru a tranzacționa bitcoin. Este similar cu LocalBitcoins, oferind o gamă de opțiuni de plată care nu se găsesc la bursele tradiționale.

Caracteristici

 • Cumpărați cripto cu PayPal, carduri de credit sau de debit sau chiar carduri cadou Starbucks
 • Piață bitcoin peer-to-peer care conectează cumpărătorii și vânzătorii
 • Peste 300 de modalități de plată pentru bitcoin

Metode de depunere

 • Transferuri bancare
 • Carduri de credit și de debit
 • PayPal
 • Carduri cadou
 • Bani lichizi
 • În total peste 300 de metode de depunere

Pro

 • Cumpărați instantaneu bitcoin folosind peste 300 de metode de plată
 • Serviciu de escrow pentru a evita escrocheriile
 • Conectați-vă direct cu cumpărătorii sau vânzătorii

Contra

 • Taxe de intermediar
 • Limite de cumpărare
 • Unii vânzători sau cumpărători malițioși se strecoară inevitabil

Introducere

Paxful este o piață online unică în care puteți interacționa cu cumpărătorii și vânzătorii interesați de bitcoin. Funcționează similar cu LocalBitcoins sau eBay. Paxful nu cumpără sau nu vinde propriul bitcoin; în schimb, acționează ca intermediar pentru toate tranzacțiile. Bitcoin-urile sunt ținute în garanție în timp ce plata este finalizată.

Principalul beneficiu al Paxful este că puteți cumpăra bitcoin folosind peste 300 de metode de plată. Este o gamă amețitoare de metode de plată, cu noi metode adăugate tot timpul. Dacă cineva vinde bitcoin pentru o pungă de mere, atunci este posibil să cumperi bitcoin pentru o pungă de mere prin Paxful.

Astăzi, metodele de plată populare pentru Paxful includ transferuri bancare locale (Bank of America, Wells Fargo, SEPA, SWIFT și transferuri bancare), portofele online (PayPal, Skrill, NetSpend, PerfectMoney și OkPay), carduri cadou (VISA, MasterCard, Amazon, Target, Best Buy și Walmart), carduri de debit și de credit și monede digitale. Indiferent dacă aveți un card cadou Amazon de 20 USD sau 10.000 USD în PayPal, ar trebui să puteți găsi un vânzător dispus să accepte oferta dvs. prin Paxful.

Acest suport larg al opțiunilor de plată este principalul avantaj al utilizării Paxful. LocalBitcoins este singura altă piață majoră în care utilizatorii pot cumpăra bitcoin cu metode de plată neconvenționale, cum ar fi cardurile cadou. Schimburile convenționale ar putea accepta doar transferuri bancare sau depozite criptografice. Între timp, Paxful acceptă aproape orice.

Desigur, permiterea cumpărătorilor și a vânzătorilor să interacționeze direct între ei va introduce inevitabil probleme de securitate. De aceea, Paxful a investit semnificativ în securitate.

Cumpărătorii dăunători sunt pe deplin protejați de serviciul de escrow al site-ului web și de autentificarea în doi factori (2FA). Paxful verifică și verifică toți vânzătorii, permițându-vă să plătiți cu încredere. După ce efectuați o plată, Paxful reține această plată în garanție și o verifică. Apoi, vânzătorul trimite bitcoinul.

Paxful are, de asemenea, un sistem bine stabilit de raportare, investigație și soluționare a litigiilor. Dacă apare o dispută, site-ul web face tot posibilul pentru a identifica și rezolva problema într-un mod corect pentru toate părțile. Puteți găsi în continuare numeroase rapoarte despre persoane înșelate prin Paxful (sau LocalBitcoins). Cu toate acestea, Paxful a luat măsuri rezonabile pentru a reduce probabilitatea de escrocherii.

Paxful a funcționat, de asemenea, mai mult decât își dau seama mulți oameni. Site-ul a fost lansat pentru prima dată în 2014 sub numele EasyBitz.

Caracteristici cheie

Caracteristicile cheie ale Paxful includ:

300 de modalități de plată: Paxful acceptă peste 300 de metode de plată diferite, de la carduri cadou Amazon la transferuri bancare SWIFT. Dacă un vânzător este dispus să accepte o metodă de plată, atunci veți putea cumpăra bitcoin prin Paxful cu această metodă de plată.

Metode de plată locale: Unele schimburi permit doar transferuri bancare de la utilizatori din SUA sau din UE. Totuși, Paxful acceptă metode de plată adaptate zonei dvs. locale. Doriți să cumpărați bitcoin utilizând un e-Transfer canadian INTERAC? Puteți face asta cu Paxful.

Bună asistență internațională: Unele dintre cele mai mari piețe ale Paxful sunt situate în regiuni în mod tradițional deservite de alte burse. Există mii de cumpărători și vânzători de bitcoin pe Paxful în Nigeria, China, India, Rusia și alte țări, de exemplu.

Cerințe limitate KYC și AML: Verificarea de nivel 1 a lui Paxful vă permite să cumpărați și să vindeți până la 1.500 USD de bitcoin cu doar o verificare prin e-mail și număr de telefon. Dacă doriți să cumpărați o cantitate mică de bitcoin în mod anonim, atunci Paxful vă permite să faceți acest lucru.

Fără limite după verificarea KYC și AML: Puteți finaliza verificarea nivelului doi sau trei încărcându-vă ID-ul și adresa, mărind limita la 10.000 USD. Cu toate acestea, dacă treceți verificarea de nivelul patru, atunci nu există limite.

Disponibil la nivel mondial, cu excepția țărilor sancționate: Majoritatea burselor au cerințe stricte care reglementează ce țări pot tranzacționa pe bursă. Totuși, Paxful este disponibil peste tot în lume, cu excepția anumitor țări sancționate, inclusiv Burundi, Republica Centrafricană, Cuba, Crimeea, Iran, Irak, Liban, Libia, Coreea de Nord, Somalia, Sudanul de Sud, Sudan și Darfur, Siria și Yemen.

Fără taxe de cumpărător: Paxful nu percepe cumpărători taxe pentru Paxful. Cu toate acestea, majoritatea vânzătorilor de pe Paxful își percep propriile taxe în funcție de metoda dvs. de plată.

1% Taxe de vânzător: Vânzătorii de pe Paxful plătesc o taxă de 1%.

Foarte similar cu LocalBitcoins: LocalBitcoins a fost fondat în 2012, în timp ce Paxful a fost lansat în 2014. Astăzi, cele două site-uri web sunt foarte competitive unul cu celălalt. LocalBitcoins pare să aibă mai mulți utilizatori, deși Paxful ar putea fi mai bine cotat pentru serviciul clienți.

Program de afiliere: Paxful vă permite să obțineți venituri pasive prin programul lor de afiliere. Distribuiți link-ul dvs., apoi câștigați bitcoin pentru toți cei care se înscriu și fac tranzacții prin linkul respectiv.

Retrageri gratuite: Paxful nu percepe nicio taxă suplimentară atunci când retrage bani din portofelul dvs. Paxful (în afară de taxa de miner bitcoin).

Valute și perechi Paxful

Paxful nu are aceleași perechi valutare ca un schimb tradițional. În schimb, Paxful conectează cumpărătorii și vânzătorii împreună pentru a tranzacționa bitcoin. Vânzătorii de pe Paxful acceptă zeci de monede fiat diferite din întreaga lume. Nu ar trebui să aveți nicio problemă cu vânzarea propriei monede fiat native pentru bitcoin. Bitcoin este singura criptomonedă listată oficial pe site, deși este posibil să găsiți vânzători care oferă și alte criptomonede. paxful-exchange-buy-sell-bitcoin

Depozite acceptate și metode de retragere

Paxful acceptă peste 300 de metode de depunere și retragere, de la transferuri bancare la carduri cadou iTunes. Transferurile bancare, PayPal, Interac online, cardurile de credit și debit, cardurile cadou, Skrill, numerar, Zelle Pay, Western Union, transferurile bancare interne, Venmo, ApplePay, Square, SEPA, SWIFT și multe altele sunt acceptate de Paxful. De asemenea, puteți depune bani folosind câteva criptomonede selectate, inclusiv BTC și ETH.

paxful-crypto-deposit-retragere

Proces de înregistrare și autentificare pașnică

Paxful facilitează crearea unui cont și cumpărarea sau vânzarea bitcoin instantaneu. Anumite metode de plată, inclusiv carduri de credit și debit sau PayPal, pot fi utilizate instantaneu după înscriere. Alte metode de plată, inclusiv transferurile bancare, au necesitat verificări suplimentare.

Paxful are patru niveluri de verificare, fiecare cu limite diferite:

 • Nivelul 1: Verificare adresă de e-mail și număr de telefon, limită de 1.500 USD.
 • Nivelul 2: Verificare de identitate emisă de guvern, limită de 10.000 USD.
 • Nivelul 3: Verificare adresă, limită de 10.000 USD.
 • Nivelul 4: Diligență sporită îmbunătățită și verificare manuală KYC, fără limită.

Paxful Trading

Paxful conectează cumpărătorii și vânzătorii împreună pentru a face tranzacții. Banii sunt reținuți în garanție în timp ce transferul este finalizat. Unii cumpărători sunt dispuși să cumpere bitcoin în schimbul unei monede fiduciare, în timp ce alți cumpărători sunt dispuși să cumpere monedă fiduciară în schimbul vânzării bitcoin. Vânzătorii postează tranzacții pe piața Paxful, apoi cumpărătorii acceptă tranzacțiile respective. Cu toate acestea, Paxful nu are o interfață de tranzacționare convențională, așa cum se vede pe anumite alte burse.

Taxe Paxful

Paxful percepe taxe surprinzător de mici, în ciuda faptului că acționează ca intermediar pentru toate tranzacțiile.

 • Taxa cumpărătorului: 0 USD
 • Taxa vânzătorului: 1%

La retragerea bitcoinului de la bursă, veți plăti o taxă fixă ​​de 0,0005 BTC, care acoperă costurile miniere bitcoin și infrastructura Paxful.

De asemenea, puteți trimite bitcoin către alți utilizatori Paxful gratuit de până la cinci ori pe lună. După aceea, pentru fiecare tranzacție trimisă unui alt client Paxful se va aplica o taxă de 1 USD (în BTC).

Paxful nu percepe taxe de retragere.

Probleme de securitate maxime și perioade de nefuncționare

Ca și în cazul oricărei piețe peer-to-peer, puteți găsi reclamații pe Paxful de utilizatori înșelați de vânzători sau cumpărători. Cu toate acestea, Paxful ia măsuri pentru a atenua aceste probleme, iar Paxful are un sistem bun de soluționare a litigiilor. Inevitabil, oamenii încă sunt smulși prin Paxful, deși marea majoritate a utilizatorilor fac tranzacții pe Paxful fără probleme. Paxful nu a suferit niciodată încălcări majore de securitate, scurgeri de informații despre utilizatori sau alte atacuri.

Ușor de utilizat

Paxful poate fi ușor de utilizat cu anumiți vânzători, dar mai dificil cu alții. În funcție de metoda de plată pe care o alegeți și de onestitatea persoanei cu care tranzacționați, experiența dvs. de tranzacționare poate varia foarte mult. Unii oameni se înscriu la Paxful și își cumpără primul bitcoin în 10 minute. Alții se înscriu la Paxful și sunt înșelați prima dată când fac tranzacții. Interfața este în întregime bazată pe web. Nu există aplicații mobile.

Paxful face o treabă excelentă de a organiza oferte pentru regiunea dvs. Puteți vedea metoda de plată, suma minimă și maximă, rata pe bitcoin și suma pe dolar la care renunțați.

Încredere și confidențialitate

La fel ca în orice piață P2P, încrederea și confidențialitatea depind în totalitate de persoanele cu care aveți de-a face. Va trebui să vă confirmați identitatea (prin încărcarea unui ID guvernamental) pentru a tranzacționa mai mult de 1.500 USD de bitcoin cu Paxful. Anumiți vânzători pot solicita, de asemenea, informații suplimentare. Cu toate acestea, ar trebui să puteți găsi vânzători dispuși să tranzacționeze bitcoin anonim. Vă puteți întâlni pentru un transfer de numerar în persoană, de exemplu.

Serviciu Clienți Paxful

Paxful are un serviciu bun pentru clienți și un sistem solid de soluționare a litigiilor. Una dintre cele mai bune funcții de servicii pentru clienți este sistemul instantaneu de chat live Paxful care vă ghidează în prima tranzacție. Dacă aceasta este prima dvs. tranzacție cu bitcoin, puteți avea un vânzător cu experiență care să vă ghideze procesul prin intermediul unui chat live individual. Fondurile sunt deținute în condiții de garanție în timp ce tranzacția este finalizată, iar Paxful investighează temeinic disputele atunci când apar.

Ghidul utilizatorului Paxful: Cum se configurează și se utilizează Paxful

Paxful este ușor de utilizat. Iată cum să vă înscrieți și să cumpărați primii dvs. bitcoin cu Paxful:

1. Înscrieți-vă

paxful-crypto-exchange-setup

Faceți clic pe butonul „Creați un cont” din partea de sus a paginii.

paxful-exchange-signup-account-process

Introduceți adresa de e-mail, numele de utilizator și parola, apoi acceptați termenii și condițiile.

verificare-schimbare paxful

2. Verificare

Puteți cumpăra sau vinde bitcoin în valoare de până la 1.500 USD după verificarea numărului dvs. de telefon și a adresei de e-mail (verificarea nivelului unu).

paxful-exchange-bitcoin-wallet

Cu verificarea nivelului doi și trei (ID guvernamental și dovada adresei), puteți tranzacționa bitcoin în valoare de până la 10.000 USD cu Paxful.

Cu verificarea de nivelul patru (verificarea manuală KYC / AML efectuată de angajații Paxful), puteți tranzacționa bitcoin pe platformă fără limite.

tutorial paxful-crypto-trading

3. Autentificare cu doi factori

Paxful recomandă configurarea autentificării cu doi factori (2FA) pentru securitate sporită.

Înainte de a utiliza contul Paxful, va trebui să configurați întrebări de securitate. Aceste întrebări vor fi folosite dacă trebuie să vă resetați contul sau să vă schimbați numărul de telefon.

paxful-exchange-security-authentication

2FA nu este obligatoriu, dar este recomandat. Puteți configura 2FA prin SMS, Google Authenticator sau Authy. De asemenea, puteți alege să utilizați 2FA atunci când cumpărați sau vindeți bitcoin, să retrageți bitcoin, să vă schimbați parola și să efectuați alte sarcini.

4. Mod de plată

Paxful vă permite să depuneți bani în portofelul dvs. Paxful folosind numai bitcoin. Nu sunt disponibile alte metode de depunere. Cu toate acestea, sunteți liber să verificați piața pentru cumpărători și vânzători care doresc să accepte peste 300 de metode de plată diferite, inclusiv orice, de la carduri cadou Starbucks până la transferuri Bank of America.

metode de plată paxful

5. Criptomonedă de tranzacționare

Răsfoiți piața Paxful pentru a găsi pe cineva dispus să cumpere sau să vândă criptomonede folosind metoda de plată dorită.

transferuri paxful-criptomonede

După cum sa menționat mai sus, Paxful este disponibil în aproape toate țările din întreaga lume (cu excepția anumitor țări sancționate sau embargonate). Oriunde v-ați afla, ar trebui să puteți găsi cel puțin un vânzător care să vă servească zona. În țările mai mari, este posibil să aveți sute sau chiar mii de vânzători dintre care să alegeți.

Procesul de cumpărare și vânzare variază în funcție de persoana cu care tranzacționați. Este posibil să trebuiască să trimiteți o fotografie a cardului cadou către Paxful, de exemplu, sau să inițiați un transfer bancar. Vânzătorul va explica următorii pași de făcut.

6. Retragerea

Puteți retrage bitcoin din portofelul Paxful în orice alt portofel bitcoin. De asemenea, puteți vinde bitcoin pe Paxful pentru alte metode de plată, cum ar fi numerar sau un card cadou. În multe cazuri, puteți face o tranzacție completă fără ca Paxful să vă atingă banii (în afară de escrow).

Cuvânt final

Paxful este un competitor LocalBitcoins fondat în 2014 (sub numele EasyBitz) pentru a oferi utilizatorilor din întreaga lume o modalitate ușoară de a cumpăra și vinde bitcoin. Astăzi, Paxful a devenit una dintre cele mai mari piețe bitcoin peer-to-peer din lume. Este unul dintre puținele locuri în care puteți cumpăra și vinde bitcoin pentru numerar, carduri cadou, transferuri bancare, PayPal și alte metode de plată într-un singur loc.

În general, Paxful este o piață de încredere care facilitează interacțiunea cu cumpărătorii sau vânzătorii de bitcoin într-un mediu sigur, de la egal la egal. Deși unii oameni sunt cu siguranță înșelați cu Paxful, site-ul web face tot posibilul pentru a păstra pe toată lumea în siguranță folosind escrow, soluționare bună a litigiilor și funcții de chat live accesibile.

Comercial & schimb valutar

 • Ghidul criptografic 101: Alegerea celui mai bun schimb de criptomonede
 • Ghid pentru Bittrex Exchange: Cum să tranzacționați pe Bittrex
 • Ghid pentru Binance Exchange: Cum să deschideți contul Binance și ce ar trebui să știți
 • Ghid pentru Gemini Exchange: Ghid de revizuire a utilizatorului
 • Ghid pentru schimbul Kraken: Ghid de recenzie a utilizatorului
 • Ghid pentru schimbul Etherdelta: Cum să tranzacționați pe Etherdelta
 • Ghid pentru noțiunile de bază privind tranzacționarea criptomonedelor: Introducere în analiza tehnică a criptomonedelor
 • Tranzacționarea criptomonedelor: Înțelegerea perechilor de tranzacționare a criptomonedelor & Cum functioneaza
 • Ghid de tranzacționare criptografică: 4 capcane comune pe care le va experimenta fiecare comerciant criptografic

Portofele

 • Ghid pentru portofele criptomonede: de ce aveți nevoie de portofele?
 • Ghid pentru portofele de criptomonede: deschiderea unui portofel Bitcoin
 • Ghid pentru portofelele de criptomonede: deschiderea unui portofel MyEtherWare (MEW)

De asemenea, vă puteți alătura grupului nostru de Facebook la Stăpâniți cripto-ul: cunoștințe avansate despre criptomonedă pentru a pune orice întrebări cu privire la criptomonede.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map