Recenzie CEX.IO: Tot ce trebuie să știți

Revizuirea noastră completă CEX.IO arată că aceasta este una dintre cele mai bune platforme de schimb de criptomonede pentru a obține primul dvs. Bitcoin. Puteți cumpăra BTC cu credit printr-una dintre cele mai ușoare și mai prietenoase interfețe de pe web și puteți obține dreptul la tranzacționare prin schimbul său unic.

Dar sub suprafață se ascund multe lucruri pe care TREBUIE să le știți ÎNAINTE să le cumpărați sau să le tranzacționați. Aceasta este cea mai actualizată recenzie CEX.io de pe web. Am găsit o grămadă de informații false și înșelătoare cu privire la schimb oriunde am căutat. Citiți mai departe pentru a descoperi ADEVĂRUL despre taxe, verificare, asistență, securitate și orice altceva legat de acest schimb.

CEX.IO este un broker și schimb Bitcoin din Londra, care a fost un element de bază al pieței din 2013. Mecanismul său simplificat de cumpărare / vânzare, mediul unic de tranzacționare (mult mai multe despre acest lucru mai târziu), încrederea ridicată a comunității și UX-ul fluid își păstrează mai mult de 1 milioane de utilizatori puternici care se întorc mereu.

Poate că cea mai unică caracteristică a sa este cât de bine echilibrează caracteristicile de tranzacționare cu simplitatea. CEX reușește să ofere o gamă largă de opțiuni (tranzacționare în marjă, comenzi de umplere sau ucidere etc.), dar totuși să fie una dintre cele mai simple și mai prietenoase platforme pentru începători de pe piață.

Dacă sunteți în căutarea unui loc rapid, ușor și sigur pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de credit / debit, ați găsit o potrivire. Dar atenție – taxele sunt mari și multe dintre ele sunt tipărite. De asemenea, începând din februarie 2018, asistența este suprasolicitată și retragerile de sârmă în USD și GBP AU FOST SUSPENDI. Citiți explicația completă din anunțul oficial al companiei.

În ciuda defectelor sale, CEX.IO rămâne un schimb puternic. Trebuie doar să știți câteva lucruri despre asta înainte de a începe.

Pro:

 • Prieten pentru începători
 • Mare UX
 • Opțiuni pentru card de credit
 • thumbs-up Noi Altcoins adăugate periodic

Contra:

 • Taxe mari
 • Puține monede
 • thumbs-down Probleme de asistență

Contents

Caracteristici CEX.io

Securitate

Schimbul este înregistrat la Fincen, este foarte stabil și nu a avut niciodată probleme de securitate. Dacă ar fi mai transparenți în ceea ce privește depozitarea la rece și alte măsuri de securitate, le-aș putea acorda o notă mai mare.

Comercial

Nu există multe perechi de tranzacționare, iar interfața este simplă. Totuși, s-ar putea să nu fie un lucru rău. Opțiunile de tranzacționare în marjă sunt, de asemenea, un plus major.

Linii de începători-prieteni

Cumpărați cu un card de credit, comandați completarea sau uciderea (vă explic mai târziu. Nimeni nu se rănește) și o interfață simplă de cumpărare / vânzare și tranzacționare? Nu pot fi mult mai bine decât asta.

Taxe


Taxele Cex sunt foarte mari, dar veți plăti o primă pentru confort. Cumpărarea BTC cu cardul dvs. de credit nu este ieftină, dar tranzacțiile sunt ușor de gestionat.

Verificare

Este necesară verificarea, dar nu este prea grea decât dacă doriți un cont corporativ nelimitat.

Comercial

Asistența a fost suprasolicitată până târziu (20.02.2018), iar verificarea / retragerile au fost un coșmar. Compania susține că și-a mărit forța de muncă cu 300%, așa că vom vedea dacă lucrurile se schimbă.

Per total

Pentru ceea ce este, CEX este un schimb solid. Este simplu de utilizat și obțineți BTC-ul cu ușurință, dar plătiți pentru confort. Dacă doriți să intrați în joc, merită prima. Dacă aveți mai multă experiență, căutați în altă parte.

Schimb de informații

 • Fondat: 2013.
 • CEO: Oleksandr Lutskevych.
 • Valute: Crypto – BTC, ETH, DASH, XRP, XLM, BTG, BCH, ZEC, GHS | Fiat – USD, EUR, GBP, RUB. Informații complete disponibile pe Cryptocoincharts.info.
 • Optiuni de plata: Crypto, SEPA, Bank Bank, Card de credit.
 • Verificare: Da.
 • Aplicație: Da.
 • Tranzacționarea marjelor: Da.
 • HQ: Londra.
 • Taxe: 7% Taxă de tranzacție | Taxe de tranzacționare Maker-Taker (0% -. 25%) | Taxe de depunere / retragere

Despre CEX.IO

CEX.IO era al lumii primul furnizor de cloud mining. Fondată în 2013, datează din preistoria Bitcoin. Astăzi, este un schimb de criptomonede multifuncțional care permite utilizatorilor să cumpere fără probleme Bitcoin cu un card de credit și să îl tranzacționeze (28 de perechi de tranzacționare). Este de încredere de peste un milion de utilizatori, în special pentru UX, ușurința de cumpărare și funcționalitatea multiplataforma.

Oferă unul dintre cele mai simple mecanisme de cumpărare / vânzare de pe web, precum și acoperire mondială, o gamă de opțiuni de plată și stabilitate financiară foarte apreciată (relații bancare puternice și înregistrare financiară în Marea Britanie / SUA).

Nu este la fel de mare ca unii dintre concurenții săi (# 39 din punct de vedere al volumului începând din februarie 2018). Dar asta nu îl împiedică să aibă un carnet de comenzi foarte lichid și o executare rapidă a tranzacțiilor. Toate acestea se adaugă a fi probabil cel mai prietenos schimb pentru Bitcoin pentru începători.

Cu toate acestea, în ultima perioadă au existat îngrijorări reale cu privire la schimb. În afară de taxe, există și alte dezavantaje majore ale suportului. De asemenea, funcționalitatea este încă destul de limitată.

Începătorilor le va plăcea experiența de cumpărare și tranzacționare CEX.IO. Veteranii experimentați s-ar putea să nu.

TREBUIE CITIT: CEX.IO este o înșelătorie? | De ce toată lumea este atât de îngrijorată de CEX?

Siguranța este prioritatea # 1 a tuturor investitorilor și comercianților Bitcoin. De aceea nu am găsit surprinzător faptul că întrebarea „CEX.IO este o înșelătorie?” a fost una dintre cele mai frecvente întrebări de pe web.

Raspunsul este nu. CEX.IO este un schimb legitim care este încorporat în Marea Britanie și are o certificare financiară serioasă. De asemenea, are o bază masivă de utilizatori mulțumiți. Nu îți vor fura banii.

Deci, care este marea problemă?

Bitcoin Reddit era plin de fire despre reputația bursei. Google nu a fost mult mai amabil ...

Bitcoin Reddit era plin de fire despre reputația bursei. Google nu a fost mult mai amabil …

De asemenea, puteți găsi o mulțime de rezultate de căutare în SERP

Recent, au existat acuzații că CEX.IO este o înșelătorie, deoarece utilizatorii nu au primit retragerile lor și asistența nu a răspuns. Cu toate acestea, aceasta este doar o panică tipică pe internet. Asistența este puternic împovărată și furnizorii de plăți CEX.IO sunt și ei. Acest lucru a dus la faptul că mulți nu au putut să-și ia banii imediat. Iată câteva fire care discută problema:

De fiecare dată, asistența a apărut pentru a ușura preocupările tuturor. Este pur și simplu o întârziere și deschiderea unui bilet cu asistență va ajuta la accelerarea procesului. Pur și simplu nu le trimiteți 3.000 de e-mailuri pe zi.

Este sigur CEX.IO? DA. Iata de ce….

În afară de propriile măsuri preventive de securitate (depozitare frigorifică, politică antifraudă), există factori externi care demonstrează că CEX.IO este un schimb sigur:

 • Înregistrare la FinCen
 • Înregistrare în Marea Britanie
 • Parteneriate cu bănci
 • Conducere transparentă
 • Depozitare la rece
 • Toate depozitele utilizatorilor au fost creditate din 2013
 • Fără Hacks în istorie

Toți acești factori mă fac să cred că CEX.IO este un schimb sigur și de încredere … sunt doar puțin cam încet.

NU LĂSAȚI NICIODATĂ SUME MARI DE CRIPTO LA UN SCHIMB. Dacă doriți să aflați cum să vă stocați în siguranță Bitcoin-urile, astfel încât acestea să nu fie niciodată pirate, TREBUIE să citiți acest articol despre stocarea Bitcoin sigură.

NU LĂSAȚI NICIODATĂ SUME MARI DE CRIPTO LA UN SCHIMB. Dacă doriți să aflați cum să vă stocați în siguranță Bitcoin-urile, astfel încât acestea să nu fie niciodată pirate, TREBUIE să citiți acest articol despre stocarea Bitcoin sigură.

CEX.IO „Taxe ascunse” explicate | Ce sunt taxele CEX.IO pentru cumpărarea cu un card de credit?

CEX.IO are taxe mari pentru cumpărarea BTC, dar taxele „ascunse” au internetul în brațe. Să începem mai întâi cu câteva dintre taxele de bază înainte de a afla de ce au costuri ascunse atât de mari.

Taxe de tranzactie

Dacă doriți să cumpărați BTC cu un card de credit, vi se va percepe o taxă de tranzacție de 7%. Exemplu: dacă cumpărați 1.000 USD din BTC, primiți doar 930 USD.

Taxe de tranzacționare

Schimbul folosește un program de taxe pe niveluri de producător / preluator. Taxele variază de la 25% pentru cei care iau cel mult 0% pentru producătorii cu volum mare. Pentru o explicație a taxelor producătorului / beneficiarului, a se vedea acest articol util din faptele CryptoCurrency.

Ca de obicei, toate taxele depind de volumul tranzacțiilor de 30 de zile

Taxe de tranzacționare a marjei

0% -2%. Pentru programul complet al taxelor, vă rugăm să vizitați secțiunea de taxe de pe site-ul CEX.IO.

Care sunt opțiunile de plată CEX.IO pentru clienții din SUA / UE?

Unul dintre motivele pentru care începătorii adoră această companie este datorită gamei de opțiuni valutare. CEX.IO acceptă carduri de credit, fire bancare, criptare și monedă fiat (USD, EUR, GBP, RUB). Taxele pentru depozite și retrageri sunt rezonabile. Iată graficul tarifar de pe site:

Iată prezentarea generală a taxelor de depunere și retragere pe Cex.io

De ce Internetul urăște „taxele ascunse” ale CEX.IO

Când mergeți să cumpărați BTC sau să tranzacționați cripto pe CEX.IO, veți observa imediat că se întâmplă ceva obișnuit: ratele de schimb sunt mult mai mari decât alte schimburi.

Am decis să compar rapid ce te-ar cumpăra 1.000 de dolari de la CEX.IO și ce te-ar aduce pe piața liberă (20.02.2018).

Pe CEX.IO

Taxele ascunse înseamnă că veți cumpăra mai puțin Bitcoin

Pe piața deschisă

Prețul Bitcoin pe piața deschisă

Cumpărarea BTC de la CEX.IO costă cu aproape 10% mai mult decât pe piața deschisă. Acum spuneți că cumpărați cu un card de credit – nu numai că primiți cu aproximativ 10% mai puțin decât ar trebui, ci plătiți și o taxă de tranzacție de 7%. În total, plătiți ~ 17% vig. Asta este STEEP. Depinde cât de mult apreciați comoditatea.

O justificare pentru prețurile mai mari este că schimbul trebuie să compenseze mecanismul său de tranzacționare „umplere sau ucidere”.

Ce este tranzacționarea Fill or Kill? – Fill-or-Kill (FOK) este un tip de tranzacționare în care ordinul trebuie fie completat complet, fie eliminat. În esență, ceea ce înseamnă acest lucru este că, dacă sunteți de acord să cumpărați 1 BTC la o anumită rată, cu siguranță o veți primi la acea rată (sau o rată mai mică). De exemplu, la alte burse, plasați o ofertă de cumpărare la un anumit preț și așteptați ca acea comandă să fie completată de piață. S-ar putea să fie umplut doar parțial sau deloc. Pe CEX.IO, acest preț este garantat. Iată un mare videoclip explicativ despre comenzi de umplere sau ucidere de la Institutul de Finanțe din NY.

Cum se compară taxele CEX.IO?

CEX.IO are unele taxe mari. Dar iată cum ajung la concurenți din alte domenii.

 • 30.000 USD nu sunt creditați.
 • Bitstamp: .25% Comision de tranzacționare | Taxă de 5% pentru cardul de credit
 • Bittrex: 0,25% Comision de tranzacționare.
 • LocalBitcoins: Fără „taxe” | 1% comision pentru vânzări Prețuri mai mari ale monedelor
 • Bitfinex: Producător: .1% / Taker: .2%

Cum se cumpără Bitcoin pe CEX.IO | Înregistrare, verificare, cumpărare și tranzacționare BTC

NOTĂ: Datorită supraîncărcării, noile înregistrări ale utilizatorilor au fost suspendate până la o notificare ulterioară. ÎNREGISTRAREA VA FI DESCHISĂ DIN CÂND. (Februarie 2018).

Înscrierea la CEX.IO este relativ ușoară și verificarea nu este la fel de dificilă ca și la alte schimburi. Iată cum să începeți.

1) Înregistrați-vă și verificați-vă e-mailul

Accesați CEX.IO și faceți clic pe Înregistrare în colțul din dreapta sus.

Accesați CEX.IO și faceți clic pe Înregistrare în colțul din dreapta sus.

Înregistrați-vă la bursă alegând fie contul dvs. de e-mail, Facebook sau Google.

Înregistrați-vă la bursă alegând fie contul dvs. de e-mail, Facebook sau Google.

2) Configurați autentificarea cu doi factori

Vi se va solicita să configurați securitatea 2FA. Fă-o.

Vi se va solicita să configurați securitatea 2FA. Fă-o.

3) Obțineți verificarea

Începând din martie 2018, toate conturile TREBUIE VERIFICATE pentru a utiliza CEX.IO. Toate conturile curente care nu sunt verificate nu vor putea accesa niciunul dintre serviciile Cex.IO. Verificarea se face pe niveluri și este relativ ușoară. Cerințele de verificare vor varia în funcție de țară. Câteva dintre documentele normale sunt:

 • Nume
 • Selfie cu un card de credit
 • Document de identitate guvernamental
 • Dovada adresei

CEX.IO are în prezent nivele diferite, cu niveluri diferite de verificare, capabilități și limite (mai multe detalii în secțiunea următoare). Pentru o explicație completă, vezi secțiunile de verificare ale site-ului web.

Încărcați toate documentele necesare

4) Fonduri de depozit

CEX.IO oferă o serie de opțiuni de plată. Dacă aveți deja cripto, continuați și finanțați-vă contul. Puteți alege dintre Visa / Mastercard, bancă (bancar bancar SEPA sau SUA) sau criptocapital de depus. Faceți clic pe butonul mare de depozit verde din fila Cumpărați / vindeți și începeți să lucrați.

5) Cumpărați Bitcoin

Nu devine mult mai ușor decât asta. Alegeți suma dorită și dați clic pe Cumpărați. Este minunat.

Nu este frumos?

Nu este frumos?

Care sunt limitele CEX.IO pentru utilizatorii verificați?

În starea actuală, CEX.IO are în prezent 4 niveluri diferite de verificare, fiecare cu propriile limite și capacități. Rețineți că din martie 2018 De bază nu va mai fi disponibil. Limitele pentru VISA sunt următoarele, așa cum sunt acum:

 • De bază: 1.000 $ zilnic | 3.000 USD lunar
 • Verificat: 3.000 $ zilnic | 30.000 USD lunar
 • Verificat Plus / Corporate: 10.000 $ zilnic | 100.000 USD lunar

Pentru transferuri bancare, Verificat conturile sunt supuse unei limite zilnice de 200.000 USD și 500.000 USD lunar. Verificat Plus și Corporate conturile au fără limite.

CEX.IO Recenzii | Este de încredere CEX.IO?

Web-ul poate fi un loc întunecat și înfricoșător. Este orice altceva decât bun pentru lucrurile care nu-i plac. De aceea am fost surprins că CEX.IO a susținut destul de bine în ciuda unui număr mare de plângeri. În general, comunității îi place ușurința de cumpărare și comoditate, dar disprețuiește așa-numitele taxe „ascunse”. De asemenea, asistența a fost un băiat bătătorit pentru utilizatorii Reddit de toate numele, vârstele și crezurile.

Iată o privire rapidă asupra celor buni, răi și urâți.

Recenzii CEX.io pozitive

Când vine vorba de panică, cel mai bine este să lăsați capetele mai reci să prevaleze. Deci, asta înseamnă că, atunci când oamenii înnebunesc că nu își câștigă banii, cel mai bine este să asculți oameni cu argumente bine motivate, mai degrabă decât utilizatorii de forum anonimi care vorbesc cu ură. Unele magazine respectabile se gândesc destul de mult la CEX.IO. De exemplu:

Recenzie pozitivă a CEX.io O altă recenzie pozitivă

Recenziile pozitive se concentrează pe cât de mare este pentru începători și cât de largi sunt opțiunile de plată. În general, este văzut ca un schimb de reputație, prietenos pentru începători și convenabil.

Recenzii negative CEX.io

Internetul? Plin de discuții și negativitate? Ei bine, eu niciodată! Recenziile negative se concentrează în principal pe prețuri (ceea ce este amuzant, deoarece nimeni nu forțează pe nimeni să utilizeze acest schimb) și timpii de așteptare. Asistența pentru clienți este văzută ca fiind bună în general … când răspunde. Criticile variază de la a-l numi umbros până la a-l numi o înșelătorie directă.

Recenzie negativă pe Reddit Rezultatele negative ale căutării pe Google

În general, negativele sunt un pic prea exagerate. Am discutat deja de ce este acest lucru, deci consultați secțiunile anterioare pentru a înțelege mai bine.

Top 3 brokeri alternativi pentru CEX.IO

CEX.IO nu economisește taxele. Plătești scump pentru comoditate. Iată câțiva brokeri alternativi pentru cumpărarea Bitcoin fără încasarea în moștenirile sacre ale familiei.

1) Coinbase

Logo-ul schimbului de monede

Este o bază pentru cei care intră în lumea cripto. Are monede. Este Coinbase. Coinbase este cel mai important broker din lume. Cripto în valoare de peste 50 de miliarde de dolari a fost schimbat aici de peste 10 milioane de clienți. Dacă doriți să obțineți Bitcoin rapid la o rată mai mică de jumătate din CEX.IO, acesta este locul. Dacă locuiți undeva pe care Coinbase nu îl acceptă, utilizați CEX.IO. Dacă locuiți în altă parte și doriți să cumpărați rapid BTC, alegeți coinbase. TAXĂ: 3,5%. Doar asigurați-vă că ne citiți recenzie a schimbului Coinbase Bitcoin primul.

2) LocalBitcoins.com

Logo-ul LocalBitcoins.com

LocalBitcoins este o rețea peer-to-peer în care utilizatorii tranzacționează Bitcoin direct între ei. Nu necesită nicio verificare și puteți cumpăra BTC cu orice mijloc de plată 100% anonim. Din punct de vedere tehnic, nu există taxe deoarece schimbul nu este implicat în tranzacție; cu toate acestea, veți găsi prețuri Bitcoin mai mari. Dezavantajul este că puteți folosi orice valoare pentru a cumpăra BTC. Dezavantajul este riscul implicat. Asigurați-vă că citiți recenzie completă a LocalBitcoins mai întâi, astfel încât să știți cum să tranzacționați în siguranță.

3) Coinmama

Sigla Coinmama

Coinmama este un broker israelian care permite achiziții rapide și ușoare de Bitcoin cu un card de credit. Un plus este că nu trebuie să fiți verificat pentru a cumpăra 150 USD sau mai puțin. Este puțin mai scump decât coinbase, dar totuși mai puțin decât CEX.IO. Prețul pentru Coinmama are deja taxa de 5,5% inclusă și plătiți o taxă de procesare de 5% pentru achizițiile cu carduri de credit. Scump, dar bate încă CEX.IO.

Coinbase vs. CEX.IO | Care schimb este cel mai bun pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de credit?

Brokerarea Bitcoins este un joc competitiv. Și când sunteți în această rachetă, nu există nici o modalitate de a evita să fii comparat cu câinele de top. CEX.IO nu scapă de această soartă. Coinbase este liderul necontestat în sferă, deci este corect să comparați acest rival european cu echivalentul său de stat. Să vedem cine iese pe primul loc pentru cumpărarea primului dvs. BTC.

Caracteristici Coinbase

 • Valute: Bitcoin, Bitcoin Cash (faceți clic aici pentru a vedea un videoclip explicativ despre Bitcoin Cash), Ethereum, Litecoin.
 • Plată: Carduri de credit / debit, transfer bancar, cont bancar.
 • Verificare: Da.
 • Viteză: Instantaneu pentru cardurile de credit | 1-5 zile pentru bancă sau bancar.
 • Aplicație: Da.
 • GDAX: GDAX este un schimb Bitcoin afiliat la Coinbase unde puteți tranzacționa cu alți utilizatori de criptomonede. Puteți muta cu ușurință banii între ei.
 • HQ: San Francisco.

Pro:

 • Ușor pentru începători să cumpere Bitcoin
 • Cumpărare instantanee cu carduri de credit
 • Complet asigurat
 • thumbs-up Reputabil și sigur

Contra:

 • Valute limitate
 • Lipsesc instrumente aprofundate
 • thumbs-down Suport limitat

Cap la cap

 • Securitate: Coinbase.
 • Taxe: Coinbase.
 • Caracteristici: CEX.IO.
 • Valute: CEX.IO.
 • Verificare: Spalare.
 • UX: Spalare.
 • Comercial: CEX.IO.
 • Reputatie: Coinbase.
 • Concluzie: Spalare.

Într-adevăr, se reduce la ceea ce vă așteptați de la platforma dvs. Dacă sunteți un începător care dorește să cumpere primul dvs. Bitcoin, atunci Coinbase este cu siguranță alegerea superioară; cu toate acestea, dacă sunteți europeni, opțiunile SEPA (și opțiunile RUB pentru ruși) fac CEX.IO un pic mai atrăgător. De asemenea, CEX.IO oferă câteva caracteristici foarte interesante, păstrându-și totuși designul pentru începători.

Verdict: Coinbase pentru nord-americani și începători absolut. CEX.IO pentru euro și persoanele care caută câteva caracteristici mai avansate.

Întrebări frecvente CEX.IO | Este Legit? Îl pot folosi americanii? Am nevoie de verificare? Și mult mai mult

Î: De ce nu pot retrage USD?

A: Plățile în USD și GBP sunt suspendate până acum până când se restabilește restanța. Te rog fii rabdator.

Î: Este sigur CEX.IO?

A: Da. Compania este înregistrată atât în ​​Marea Britanie, cât și în SUA la instituții financiare și nu a avut incidente în istoria sa.

Î: De ce este Bitcoin atât de scump?

A: Deoarece CEX.IO integrează taxele în prețurile sale pentru a compensa alte servicii.

Î: CEX.IO necesită verificare?

A: Da. Începând din martie, toate conturile trebuie verificate.

Î: CEX.IO acceptă Ripple și Bitcoin Cash?

A: da.

Î: În ce state este disponibil CEX.IO?

A:

Țări care sunt restricționate pe CEX.IO

Î: Nu am primit un răspuns și banii mei nu apar. CEX.IO mi-a furat totul?

A: Nu. Nu au avut niciodată un astfel de incident în istoria lor. Vă rugăm să aveți răbdare și să deschideți un bilet nou sau să mergeți la ei pe Bitcoin Reddit. Durează mai mult din cauza supraîncărcării.

Aprecieri și Nu-mi place CryptoPositive

Îi place

 • Tranzacționarea marjelor
 • Interfață simplă
 • Ușor de cumpărat
 • thumbs-up Design grozav
 • thumbs-up Mare combinație de caracteristici și simplitate

Nu-mi place

 • Taxe grele
 • Valute limitate

Verdict final cu privire la recenzia mea CEX.IO

CEX.IO este un schimb Bitcoin de încredere, sigur și de încredere, care excelează prin simplificarea vieții începătorilor. Este o modalitate excelentă (dar costisitoare) de a cumpăra primul dvs. Bitcoin și de a facilita tranzacționarea. Chiar dacă este la fel de simplu pe cât vine, există și câteva caracteristici suplimentare care vă ajută să învățați corzile.

În general, taxele mari înseamnă că merită doar dacă prețuiți comoditatea și simplitatea. Dacă vă aflați în UE și doriți o modalitate rapidă și ușoară de a înregistra cripto fără griji, este sigur, fiabil și taxele de depozit nu sunt prea rele. Dacă sunteți în altă parte pe care o servește un alt broker, poate că ar trebui să căutați în altă parte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map