Investiții în acțiuni Illumina (NASDAQ: ILMN)

Illumina (NYSE: ILMN) este o companie de genomică cu sediul în San Diego. Fondată în 1998, compania a devenit lider în industrie prin dezvoltarea tehnologiei și echipamentelor de secvențiere genetică. Prin această lucrare, produsele Illumina au devenit standardul industrial în mai multe domenii diferite. Illumina s-a remarcat ca una dintre primele companii inovatoare din sectorul emergent de genomică, care a atras un interes semnificativ din partea investitorilor care văd potențialul de creștere pe termen lung. Inovațiile dezvoltate de Illumina au permis oamenilor de știință să facă progrese semnificative în studiul bolilor și au deschis ușa către nenumărate alte aplicații clinice și de cercetare care nu ar fi fost niciodată posibile în urmă cu doar câțiva ani..

Ce este Illumina (ILMN)?

Genomica, care se referă la studiul genelor și a funcțiilor asociate acestora, a fost cercetată de aproape patru decenii. Cu toate acestea, ultimul val de inovații tocmai a deschis ușa către o nouă frontieră de aplicații în domeniile sănătății și medicinei. Cele mai importante inovații ale produsului Illumina au fost în domeniul secvențierii genomice. Secvențierea genomică (sau genetică) poate fi descrisă cel mai bine ca realizarea unui instantaneu al întregului material genetic al unei persoane. Prin acest proces, pot fi detectate variații la nivel molecular care pot ghida opțiunile de tratament pentru pacienți, pot explora relațiile și originile genetice și pot determina susceptibilitatea la boli specifice. Progresele dezvoltate de companie au scăzut costul asamblării unui genom de la aproape 3 miliarde de dolari în 2003 la 1000 de dolari în 2014. Se așteaptă ca aceste costuri să fie reduse în continuare la 100 de dolari utilizând cea mai nouă tehnologie a companiei NovaSeq. Reducerea acestor costuri va fi extrem de importantă pentru lărgirea aplicațiilor clinice ale secvențierii genetice. Prin munca lor, Illumina își propune să transforme modul în care sănătatea umană este studiată și tratată.

Folosind tehnologia Illumina Next Generation Sequencing (NGS), ADN, ARN și metilare pot fi secvențiate pentru o varietate de cercetări și utilizări clinice. NGS le permite oamenilor de știință să studieze materialul genetic la o adâncime care nu a fost atinsă până acum. Cercetătorii din domeniul medicinei au folosit aceste noi metode pentru a studia sănătatea reproducerii, cancerul, microbiologia, tulburările autoimune, bolile cardiace și tulburările neurologice și psihiatrice..

De ce Illumina (ILMN) Materie?

Prin inovații în cercetare și dezvoltare în ultimele decenii, Illumina a reușit să mențină o fortăreață pe această piață. Tehnologia NGS de vârf în industrie este utilizată pe Illumina în toate echipamentele lor. Illumina oferă 6 tipuri de „secvențiale” (mașini care secvențează material genetic) pentru a satisface nevoile unei baze de clienți mari și diverse, de la laboratoare medicale de bază până la cele mai mari centre internaționale de cercetare din lume. Ca urmare a acestei diversificări, peste 90% din datele de secvențiere generate vreodată în lume au folosit tehnologia Illumina.

Datorită acestei dominații pe piață, Illumina a reușit să obțină mai multe parteneriate de-a lungul anilor pentru a continua proiecte de cercetare de ultimă generație. De exemplu, compania a stabilit un parteneriat public-privat cu guvernul SUA în timpul focarului de Ebola din Africa de Vest. Folosind secvențele Illumina’s, s-au pus la dispoziție date aproape în timp real cu privire la modul în care boala se răspândea și muta, oferind oamenilor de știință ocazia de a ține pasul cu viteza în dezvoltarea lor de vaccinuri și alte tratamente. Cel mai recent, Illumina a fost prima companie care a avut un dispozitiv de testare NGS aprobat de FDA pentru COVID-19. Tehnologia dezvoltată de Illumina a făcut posibilă tratarea originii genetice a infecției, oferind oamenilor de știință mai multe informații despre mișcarea rapidă a COVID în comunități. Echipamentul Illumina a fost, de asemenea, primul care a secvențiat întregul genom al COVID-19 la începutul anului 2020, permițând oamenilor de știință să obțină o perspectivă crucială asupra bolii încă de la început.

Illumina (ILMN) Perspective

În afară de oferta lor actuală de produse, un factor cheie pentru creșterea ulterioară este achiziția Graal în 2020 pentru 8 miliarde de dolari. Testul de screening multi-cancer al lui Graal a fost numit unul dintre cele mai promițătoare instrumente noi în lupta împotriva cancerului. Numai prin teste de sânge, tehnologia Graal are potențialul de a detectează peste 50 de tipuri de cancer în primele lor etape. Cu investiții de capital de risc de la nume precum Jeff Bezos și Bill Gates, Graalul este bine poziționat pentru a valorifica sinergiile cu Illumina. Graal este deja alimentat de tehnologia Illumina NGS, iar reunirea acestor două companii va consolida și mai mult această relație. Cunoscută sub numele de biopsie lichidă, tehnologia de testare a sângelui a suferit deja studii clinice și vizează aprobarea FDA în viitorul foarte apropiat. Odată aprobat, va fi posibil ca screening-ul cancerului să facă parte din examenele fizice anuale de rutină, cu un simplu test de sânge fiind tot ceea ce ar fi necesar. Se estimează că piața testelor de depistare precoce a cancerului va costa 75 de miliarde de dolari până în 2035. Cu această achiziție, Illumina va putea satisface o mare parte din această cerere a pieței în următorii ani.

Graalul este doar un exemplu al potențialului pe care genomica îl are pentru schimbarea modului în care privim sănătatea și medicina. Pe măsură ce cercetările continuă să fie realizate, vor fi descoperite tot mai multe aplicații pentru tehnologia Illumina. Alte căi interesante pentru creșterea potențială sunt în domeniul medicinei reproductive, cu screening prenatal și alte aplicații clinice largi în curs de dezvoltare..

De unde să cumpărați Illumina (ILMN) Stocuri

Un broker pe care îl recomandăm este Firstrade.

Firstrade este o firmă de brokeraj online de vârf care oferă o gamă completă de produse și instrumente de investiții concepute pentru a ajuta investitorii ca tine să preia controlul asupra viitorului tău financiar. De la fondarea sa în 1985, Firstrade s-a angajat să ofere servicii de înaltă valoare și calitate.

Combinând tehnologia de tranzacționare proprietară, o interfață cu utilizatorul extrem de intuitivă, servicii excelente pentru clienți și aplicații mobile, Firstrade oferă o soluție cuprinzătoare pentru toate nevoile dvs. de investiții.  Firstrade este membru al FINRA / SIPC.


Investiții în acțiuni Illumina (NASDAQ: ILMN) Investiții în acțiuni Illumina (NASDAQ: ILMN) Investiții în acțiuni Illumina (NASDAQ: ILMN)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Public.com

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

Taxe

Comisia zero

Taxe

Comisia zero

Taxe

Comisia zero

Cont minim

Nici unul

Cont minim

100 USD

Cont minim

Nici unul

Promoții

Stocuri gratuite *

* Consultați site-ul web pentru detalii.

Promoții

Nici unul

Promovare

Nici unul

rezumat

Tehnologia Illumina a schimbat complet modul în care comunitatea științifică studiază genetica umană. Prin decenii de inovație, compania a făcut pași care au pus bazele unor dezvoltări uimitoare în cercetare. Este probabil să nu fie descoperite nenumărate aplicații pentru cercetarea genomică, iar dependența pieței de echipamentele Illumina înseamnă că compania este bine poziționată pentru a continua să crească bine în viitor..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map