Recenzie Bittrex: Tot ce trebuie să știți

Doriți să începeți să tranzacționați Bitcoin pe bursa Bittrex? Revizuirea noastră completă Bittrex va acoperi tot ce trebuie să știți despre cel mai avansat schimb de criptomonede din lume.

Bittrex – următoarea generație de schimb valutar digital este o platformă de tranzacționare criptografică din Seattle. Oferă întreprinderilor și persoanelor fizice una dintre cele mai avansate experiențe de tranzacționare criptografică de pe piață. Si cu un volum de tranzacționare de 24 de ore de peste 250.000 BTC de active digitale, este, de asemenea, unul dintre cele mai lichide.

Pagina principală a schimbului Bittrex

Această bursă din SUA a devenit rapid platforma pentru comercianții profesioniști. Mai ales pentru că securitatea, taxele reduse, execuția rapidă a tranzacțiilor și stabilitatea portofelului sunt de top pe piață. Istoricul de securitate curat, lichiditatea ridicată și monedele suportate de 190 + sunt, de asemenea, avantaje majore.

Bittrex se află în mod obișnuit în fruntea peisajului cripto în continuă schimbare. A fost una dintre primele companii care a aplicat pentru controversat Bitlicense din statul New York. Toate aceste aspecte pozitive compensează cu ușurință faptul că nu permite tranzacționarea în monedă fiat (USD, EUR etc.).

Pentru comercianții experimentați care caută un schimb valutar digital stabil, sigur și cuprinzător, Bittrex este liderul clar.

Pro și contra Bittrex Exchange

Iată avantajele și dezavantajele Bittrex pe baza recenziei noastre.

Pro:

 • Securitate îmbunătățită & Conformitate
 • 190+ valute & 450 de perechi comerciale *
 • Asistență superioară pentru clienți
 • Reputație excelentă a comunității
 • thumbs-up Tarife mici
 • thumbs-up Facilitatea de utilizare(…)

Contra:

 • Fără opțiuni fiat **
 • Nu este prietenos cu începătorii

* Perechi de tranzacționare este termenul pentru care tranzacționați o monedă digitală cu alta. De exemplu, tranzacționarea Bitcoin pentru Litecoin.

** Utilizatorii pot depune fiat prin transfer bancar dacă suma depășește 10.000 USD USD ȘI treceți prin mai multe obstacole de verificare.

Bittrex are o gamă largă de monede digitale principale și alternative

Bittrex are o gamă largă de monede digitale principale și alternative

Revizuirea Bittrex a componentelor principale

Securitate

Funcțiile de securitate strânse ale Bittrex (2FA, SSL) sunt susținute de experiența de peste 50 de ani a fondatorilor. Reglementările sale stricte, palmaresul curat și dedicarea pentru asistență sunt de neegalat.

Confidențialitate

Tranzacționarea de bază este disponibilă cu informații minime, dar reglementările KYC și AML sunt strict aplicate. Trebuie să verificați informațiile pentru a accesa mai multe funcții. De asemenea, unii au acuzat compania că partajează date private.

Ușurință în utilizare

Tabloul de bord este simplu și ușor pentru ochi. În general, site-ul este ușor de navigat și intuitiv, dar nu l-aș considera „ușor” sau pentru începători. Faptul că trebuie să aveți criptografie înainte de tranzacționare (și nu puteți cumpăra de la ei) este singura grevă majoră aici.

A sustine

Bittrex este o gură de aer proaspăt în lumea criptografică. Sprijinul lor este foarte activ pe social media și sunt, în general, foarte receptivi. Verifica pagina de asistență aici. Atenție: în momentul scrierii, Bittrex este supraîncărcat și se confruntă cu probleme.

Reputatie

Spre deosebire de concurenții care sunt în mod obișnuit răi pe web, Bittrex este bine apreciat și foarte respectat. Unii au pretins scheme de pompare și descărcare, dar în afară de asta, sentimentul comunității este extraordinar.

Per total

Bittrex nu este prietenos cu începătorii și cu siguranță nu este cel mai accesibil, dar pentru comercianții profesioniști este excepțional. Securitate strânsă, tranzacții rapide, orice monedă imaginabilă și taxe mici sunt tot ceea ce un comerciant și-ar putea dori. Singurele dezavantaje majore sunt fiat și probleme frecvente de verificare.

Bittrex Dashboard

Tabloul de bord este relativ simplu și are un design perfect.

Despre Bittrex

Bittrex a fost fondată de Bill Shihara, fost inginer la Amazon. Alarmat de încălcări ale securității și frustrat de lipsa de fiabilitate și stabilitate, el a început Bittrex în 2014 împreună cu cofondatorii. Echipa fondatoare are peste 50 de ani de experiență combinată lucrând pentru giganți ai industriei, inclusiv Microsoft, Amazon și BlackBerry.

Cu sediul în Statele Unite, Bittrex se mândrește cu faptul că permite utilizatorilor să tranzacționeze cu încredere. De asemenea, a fost una dintre primele companii care a solicitat cu succes o Bitlicense din statul New York. Deși respectarea strictă (impozitare, verificare etc.) este o povară pentru mulți utilizatori, comercianții profesioniști se bucură de stabilitate și liniște sufletească.

Sute de perechi de tranzacționare, opțiuni de tranzacționare algoritmice, securitatea strânsă și tranzacționarea nelimitată pentru o taxă mică sunt ceea ce atrage utilizatorii să tranzacționeze cu această companie din Seattle.

Ce tip de schimb este Bittrex?

Bittrex este un schimb valutar digital tradițional. Acesta servește ca o platformă de potrivire între utilizatori pentru schimbul de active digitale, cum ar fi monede sau jetoane. Un cumpărător este asociat cu un vânzător, iar schimbul ia o mică taxă de comision pentru necazurile sale. Acesta este opusul direct al concurenților precum Coinbase, care servește ca broker. Cu un broker, utilizatorii își cumpără și vând cripta direct cu brokerul la un preț de piață stabilit, mai degrabă decât să tranzacționeze între ei. Bittrex este ca bursa din New York pe Wall Street, doar că e mai cool.

Caracteristici Bittrex

(…)Bittrex se facturează ca „schimb valutar digital de generație următoare”. Asta înseamnă că are unele dintre cele mai bune funcții de pe web.

 • VerificaValute: Peste 190 de valute digitale. Fără fiat.
 • VerificaDepozit: Crypto (cu excepția cazului în care depășește 10.000 USD).
 • VerificaRetragere: Cripto
 • VerificaVerificare: Da.
 • VerificaDepozit Viteza: instant.
 • VerificaAplicație: Nu.
 • VerificaPortofel: Da.
 • VerificaComision: .25%
 • VerificaPerechi de tranzacționare: Sute.

Este sigur Bittrex?

Bittrex este unul dintre cele mai reglementate și conforme burse de pe piață. A fost una dintre puținele companii care au aplicat pentru controversatul stat din New York Bitlicense. Compania a fost fondată de ingineri și experți cu experiență combinată de zeci de ani în industrie.

Compania folosește standardul 2FA pentru operațiuni și își testează și actualizează constant capacitățile. Rămâne una dintre puținele platforme care nu a fost niciodată piratată. De asemenea, verifică fiecare cont cu atenție prin intermediul unei companii terțe de verificare a documentelor. Chiar și informațiile de bază despre cont sunt verificate în raport cu înregistrările publice.

Reputația sa în comunitate este aproape fără pată. După ce am parcurs Reddit, recenzii și concurenți, am găsit recenzii mult mai negative pentru majoritatea celorlalte schimburi și puține, dacă există, pentru Bittrex.

Bittrex Review - Comerț cu încredere

Bittrex susține că permite utilizatorilor să tranzacționeze cu încredere. Livrează.

Verdict: Bittrex este cât se poate de sigur.

Taxe Bittrex

În comparație cu alte platforme, taxele Bittrex sunt extrem de simple. Aceștia percep un comision de 25% la fiecare schimb. Deoarece depozitele și retragerile sunt toate în criptografie, taxa minimă de transfer * se va aplica fiecărei retrageri. Acest lucru variază în funcție de monedă. Puteți vedea taxa de transfer făcând clic pe semnul de retragere (-) de lângă monedă.

Spre deosebire de concurenții cu comisioane „producător” și „achizitor”, comisioane de retragere abrupte și comisioane% pentru transferuri bancare mari, modelul simplificat al Bittrex este doar o taxă forfetară pentru toate. Aceasta este o atracție majoră pentru comercianții profesioniști, deoarece aceștia pot calcula cu ușurință care va fi calculul final.

Desigur, faptul că Bittrex funcționează doar pe cripto este motivul pentru care poate fi atât de simplu.

* În fiecare monedă este inclusă o taxă de transfer de rețea pentru mutarea acelei monede dintr-un loc în altul. Prin natura monedei, această taxă este inevitabilă. Bittrex nu câștigă bani din retrageri.

Limite Bittrex

Întrucât Bittrex este numai criptografic, nu are limite la fel de stricte pentru depozite, tranzacții și retrageri ca alte platforme; totuși, așa cum se menționează pe site-ul lor, compania este extrem de dedicat respectării reglementărilor. Este unul dintre principalele lor puncte de vânzare.

Conformitatea este în conformitate cu reglementările AML (Anti Spălare de bani) și KYC (Cunoașteți-vă clientul).

Există două tipuri de conturi:

 • VerificaDe bază: Pentru a verifica un cont de bază, trebuie să trimiteți numele, adresa și data nașterii. Acesta va fi verificat în raport cu evidența publică. Conturilor de bază li se permite să retragă până la 4 BTC în valoare de monedă digitală pe zi, cu 2FA activat.
 • VerificaÎmbunătățit: Pentru a vă îmbunătăți contul, trebuie să trimiteți scanări ale documentului de identitate și selfie-uri. Furnizorul de servicii Bittrex, Jumio, vă va verifica documentele. Conturile îmbunătățite pot retrage până la 100 BTC (practic toți banii din universul cunoscut). Pentru o listă de țările și documentele acceptate ale acestora, consultați site-ul web Jumio.

Ceea ce ne place și nu ne place la Bittrex

Bittrex este considerată una dintre cele mai bune platforme de schimb de criptomonede de pe web și este cu siguranță una dintre cele mai rapide și mai cuprinzătoare piețe de piață. Nu există deloc prea multe lucruri care să nu le placă.

Îi place:

 • O multitudine de valute
 • Taxe extrem de mici și un sistem de taxe unice
 • Stabilitate și securitate ridicate
 • Limită mare cu verificare
 • thumbs-up Asistență excelentă pentru clienți
 • thumbs-up Mare reputație

Nu-mi place:

 • Fără fiat
 • Nu este prietenos cu începătorii
 • thumbs-down Verificare greoaie

Cum se utilizează Bittrex pas cu pas

Această parte a recenziei noastre Bittrex vă va învăța cum să vă creați contul pe platforma Bittrex pentru a începe schimbul de criptomonede.

1. Vizitați Bittrex.com & Faceți clic pe Conectare

Autentificarea se află în colțul din dreapta sus

Autentificarea se află în colțul din dreapta sus

2. Faceți clic pe Înscriere

Caseta de autentificare BittrexTot ce aveți nevoie este adresa dvs. de e-mail și parola pentru a începe

Tot ce aveți nevoie este adresa dvs. de e-mail și parola pentru a începe

(…)3. Verificați adresa de e-mail

Bittrex va trimite un e-mail de verificare la adresa specificată de dvs. Apasă-l!

Bună treabă! Acum aveți un cont Bittrex. Următorul pas este verificarea!

Meme Cont Bittrex

Cum să fiți verificat pe Bittrex

Bittrex cere tuturor utilizatorilor să furnizeze cel puțin câteva detalii personale pentru verificare. Acest lucru se datorează unei politici stricte de conformitate KYC și AML. Toate informațiile vor fi verificate în raport cu evidența publică, iar informațiile îmbunătățite vor fi examinate de către Servicii de verificare Jumio ID.

1. Introduceți detaliile personale de bază

Când vă conectați, faceți clic pe Setări și veți vedea verificarea de bază în fila din stânga. Introduceți numele, adresa și data nașterii conform cererii.

Informații despre cont BittrexConturilor de bază li se permite să retragă până la 4 BTC de active digitale pe zi.

Conturilor de bază li se permite să retragă până la 4 BTC pe zi de active digitale.

2. Cum să obțineți o verificare îmbunătățită pe Bittrex

Creșterea limitelor la 100BTC pe zi este o necesitate pentru comercianții serioși. Nu știi niciodată când se va prezenta o oportunitate. Obținerea verificării este o durere, dar merită.

Faceți clic pe fila Verificare îmbunătățită din stânga sau faceți clic pe butonul Actualizare la verde îmbunătățit din fila Setări de bază.

Verificare îmbunătățită a contului BittrexDacă nu se potrivește nicio înregistrare publică, trebuie să finalizați verificarea îmbunătățită pentru a vă putea retrage.

Pentru a fi verificat, trebuie să furnizați un document valid (pentru clienții din SUA, care este de obicei un pașaport sau un permis de conducere), precum și un selfie nou. Vă rugăm să vă asigurați că:

 • verifica Există o vedere completă a feței tale și nimic nu este blocat
 • verifica NU este aceeași imagine din documentul dvs. de identitate
 • check NU este o fotografie de profil profesională
 • verifica Nu NU decupați deloc imaginea

Pentru o listă completă a documentelor acceptate pe țări, consultați Pagina documentelor de identitate a lui Jumio.

Meme de verificare BittrexVerificarea Bittrex poate dura ceva timp.

Rețineți că timpul de așteptare a devenit din ce în ce mai lung chiar și înainte ca Bittrex să înceteze să accepte conturi noi. Sperăm că, atunci când sistemul este actualizat, verificarea va reveni la normal.

Cum se depune pe platforma Bittrex

Depunerea criptelor pe Bittrex este simplă și foarte prietenoasă pentru începători.

1. Faceți clic pe Portofele

Depunerea Crypto pe BittrexDin tabloul de bord, dați clic pe Portofele din dreapta sus.

Din tabloul de bord, dați clic pe Portofele din dreapta sus.

2. Găsiți moneda dvs.

Cum să localizați criptomoneda în contul dvs. BittrexUtilizați bara de căutare furnizată pentru a localiza moneda pe care doriți să o depuneți.

Utilizați bara de căutare furnizată pentru a localiza moneda pe care doriți să o depuneți.

Vă întrebați cum să alegeți ce monedă este cel mai bine să depuneți în 2018? Consultați acest articol.

3. Trimiteți bani din portofelul dvs. la adresa de depozit

Va apărea o cutie de depozit care vă permite să generați un adresa depozitului. Folosiți această adresă pentru a trimite cripto din portofelul dvs. către Bittrex. Trebuie să aveți deja cripto în portofel, deoarece Bittrex nu vă permite să cumpărați de la ei. Dacă tocmai începeți și aveți nevoie de o recomandare pentru portofel, usethebitcoin.com are un articol minunat despre 9 cele mai bune portofele cripto. Vă va ajuta să obțineți cel mai bun portofel Bitcoin pentru dvs..

Acum puteți începe tranzacționarea!

Cum să tranzacționați Crypto pe Bittrex

(…)După ce efectuați depunerea, veți observa că depozitul dvs. este acum în așteptare. Bittrex în așteptare este în mod normal foarte rapid. Odată ce este gata de utilizare, puteți începe tranzacționarea.

1. Găsiți-vă perechea Crypto

Cripturile sunt tranzacționate în perechi. De exemplu, Bitcoin pentru Dash, Ark, Neo etc. Odată confirmată depunerea, localizați perechea pe care doriți să o tranzacționați utilizând funcția de căutare.

Cum să vă localizați perechea criptografică în contul dvs. Bittrex

2. Alegeți suma pe care doriți să o tranzacționați

Cartea de comenzi va fi plină de oferte și întrebări. Pentru o explicație completă a acestor termeni, citiți acest articol explicând ofertele, întrebările și ofertele. Practic, ofertele și cererile sunt echivalentele cumpărărilor și vânzărilor. Alegeți numărul de unități și prețul, iar piața decide dacă este sau nu umplută.

Asta este. Este atât de ușor. Asigurați-vă că confirmați totul din tranzacția dvs. înainte de a executa. Am citit o mulțime de povești de groază despre greșeli de tranzacționare în timpul cercetării mele. Nu vrei să ajungi mai rău decât părerea lui Trump despre NAFTA ….

Poate că acesta a fost cel mai rău acord comercial din istoria tranzacțiilor comerciale

Factori în recenziile noastre Bittrex

Așa cum era de așteptat de o companie fondată de o echipă de „nebuni de securitate”, Bittrex are o reputație solidă în comunitate. Bittrex este bogat în mainstream și altcoins, puternic în securitate și are o lichiditate ridicată (ceea ce înseamnă că este foarte activ și ușor de schimbat activele digitale în numerar sau alte active). Taxele sale sunt rezonabile și simple.

Recenziile pentru site depind de aceiași factori: taxe, asistență, securitate și monede.

Desigur, există și un dezavantaj. Multe dintre recenziile negative de pe web s-au concentrat asupra problemelor de asistență și asupra modului în care monedele nu au apărut atunci când au fost depuse; cu toate acestea, Bittrex nu a făcut din secret faptul că s-au străduit să țină pasul cu cererea. Asistența funcționează pentru a remedia aceste probleme.

Singurul negativ real pe care îl consider justificat este problema verificării. Utilizatorii de pe web și-au dezamăgit frustrările cu privire la faptul că verificarea nu funcționează sau durează prea mult.

Revizuirea Bittrex care trebuie luată cu prudențăOrice recenzie negativă cu o ortografie de acest fel trebuie luată cu un bob de sare.

Orice recenzie negativă cu o ortografie de acest fel trebuie luată cu un bob de sare.

Factori de revizuire pozitivi

 • Alegeri valutare
 • Taxe mici
 • Securitate
 • Viteză

Viteza a fost un factor interesant în multe recenzii. Utilizatorii au raportat rareori probleme de întârziere, spre deosebire de multe alte schimburi. O recenzie postată de un respectat utilizator Reddit Bitcoin a rezumat-o bine: „Atât Gemenii, cât și Bittrex câștigă primul loc în această categorie (lag server), rareori, dacă se confruntă vreodată cu probleme tehnice.”

Factori negativi de revizuire

 • Depozite lungi și timpi de retragere (suport suprasolicitat)
 • Probleme de verificare
 • Nu Fiat (acest lucru nu este corect în opinia mea; este un schimb de criptare!)

(…)Alternative Bittrex

Dacă lipsa fiat, procesul de verificare și problemele recente de asistență vă dezactivează Bittrex, există o mulțime de alternative Bittrex care câștigă abur în 2018. În opinia mea, primele 3 sunt:

1. Binance

Sigla de schimb Binance

Rivalul chinez al Bittrex este un alt schimb de criptografie cu taxe ridicabil de mici (.05-.1%). În afară de taxele mai mici și de un suport mai bun perceput, utilizatorii adoră Binance pentru jocurile sale distractive și pentru cadouri. Doriți să schimbați fiecare pereche imaginabilă ȘI să câștigați un Porsche? Acesta este locul pentru a o face.

2. Poloniex

Logo-ul Poloniex de schimb

Poloniex și Bittrex sunt adesea grupate împreună. În general, comunitatea este de acord că Poloniex este mai bogat în caracteristici (cu tranzacționare în marjă), iar Bittrex este mai stabil și mai sigur. De asemenea, asistența pentru clienți Bittrex este superioară. Poloniex are un program de taxare mai complicat pentru producători, dar taxele lor sunt adesea mai mici decât cele ale Bittrex.

3. Localbitcoins.com

Logo-ul LocalBitcoins.com

Localbitcoins este adesea numit eBay de Bitcoins. Este o rețea peer-to-peer (P2P), ceea ce înseamnă că trimiteți criptomonede direct reciproc. Schimbul este doar un escrow între cumpărător și vânzător. Este o alternativă excelentă dacă verificarea și taxele pentru Bittrex încep să devină enervante. Totul este 100% anonim. Desigur, securitatea este o problemă majoră.

Comparisson Review: Bittrex vs. Poloniex

Logo-ul Poloniex de schimb

vs..

Logo de schimb Bittrex

Bittrex și rivalul Poloniex sunt două dintre cele mai mari schimburi valutare. Ambele au o gamă largă de perechi valutare, opțiuni ușoare de depunere și retragere și taxe mici. În timp ce Bittrex se facturează ca bursă de „generația următoare”, Poloniex se numește bursa „cea mai activă”. Ambele sunt opțiuni excelente pentru comercianți, dar una este cu mult înaintea celeilalte din comunitate.

Vă voi prezenta mai întâi noțiunile de bază ale Poloniex:

Caracteristici Poloniex

 • VerificaLocație: Delaware
 • VerificaTip: Schimb tradițional
 • VerificaAplicatie mobila: Nu
 • VerificaPlată: Cripto
 • VerificaValute: BTC, LTC și alte zeci
 • VerificaVolumul de 24 de ore: 49789 BTC
 • VerificaSecuritate: BINE
 • VerificaRelații Clienți: Groaznic
 • VerificaVerificare: Da
 • VerificaTaxe: Foarte jos
 • VerificaTranzacționarea marjelor: Da
 • VerificaÎmprumut de marjă: da

Despre Poloniex

Poloniex este unul dintre cele mai mari și mai active schimburi. Cu sediul în Wilmington, Delaware, oferă una dintre cele mai cuprinzătoare experiențe de tranzacționare de pe web. Experiența sa de tranzacționare complet captivantă este susținută de diagrame și instrumente avansate, un portofoliu de comenzi profunde și opțiuni de tranzacționare și împrumut de marjă. Securitatea sa este bună, dar nu cea mai bună reputație de pe web.

Acestea fiind spuse, are modalități de parcurs în departamentul de servicii pentru clienți. Web-ul este plin de utilizatori furioși. Acesta este un utilizator Reddit a arătat dovada că biletul său era în procesare timp de 90 de zile!

Îi place:

 • Tranzacționarea marjelor & Împrumut
 • Lichiditate ridicată
 • Taxe mici
 • O mulțime de valute
 • thumbs-up Interfață și diagrame bune

Nu-mi place:

 • OK Securitate
 • Asistență pentru clienți proastă
 • thumbs-down Procesul de retragere umbrită
 • thumbs-down Aprobare comunitară scăzută (în ciuda unei baze mari de utilizatori!)

Verdict de revizuire: Bittrex vs Poloniex

Deoarece aceste două site-uri sunt atât de similare și populare în aceeași nișă, este corect să le comparăm pe cele două. Ambele sunt minunate pentru a face bani de tranzacționare cripto. Cu toate acestea, securitatea, stabilitatea și suportul superior al Bittrex îi oferă avantajul.

 • verificați Securitate mai bună
 • verificați Asistență mai bună
 • verifica Reputație mai bună
 • verifica Mai multe monede
 • checkRicher Caracteristici de tranzacționare
 • verificați Interfață mai bună
 • checkMargin Trading & Împrumut

CÂŞTIGĂTOR: Bittrex!

Întrebări frecvente despre platforma Bittrex

Între forumuri, site-uri de recenzii, bloguri și secțiunea de asistență Bittrex în sine, am observat că utilizatorii cripto de toate nivelurile pun aceleași întrebări. Le-am pus aici, astfel încât să puteți citi cu ușurință răspunsurile și să începeți să tranzacționați cu încredere.

Î: Este sigur Bittrex?

A: Da. Bittrex este susținut de psihopați de securitate cu o experiență de 5 decenii. Cu experți de la Microsoft și Amazon la conducere, banii dvs. sunt cât se poate de siguri. Totuși, nu este recomandat niciodată să lăsați sume mari de bani online.

Î: Bittrex este o înșelătorie?

A: Nu. Cu siguranță există unele probleme cu Bittrex datorită suportului său lent. Dar asta doar pentru că este supraîncărcat în acest moment. Veți primi banii și este sigur.

Î: De ce are atât de multe verificări Bittrex?

A: Bittrex este o companie americană complet reglementată și conformă. Trebuie să respecte reglementările bancare, sancțiunile economice americane și regulile KYC. Toate conformitățile sunt pentru securitatea și stabilitatea platformei (Bittrex prezintă un risc mult mai mic de a fi închis din cauza reglementărilor).

Î: Care sunt limitele mele de retragere și tranzacționare?

A: Bittrex își schimbă constant limitele. În acest moment, puteți retrage până la 4 BTC cu un cont de bază și 100 BTC cu un cont îmbunătățit.

Î: Cum obțin limite mai mari?

A: Trebuie să vă verificați contul. Trimiteți Bittrex un selfie și documentul dvs. de identificare.

Î: Cum activez autentificarea cu doi factori?

A: Faceți clic pe Setări -> Doi factori și urmați instrucțiunile. Apoi, trebuie să utilizați o aplicație mobilă pentru a finaliza procesul de configurare 2FA.

Î: Bittrex în așteptare? Ce înseamnă acest lucru?

A: Bittrex este în prezent supraîncărcat și a suspendat înregistrările noi. Acest lucru ar putea însemna că depozitele sau retragerile dvs. sunt în așteptare. Vă rog să le acordați mai mult timp.

Verdictul final al revizuirii Bittrex

Fiind una dintre cele mai mari, mai cuprinzătoare și mai sigure platforme de tranzacționare, Bittrex este un schimb excelent pentru comercianții profesioniști. În afară de problemele sale de asistență și lipsa opțiunilor de tranzacționare fiduciară, nu există cu adevărat nimic altceva pe care l-ați putea cere. Conformitatea deplină aduce stabilitate, un registru de comenzi profunde asigură lichiditatea, iar o gamă de valute oferă flexibilitate maximă. Dezavantajele nu sunt o aplicație mobilă, problemele actuale ale backend-ului și verificarea îndelungată.

Există un motiv pentru care sentimentul comunității este de partea Bittrex, iar volumul său de tranzacționare este astronomic: este un schimb excelent. După ce treceți peste obstacolele de verificare, vă aflați în clar.

Verdict: Bittrex este probabil cel mai bun schimb de pe piață, iar recenzia noastră Bittrex demonstrează acest lucru. După ce treceți de problemele de verificare, veți avea o experiență de tranzacționare profitabilă și sigură.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map