Bitstamp Exchange Review: Un ghid complet

Deci, doriți să începeți să tranzacționați Bitcoin pe unul dintre cele mai importante schimburi de Bitcoin din Europa? Atunci este o idee bună să verificați recenzia noastră completă de schimb Bitstamp. Ați aterizat pe Bitstamp-ul nostru este unul dintre cele mai stabilite și respectate schimburi de pe piață. Dar cercetările mele au dovedit că ar putea să nu fie potrivit pentru toată lumea. Bitstamp se adresează unui anumit client și dacă nu sunteți de acest gen, s-ar putea să ajungi să plătești mult mai mult decât ar trebui.

Citiți această recenzie onestă a Bitstamp.net înainte de tranzacționare. Ești pe cale să înveți tot ce trebuie să știi.

Schimb Bitstamp

Bitstamp este o bursă europeană Bitcoin fondată în 2011 și cu sediul în prezent în Luxemburg. Fondată în Slovenia, a fost primul schimb valutar virtual complet reglementat din UE. Oferă un mecanism simplu de cumpărare / vânzare pentru cumpărarea BTC cu carduri de credit și instrumente aprofundate pentru tranzacționare.

Este deosebit de popular printre comercianții cu volum avansat din Uniunea Europeană (vom discuta mai târziu).

Cota sa crescândă de piață, sentimentul puternic al comunității și securitatea strânsă sunt dovada faptului că și-a revenit un presupus hack.

Este o putere din industrie, mai ales acum că este susținută de capitalisti de risc blockchain. Dar nu este pentru toată lumea. Instrumentele sale greoaie și birocrația birocratică îl fac cel mai bun pentru comercianții intermediari și avansați.

Ca și începător, am folosit site-ul și am cercetat pe web pentru a vă aduce această recenzie sinceră din perspectiva mea.

„Credem că Bitcoin este aici pentru a rămâne. Scopul nostru este de a oferi servicii fiabile, ușor de utilizat, pentru companii și persoane fizice, pentru a face schimb de bitcoin. ”

– Nejc Kodrič, CEO

Pro:

 • Securitate strânsă
 • Ușor de cumpărat / vândut
 • Instrumente avansate de tranzacționare
 • Reduceri de volum
 • thumbs-up Aplicație mobilă
 • thumbs-up Suport comunitar puternic
 • thumbs-upMare pentru comercianții europeni

Contra:

 • Nu este prietenos cu începătorii
 • Verificare invazivă
 • thumbs-down Nu la nivel mondial
 • thumbs-down Opțiuni valutare limitate
 • thumbs-down Taxă mare pentru cardul de credit

Caracteristici

Bitstamp este parteneriat cu jucători importanți și respectat de mass-media importante.

Bitstamp este parteneriat cu jucători importanți și respectat de mass-media importante.

Securitate

Bitstamp este reglementat de CSSF, Organismul de reglementare financiară din Luxemburg. 98% din fonduri sunt stocate offline și produc un audit anual pentru controlul organismului de reglementare.

Confidențialitate

Confidențialitatea este redusă din motive de securitate. Bitstamp are obstacole de verificare ridicate, inclusiv detalii personale, document de identitate și standarde de verificare a rezidenței.

Ușurință în utilizare

Verificarea este dificilă, iar interfața este puțin confuză. Dar cumpărarea / vânzarea este ușoară, iar tabloul de bord este simplu.

Comercial

Instrumentele detaliate, o interfață detaliată și piețele luxuriante fac din experiența de tranzacționare a Bitstamp una dintre cele mai bune schimburi de criptomonede din afaceri.

A sustine

Asistența Bitstamp este foarte respectată de comunitate. În general, sunt foarte receptivi și rezolvă rapid problemele.

Per total

Bitstamp este un schimb activ foarte respectat și activ, dar cel mai bine este lăsat comercianților cu volum avansat. Sistemul său de taxe de volum, cerințele grele de verificare și baza din UE îl fac potrivit pentru comercianții cu volum mare din Uniunea Europeană, nu pentru începători. Nu este un schimb bun să-ți cumperi primul Bitcoin.

„Bitstamp – coloana vertebrală a economiei Bitcoin” – Forbes

Reglementările grele, transparența și cele mai bune practici ale Bitstamp îl fac un favorit printre comercianții de volum.

Reglementările grele, transparența și cele mai bune practici ale Bitstamp îl fac un favorit printre comercianții de volum.

Dacă doriți să aflați cum să cumpărați primul dvs. Bitcoin, consultați acest articol minunat despre cumpărarea Bitcoin.

Bitstamp Exchange Review

Bitstamp a fost fondată în Slovenia în 2011 de Damijan Merlak și Nejc Kodrič ca alternativă europeană la Muntele. Schimb Gox în Japonia. Potrivit Kodrič, a fost început cu 1.000 de euro, 2 laptopuri și 1 server.

Datorită dificultăților financiare și de reglementare din Slovenia natală, au mutat operațiunile la Londra. în 2016, a devenit primul burs Bitcoin din UE complet reglementat, atunci când guvernul luxemburghez i-a acordat o licență financiară. Acum are sediul în Luxemburg, dar are birouri în Slovenia, Marea Britanie și SUA.

Compania tranzacționează în USD, dar permite transferurile din zona unică de plăți europene (SEPA).

În 2015, compania ar fi suferit un hack care a dus la furtul de ~ 19.000 BTC (5 milioane dolari la ratele din 2015). Cu toate acestea, compania și-a reabilitat pe deplin imaginea și și-a dublat eforturile de securitate de atunci.

Utilizarea site-ului nu este cea mai simplă (cu excepția cumpărării BTC), iar verificarea este destul de dificilă din cauza reglementărilor. Cu toate acestea, schimbul posedă în prezent cota de piață de peste 10%.

Comercianții adoră securitatea, stabilitatea și lichiditatea ridicată a site-ului (20.000 BTC volum pe 24 de ore din 1-19-18). Detractorii detestă lipsa de confidențialitate și altcoins, precum și taxele ridicate ale cardului de credit. Totuși, pentru achiziționarea Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Ripple * și pentru tranzacționarea în volume mari, Bitstamp este un lider de piață clar.

* Ripple (XRP) – Ripple și criptomoneda asociată (XRP) este o rețea globală de așezări. Aceasta înseamnă că Ripple este o monedă comună care stă la baza tuturor transferurilor internaționale. Transferurile sunt instantanee, iar taxele sunt mici. Pentru mai multe informații despre această metodă de plată interesantă, citiți acest ghid pas cu pas.

Moneda de astăzi este nesatisfăcătoare

Cum funcționează Bitstamp?

Bitstamp este un schimb de criptomonede. Un schimb este o platformă care facilitează tranzacționarea monedei fiduciare pentru Bitcoin (sau alte valute) sau invers. Se potrivește un cumpărător cu un vânzător și percepe o taxă pentru necazurile sale.

De asemenea, puteți cumpăra BTC direct de la Bitstamp prin card de credit. Acest lucru este în contrast cu o rețea peer-to-peer, cum ar fi LocalBitcoins (care este ca Craigslist) sau un broker Bitcoin ca Coinbase (cum ar fi schimbul valutar de la un aeroport).

Caracteristici Bitstamp

 • VerificaFondat: Slovenia, 2011.
 • VerificaCEO: Nejc Kodrič.
 • VerificaValute: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash, USD, EUR.
 • VerificaOptiuni de plata: Card de credit, SEPA, International Wire, Crypto.
 • VerificaVerificare: Greu.
 • VerificaViteză: Crypto: Instant | SEPA: 1-3 zile | Sârmă bancară 2-5 zile.
 • VerificaAplicație: Android și Apple.
 • VerificaInstrumente de tranzacționare: Crosshairs, Fibonacci, Adnotare etc..
 • VerificaHQ: Luxemburg.
 • VerificaTaxe: Taxe pe niveluri de volum Începând de la 25% la toate tranzacțiile | Taxa cardului de credit = 5%

Este sigur Bitstamp?

În cercetările mele, am constatat că potențialii utilizatori erau îngrijorați de securitatea Bitstamp. Acest lucru se datorează în principal hack-ului pe care l-a suferit în 2015. Pot spune cu încredere că Bitstamp este acum unul dintre cele mai sigure și puternic reglementate schimburi existente. De fapt, este atât de puternic reglementat încât multor comercianți nu le place să tranzacționeze acolo.

Bitstamp a fost întotdeauna la vârful securității. A fost una dintre primele companii care a instituit depozite frigorifice complet asigurate.

Compania este pe deplin reglementată în Uniunea Europeană, este auditată în mod regulat și este serioasă cu privire la procedurile sale interne de autoreglare.

Bitstamp este sigur? Da. Iata de ce:

 • VerificaRegulament: Bitstamp este reglementat de organismul de reglementare financiară din Luxemburg, CSSF. Acest organism îl licențiază ca un schimb financiar în UE.
 • VerificaAudit: Bitstamp este auditat anual de unul dintre cei patru mari.
 • VerificaPractici interne: Compania este dedicată practicilor de securitate internă și susține că este puternic auto-reglementată.
 • VerificaDepozitare la rece: 98% din rezervele sale BTC sunt stocate offline și sunt complet asigurate.
 • Verifica2FA: Bitstamp are autentificare standard cu doi factori pentru a vă proteja contul.
 • VerificaSecuritatea documentului încărcat: Documentele de identitate sensibile sunt protejate de Confidențialitate destul de bună criptare.
 • VerificaÎmpotriva spălării de bani: Este necesară o verificare intensă în conformitate cu procedurile de combatere a spălării banilor. Aceasta este pentru a asigura stabilitatea și a atenua riscul.

Ce sunt taxele Bitstamp pentru utilizatorii din SUA / UE?

Bitstamp acceptă o gamă largă de opțiuni de depunere și funcționează pe un plan de taxe pe niveluri de volum. Cu cât tranzacționați mai mult, cu atât plătiți mai puțin. În general, taxele sunt mici, dar sunt puțin mai mari decât concurenții. Sentimentul comunității este de acord că Bitstamp este bun pentru comercianții din UE și pentru volum mare, dar cam scump pentru alții.

Taxele sunt următoarele:

SEPA

 • VerificaDepozit: GRATUIT
 • VerificaRetragere: .90 EUR

Depozitele fiat extrem de ieftine din UE fac Bitstamp avantajos pentru comercianții din UE.

Card de credit

 • verifica5%

Bitstamp International Wire

 • VerificaDepozit: .005% (Min .: 7.5 USD / EUR | Max: 300 USD / EUR)
 • VerificaRetragere: .09 (Min: 15 USD / EUR)

Criptomonedă

 • checkDepunerea și retragerea BTC, LTC, ETH și XRP este gratuită.

Card de debit

 • checkBitstamp oferă retrageri de carduri de debit simple și relativ rapide, un alt motiv pentru care clienții săi adoră – minim 10 USD până la 1.000 USD și 2% pentru orice peste 1.000 USD.

Taxe de tranzacționare Bitstamp

Bitstamp funcționează pe un plan de taxe de tranzacționare pe niveluri de volum. Pentru volumele de 30 de zile sub 20.000 USD, taxa este ușor ridicată (.25%). Dacă tranzacționați peste 20.000.000 USD (cine nu este în aceste zile?), Este destul de redus (.1%). Iată graficul complet:

Suma taxei depinde de volumul de 30 de zile în USD

Pentru o explicație completă a taxelor Bitstamp, consultați-le pagină cu taxă.

Taxă Bitstamp în comparație cu concurenții

Taxele Bitstamp sunt, în general, considerate puțin importante. Este prețul pe care îl plătiți pentru securitate și stabilitate. Iată cum se opune competiției.

 • VerificaBitstamp: .25% Taxă de tranzacționare | Taxă de 5% pentru cardul de credit
 • VerificaBittrex: 0,25% Comision de tranzacționare.
 • VerificaCoinbase: Cumpărare / vânzare standard 1,49% | Taxă de card de credit de 3,99%.
 • VerificaLocalBitcoins: Fără „taxe” | 1% comision pentru vânzări Prețuri mai mari ale monedelor
 • VerificaCEX.IO: Taxă pentru producător –16% | Taxa pentru Taker –25% | Depozit cu card de credit – 3,5% + 0,25 USD (, 24 EUR) | Retragerea cardului de credit – 3,80 USD (3,50 EUR)

Care sunt limitele de tranzacționare, depunere și retragere ale Bitstamp pentru utilizatorii verificați?

Bitstamp este rar prin faptul că nu impune limite severe utilizatorilor săi verificați. După verificarea contului dvs. (aflați cum să faceți acest lucru în continuare!), Nu veți fi supus unor limite lunare. Cu toate acestea, asistența va solicita în mod regulat informații și vă va cere detalii, mai ales atunci când limitele încep să depășească 10.000 USD.

Este posibil să începeți să întâmpinați întârzieri sau să fiți nevoit să răspundeți la anumite întrebări. De exemplu, un utilizator a susținut că schimbul a întrebat de unde și-a luat Bitcoin-urile, dacă este afiliat la alte schimburi și dacă folosește vreo monedă pentru jocuri de noroc.

Utilizatorii care nu sunt verificați nu au voie să utilizeze platforma.

Taici sunt rapoarte pe rețelele de socializare și forumuri de verificare, retrageri și depozite ar putea dura uneori mult mai mult decât se aștepta.

Câteva persoane au raportat o perioadă lungă de așteptare pentru a fi verificate

Câteva persoane au raportat o perioadă lungă de așteptare pentru a fi verificate

Compania avertizează cu privire la posibile întârzieri prin intermediul unui banner de pe site.

Bannerul verde de top avertizează cu privire la problemele de verificare din cauza supraîncărcării.

Bannerul verde de top avertizează cu privire la problemele de verificare din cauza supraîncărcării.

Cum să cumpărați Bitcoins din UE / SUA cu Bitstamp

Bitstamp reprezintă una dintre cele mai convenabile modalități pentru clienții americani sau din UE de a pune mâna pe niște BTC reci. Pentru clienții din UE și SUA, există două opțiuni principale: Cont bancar sau Card de credit. Cardul de credit este disponibil pentru toți clienții din UE, Marea Britanie și SUA. Pentru clienții din UE, transferurile SEPA sunt rapide și ieftine. Pentru clienții americani, există servicii bancare internaționale. Duratele de depunere ar putea fi uneori nesigure.

Cumpărarea este destul de ușoară, dar mai întâi va trebui să vă confirmați. Dacă nu sunteți dispus să faceți acest lucru, luați în considerare un alt schimb.

Pasul 1) Înregistrați-vă și obțineți numele de utilizator și parola

Mergi la Bitstamp.net și faceți clic pe Înregistrare în dreapta sus.

Aici puteți găsi butonul de înregistrare Introduceți câteva detalii și sunteți gata să treceți la pasul următor.

Introduceți câteva detalii și sunteți gata să treceți la pasul următor.

Acum veți primi un e-mail cu un nume de utilizator și o parolă generate aleatoriu.

Acum veți primi un e-mail cu un nume de utilizator și o parolă generate aleatoriu.

Acum reveniți la Bitstamp și conectați-vă cu acreditările dvs. Vi se va solicita să vă modificați parola imediat. Asigurați-vă că setați o parolă FOARTE puternică.

OK grozav. A fost ușor. Acum, începe distracția.

OK grozav. A fost ușor. Acum, începe distracția.

Pasul 2) Verificați-vă contul

Nu intrăm pur și simplu în Bitstamp

Cerințe de verificare Bitstamp

Bitstamp este puternic reglementat și conform cu procedurile Know Your Customer (KYC) și Anti-Spălare a Banilor (AML). Pentru a ține pasul cu aceste standarde ridicate ale industriei financiare, compania vrea să știe că tu te ascunzi în spatele acelui cont.

Pentru a fi verificat, trebuie să faceți clic pe Verificarea contului personal pentru a începe procesul.

Pentru a fi verificat, trebuie să faceți clic pe Verificarea contului personal pentru a începe procesul.

Introduceți datele dvs. personale.

Introduceți datele dvs. personale.

Verificați documentul de identitate. Acordați o atenție specială cerințelor. Documentul dvs. NU VA TRECE VERIFICAREA DACĂ NU URMĂȚI ACESTE REGULI. Acest fir Reddit explică clar problemele. Utilizatorul Domerocked7 (unde vin oamenii cu aceste nume?) Spune:

„Au așteptat 8 zile să fie verificate, în cele din urmă au răspuns spunând că nu le place fotografia scanată color a actului meu de identitate pe care am trimis-o. Acum presupun că trebuie să mai aștept încă 7-8 zile ?! ”.

Urmați regulile de mai jos pentru a fi verificat

Urmați regulile de mai jos pentru a fi verificat.

Trebuie să furnizați ambele părți ale actului de identitate.

Trebuie să furnizați ambele părți ale actului de identitate.

În cele din urmă, verificați detaliile de reședință. Din nou, acordați o atenție specială cerințelor.

În cele din urmă, verificați detaliile de reședință. Din nou, acordați o atenție specială cerințelor.

În aceste momente incitante pentru Bitcoin, Bitstamp (ca și concurenții) suferă o suprasolicitare majoră. Volumul de tranzacționare la Bitstamp a crescut cu 1,384% în 2017! Bitstamp se confruntă cu întârzieri peste tot. Aici este declarația lor oficială. Nu vă mirați să vedeți întârzieri de câteva săptămâni sau mai mult.

Acum trebuie doar să aștepți.

Pasul 3) Depozitarea fondurilor

Faceți clic pe Depunere în meniul de sus.

Faceți clic pe Depunere în meniul de sus.

Pasul 4) Alegeți metoda de depunere

Dacă aș fi investit când acesta a fost prețul Bitcoin, a spus el.

Dacă aș fi investit când acesta a fost prețul Bitcoin, a spus el.

Pasul 5) Cumpărați Bitcoins

Cumpărarea de Bitcoin este de fapt cea mai ușoară parte a întregului proces. Accesați secțiunea de tranzacționare și selectați cumpărare instantanee. Aceasta va cumpăra în mod automat Bitcoin la cel mai mic preț de pe piață. Ar trebui să setați o comandă limită. Aceasta va stabili o limită a prețului la care sunteți dispus să cumpărați Bitcoin.

Pagina de comandă instantanee este cât se poate de simplă.

Pagina de comandă instantanee este cât se poate de simplă.

Recenzii Bitstamp: Este sigur Bitstamp? Este o înșelătorie? Este cel mai bun și mai ieftin schimb?

În ciuda unui hack în 2015, Bitstamp și-a păstrat o reputație solidă în comunitate. Este unul dintre cele mai respectate schimburi de pe piață. Sentimentul și încrederea comunității sunt puternice; cu toate acestea, clienții devin neliniștiți cu întârzieri. Asta nu schimbă faptul că, spre deosebire de mulți concurenți, Bitstamp este aproape universal apreciat.

Asistența are cu siguranță problemele sale, dar sunt destul de active pe Reddit. Puteți deschide un bilet și majoritatea problemelor se rezolvă rapid.

„Bitstamp este un schimb de active digitale Big Four care a câștigat încrederea comunității globale blockchain”

– Finder.com

Recenziile pozitive s-au concentrat pe asistență bună pentru clienți, depuneri rapide, o interfață simplă și ușurința de cumpărare. Recenzii negative, destul de interesant, s-au concentrat pe asistență deficitară pentru clienți, depozite lente și dificultăți de tranzacționare. Se pare că experiența pe care o aveți este foarte dependentă de asistența pentru clienți. Consultați acest fir de pe un site de recenzii:

Ambii utilizatori au experiența exact opusă.

Ambii utilizatori au experiența exact opusă.

Recenzii bune Spune:

 • verifica Asistență excelentă
 • verificaUșor de cumpărat
 • verifică Tranzacție excelentă
 • checkFace depozite SEPA
 • checkCumpărarea cardului de credit
 • verifica Încredere mare

Recenziile proaste spun:

 • verifica Suport teribil
 • checkDepozitele nu apar
 • checkVerification dureri de cap

Verdict: Bitstamp este un schimb de încredere și sigur, cu încredere ridicată în comunitate. Per ansamblu, experiența este bună și asistența vă ajută. Dacă așteptați, deschideți un bilet și mergeți la Reddit pentru ajutor. Un utilizator al forumului rezumă în mod adecvat Bitstamp în acest comentariu:

„Bitstamp este perfect. Atâtea recenzii proaste aici sunt doar reclamații cu privire la modul în care nu pot obține un cont acum că întreaga lume încearcă să tranzacționeze cripto. Sunt cu bitstamp de aproape 4 ani și am avut zero probleme. Dacă nu sunteți un idiot și puteți completa formularele corect, bitstamp funcționează perfect. “

Top 3 alternative Bitstamp pentru clienții din SUA

Bitstamp este un schimb excelent, dar nu există nicio îndoială că este destinat clienților din UE. Transferurile rapide SEPA îl fac schimbul de alegeri pentru europeni. De asemenea, verificarea este o durere de cap majoră. Dacă sunteți un client american care caută opțiuni de depunere mai bune sau mai multă confidențialitate, iată cele mai bune 3 alternative Bitstamp.

1) LocalBitcoins

Logo-ul LocalBitcoins.com

LocalBitcoins este ceea ce este cunoscut sub numele de schimb peer-to-peer (P2P). Unii îl numesc eBay al Bitcoins. Este mult mai puțin sigur decât Bitstamp, dar oferă confidențialitate de neegalat. Totul este 100% anonim și configurarea unui cont nu necesită deloc timp. Înscrieți-vă, alegeți-vă vânzătorul și plătiți cu o multitudine de opțiuni în mod anonim!

2) Coinbase

Logo-ul schimbului de monede

Coinbase este cel mai important sistem de schimb Bitcoin de pe web. Cripto în valoare de peste 20 miliarde de dolari a fost tranzacționat aici. Pentru primul cumpărător care dorește să cumpere cu un card de credit, este de departe cea mai bună opțiune. Taxa cardului de credit este mai mică decât Bitstamp (3,99%) și este mult mai ușor să navigați pe site. Verifica asta revizuire aprofundată a Coinbase înainte de a cumpăra de la ei.

3) Bittrex

Logo de schimb Bittrex

Bittrex este unul dintre principalele schimburi de pe web. Oferă o mulțime de valute pentru a alege și o gamă largă de opțiuni de depunere. Cel mai bun lucru despre Bittrex este gama de altcoins disponibile pentru tranzacționare. Totuși, este la fel de puternic reglementat la Bitstamp, așa că așteptați și obstacole de verificare.

Comparație Bitcoin Exchange: Coinbase vs. Bitstamp – Care este mai bine?

Coinbase și Bitstamp sunt două dintre cele mai de încredere nume de pe piață. Când vine vorba de cumpărarea Bitcoin cu un card de credit, aceste două nume sunt în mod inevitabil capete. Ambele sunt puternic reglementate, sigure și rapide; cu toate acestea, ele au două scopuri complet diferite.

Să vedem diferența dintre cele două.

Coinbase Vitals

 • VerificaValute: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash.
 • VerificaPlată: Card de credit, Transfer bancar, Cont bancar.
 • VerificaVerificare: Da.
 • VerificaViteză: Instantaneu pentru cardurile de credit | 1-5 zile pentru bancă sau bancar.
 • VerificaAplicație: Da.
 • VerificaGDAX: Coinbase este unic ca un broker, deoarece este legat de un schimb de lider. GDAX este un schimb Bitcoin afiliat la Coinbase unde puteți tranzacționa cu alți utilizatori de criptomonede. Puteți muta cu ușurință bani între cei doi.
 • VerificaProgram de recomandare: Programul lor de recomandare este un bonus îngrijit. Câștigați 10 USD în Bitcoin GRATUIT pentru toți cei la care vă referiți care cumpără 100 USD sau mai mult cu BTC.

Iată câteva dintre avantajele utilizării Coinbase:

 • VerificaÎncredere comunitară: Înalt.
 • VerificaPrieten pentru începători: da.
 • VerificaTaxa cardului de credit: 3,99%.
 • VerificaSecuritate: Foarte inalt.

Verdict: Coinbase pentru începători și clienți din SUA. Bitstamp pentru clienții din UE. Notă: aceasta este pentru cumpărarea Bitcoin, nu pentru tranzacționare.

Coinbase este un broker care vinde doar BTC. Cu toate acestea, puteți utiliza GDAX pentru tranzacționarea criptelor. Interfața Bitstamp este suficient de simplă, dar poate fi extrem de intimidantă pentru utilizatorii noi. Obstacolele de verificare sunt o durere de cap, indiferent de locul în care locuiți, deci nici o modalitate de a scăpa de asta. În general, Coinbase oferă cel mai rapid și mai sigur mod de a obține Bitcoin pentru noii utilizatori. Cu toate acestea, ușurința transferurilor SEPA pentru rezidenții UE este prea greu de ignorat. Deci, în opinia mea, dacă vă aflați în UE, utilizați doar Bitstamp. Dacă sunteți în SUA, Coinbase.

Citiți recenzia completă a Coinbase aici!

Întrebări frecvente despre Bitstamp

Am căutat pe internet pentru informații. M-am uitat în cele mai adânci și întunecate zone ale internetului. Am vizitat chiar Bitstamp. Rezultatul este această întrebare minunată pentru a răspunde la întrebările dvs..

Nu tranzacționați pe Bitstamp până când nu le-ați citit.

Î: Este sigur Bitstamp?

R: Da. Bitstamp este unul dintre cele mai apreciate schimburi. Este complet licențiat și reglementat. Cerințele grele de verificare și auditul guvernamental consecvent îl fac unul dintre cele mai sigure locuri de tranzacționare.

Î: Bitstamp acceptă cardul de credit?

R: Da, puteți cumpăra Bitcoin cu un card de credit de la Bitstamp. Taxa este de 5%.

Î: Bitstamp este, de asemenea, un portofel?

R: Da. Puteți stoca BTC pe site. Cu toate acestea, acest lucru nu este recomandat. De fiecare dată când cheile dvs. private sunt deținute în altă parte, vă puneți în pericol. Păstrați în portofel numai ceea ce este necesar pentru tranzacționare. Mutați BTC-ul într-un portofel pe care îl controlați. Gândiți-vă la asta ca la transportul de numerar – nu ați păstra economiile vieții în buzunarul din spate, nu-i așa? Păstrați bani la îndemână pentru ceea ce aveți nevoie și păstrați restul în contul dvs. bancar.

Î: Funcționează Bitstamp în SUA?

R: Până în mai 2017, Bitstamp nu a permis clienților americani să utilizeze un card de credit. Acum, clienților din SUA li se permite să utilizeze un card de credit pentru a cumpăra monede.

Î: Cât durează un depozit?

R: Conform asistenței, transferurile SEPA ar trebui să dureze până la 24 de ore. Uneori până la 3 zile. Transferurile bancare internaționale ar putea dura până la 5 zile.

Î: Cât durează verificarea Bitstamp?

R: Asistența susține că verificarea durează de obicei 3 zile lucrătoare;

Dacă aveți probleme cu Bitstamp, deschideți un bilet cu asistență pentru clienți.

Ce cripto-pozitiv îi place / nu-i place

Bitstamp are multe de oferit, dar defectele sale sunt greu de ignorat. Dar vreau să judec Bitstamp pentru tot ceea ce este, mai degrabă decât pentru ceea ce nu este.

Se face publicitate ca fiind una dintre cele mai sigure, fiabile și lichide modalități de a tranzacționa Bitcoin, Litecoin, Ripple și Ethereum – livrează. Totuși, nu este unul dintre schimburile mai cuprinzătoare. Totuși, în comparație cu multe alte schimburi, Bitstamp are unele calități serios atractive.

Îi place

 • Securitate / stabilitate: Unele schimburi ar putea rămâne cu ușurință în subsolul unor copii și nu am fi mai înțelepți. Nu este Bitstamp. Susținut de o licență de tranzacționare din UE și de o supraveghere guvernamentală serioasă, banii dvs. sunt în siguranță aici. 2FA este disponibil pentru securitate sporită. Verifica asta videoclip explicativ despre autentificarea cu doi factori.
 • Interfață de tranzacționare: Nu este potrivit pentru începători, dar pentru comercianții cu experiență, interfața este extremă. Există o mulțime de instrumente uimitoare pentru a vă ajuta să recunoașteți tiparele și să profitați de ineficiențele pieței. De asemenea, aduce înapoi amintiri nostalgice ale jocurilor video de la începutul anilor ’90.
 • Cumpărare simplificată: Cumpărarea cu un card de credit sau un cont bancar SEPA / bancar este atât de ușoară încât chiar și eu aș putea să o fac. Și asta înseamnă ceva.
 • BravoFără limite: Bitstamp vă permite cu adevărat să ajungeți la stelele valutare digitale. Nu există limite grele pentru tranzacționare. Obstacolele de verificare cresc pe măsură ce tranzacționați mai mult, dar nu există plafon.

Nu-mi place

Hei, dacă totul ar fi perfect, viața ar fi plictisitoare!

 • Verificare grea și detalii intruzive
 • Opțiuni valutare limitate
 • thumbs-down Tarife mari pentru cardul de credit

Verdictul final al analizei noastre de schimb Bitstamp

Bitstamp este unul dintre cele mai mari, mai de încredere și cele mai reputate schimburi de pe piață. Securitatea ridicată, instrumentele de tranzacționare aprofundate, procesul de cumpărare simplificat și stabilitatea îl fac una dintre cele mai sigure platforme de tranzacționare. Dar plătești pentru ceea ce primești.

Dacă doriți să utilizați Bitstamp, va trebui să furnizați o verificare serioasă. În plus, veți plăti taxe ceva mai mari. De asemenea, puteți tranzacționa numai în Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple și Bitcoin Cash precum și USD și EUR.

Dacă doriți piețe de tranzacționare rapide, sigure și stabile, Bitstamp este unul dintre cele mai bune pentru a începe tranzacționarea. Fiți avertizat doar că obstacolele de verificare și interfața aprofundată înseamnă că nu este ușor de utilizat.

Verdict: Bitstamp este excelent pentru comercianții serioși, în special din UE. Pentru ca acesta să merite necazul, aveți nevoie de un volum de tranzacționare serios. Dacă doriți mai multă confidențialitate, încercați LocalBitcoins. Dacă doriți o gamă mai largă de monede, încercați Bittrex sau Poloniex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map