Investiția în Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)

Pacific Biosciences of California, Inc. (NASDAQ: PACB ) este o companie de biotehnologie care produce tehnologie de secvențiere a ADN pentru utilizare într-o varietate de scopuri de cercetare științifică. Folosind aparatele Pacific Bioscience din California, oamenii de știință din laboratoarele din întreaga lume sunt capabili să observe rapid și cu precizie ADN-ul în timp real, permițând accesul la un spectru complet de informații genetice care nu au fost disponibile până acum. Ca o companie relativ tânără, dezvoltările lor de hardware și software au dus deja la câteva progrese științifice semnificative și, ca rezultat, Pacific Biosciences din California a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din spațiul biotehnologiei.

Ce este Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

Cu sediul în Silicon Valley, Pacific Biosciences of California, Inc. (PacBio) este o companie de biotehnologie care se concentrează pe crearea de produse și tehnologii care sunt utilizate pentru a avansa cercetarea genetică. Compania a fost fondată de dr. Stephen Turner în 2004 sub numele de Nanofluidics, Inc. înainte de a fi redenumită câțiva ani mai târziu. După doar câteva decenii scurte, compania s-a extins la peste 400 de angajați și se mândrește cu o gamă largă de produse, inclusiv mașini de secvențiat, software analitic și „consumabile”, care sunt substanțe chimice utilizate în procesul de conversie a ADN-ului într-un format care este gata pentru a fi citit de mașini de secvențiat.

Compania operează în trei nișe principale: știința plantelor și animalelor, cercetarea biomedicală umană și microbiologia și bolile infecțioase. Folosind aparatele PacBio, cercetarea științei plantelor și animalelor poate fi efectuată pe organisme la fel de mici ca țânțarii care conțin doar 5 nanograme de ADN. Prin studiul geneticii plantelor și animalelor, tehnologia PacBio alimentează cercetarea care a fost utilizată pentru a explora modalități inovatoare de îmbunătățire a aprovizionării cu alimente și energie. În sectorul științelor biomedicale umane, cercetarea utilizând produsele și serviciile PacBio permite explorarea variațiilor genetice pentru a determina potențialele cauze ereditare ascunse ale bolilor. Prin posibilitatea de a identifica modificările epigenetice, variația genetică specifică care se află în spatele bolilor va fi mai ușor de înțeles. Pe măsură ce această tehnologie devine mai disponibilă din cauza costurilor mai mici, medicii vor putea îmbunătăți „rata de rezolvare” implicată în diagnosticarea pacienților. În cele din urmă, mașinile PacBio se bazează în mare măsură pentru cercetarea bolilor microbiene și infecțioase, ceea ce a condus la descoperiri de remedii și vaccinuri pentru o varietate de viruși, bacterii și alte organisme microbiotice..

De ce Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Materie?

Compania este bine cunoscută pentru dezvoltarea tehnologiei inovatoare pentru a studia sinteza și reglarea ADN, ARN și proteine. În 2011, Pacific din California a lansat pe piață primul său produs, PacBio RS, o mașină de secvențiat ADN. PacBio RS a fost prima mașină care a folosit tehnologia de secvențiere în timp real cu o singură moleculă (SMRT). SMRT este o tehnologie de secvențiere dezvoltată de PacBio care permite oamenilor de știință să înțeleagă funcționarea interioară a sistemelor biologice prin observare în timp real. Tehnologia SMRT are capacitatea de a secvența genomi întregi sau de a viza secțiuni specifice de ADN / ARN. Tehnologia permite, de asemenea, urmărirea populațiilor complexe de bacterii, viruși și alte boli și observarea răspunsurilor la tratamentele medicamentoase. Cele două avantaje principale ale mașinilor de secvențiere SMRT ale PacBio față de concurenți sunt costurile lor reduse pe genom și producția de volum ridicat. La lansarea primului lor produs PacBio RS, secvențierea SMRT a avut capacitatea de a citi 1.110 baze, care sunt cele mai mici unități de ADN. Această tehnologie a suferit o inovație suplimentară de-a lungul anilor, iar cea mai recentă iterație, denumită sistemul Sequel II, are acum capacitatea de a citi peste 500 de milioane de baze. Pentru aceste progrese, PacBio și mașina lor Sequel II au primit un premiu de la Omul de știință pentru primele 10 inovații în 2019.

Aceste evoluții au făcut ca citirea actuală a ADN-ului să fie mult mai rapidă și mai rentabilă decât oricare dintre predecesorii săi. Cele mai noi sisteme dezvoltate de PacBio au, de asemenea, rate de citire precise de peste 99,9%, ceea ce este important pentru a asigura încrederea și validitatea în cadrul comunității științifice. Datorită acestor beneficii, această mașină a devenit prima alegere a oamenilor de știință care caută citiri foarte precise de porțiuni mari de ADN și alte materiale genetice.

Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Perspective

Pe măsură ce secvențierea genetică devine din ce în ce mai accesibilă, noi utilizări ale tehnologiei sunt descoperite în fiecare zi. PacBio estimează că 10 milioane de secvențe genetice umane vor fi efectuate anual până în 2025 și că într-o zi, tehnologia va deveni o parte de rutină a asistenței medicale. Cu hardware și software de încredere și de încredere, PacBio este bine poziționat pentru a-și continua dominația în ceea ce privește cota de piață și rămâne un partener bine apreciat pentru companiile din întreaga lume..

Tehnologia de secvențiere SMRT dezvoltată de PacBio este una dintre cele mai bune din industrie și a atras interesul concurenților. Illumina, un alt lider în sectorul biotehnologiei, a făcut o mișcare pentru a cumpăra compania pentru 1,2 miliarde de dolari în 2018. Acordul a fost finalizat, ambele companii citând lung proces de aprobare de reglementare ca motiv principal pentru acordul reciproc de reziliere a contractului. În ciuda acestui fapt, interesul altor companii arată atractivitatea tehnologiei de secvențiere SMRT și rolul complementar pe care l-ar putea juca pentru alte inovații biotehnologice emergente..

De unde să cumpărați Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

Un broker pe care îl recomandăm este Firstrade.

Firstrade este o firmă de brokeraj online de vârf care oferă o gamă completă de produse și instrumente de investiții concepute pentru a ajuta investitorii ca dvs. să preia controlul asupra viitorului dvs. financiar. De la fondarea sa în 1985, Firstrade s-a angajat să ofere servicii de înaltă valoare și calitate.

Combinând tehnologia de tranzacționare proprietară, o interfață cu utilizatorul extrem de intuitivă, servicii excelente pentru clienți și aplicații mobile, Firstrade oferă o soluție cuprinzătoare pentru toate nevoile dvs. de investiții.  Firstrade este membru al FINRA / SIPC.

Investiția în Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Investiția în Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Investiția în Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Public.com

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

Taxe

Comisia zero

Taxe

Comisia zero

Taxe

Comisia zero

Cont minim

Nici unul

Cont minim

100 USD

Cont minim

Nici unul

Promoții

Stocuri gratuite *

* Consultați site-ul web pentru detalii.

Promoții

Nici unul

Promovare

Nici unul

rezumat

Fiind o companie care a existat doar sub două decenii, inovațiile făcute posibile prin tehnologia de secvențiere SMRT dezvoltată de PacBio au avut deja un impact de durată asupra comunității științifice. Pe măsură ce costurile continuă să scadă, secvențierea ADN-ului are potențialul de a deveni o parte principală a asistenței medicale de zi cu zi. Abordarea potențială pe piață a acestei tehnologii este aproape nelimitată. Ca lider în spațiu, Pacific Biosciences din California este foarte bine poziționat pentru a profita de creșterea viitoare foarte promițătoare din industrie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map