Investiții în Stratasys Ltd (NASDAQ: SSYS)

Stratasys (NASDAQ: SSYS) este o companie de imprimare 3D americano-israeliană cu peste trei decenii de experiență în dezvoltarea de software și hardware. Cu mulți clienți de renume din sectoarele aerospațial, auto și sănătate, Stratasys a reușit să își păstreze reputația de a fi inovator și adaptabil de-a lungul anilor. Aducând pe piață imprimante 3D compatibile cu mai multe tehnologii diferite, compania a reușit să își diversifice baza de utilizatori și a stabilit o foaie de parcurs solidă pentru creșterea viitoare.

Ce este Stratasys Ltd (SSYS)?

Stratasys este cel mai cunoscut pentru brevetarea metodei de modelare a depunerii topite (FDM) de imprimare 3D. Prin FDM, o bobină mare de filament este alimentată prin imprimantă și adaugă strat pe strat de material pe obiect. FDM este cel mai frecvent utilizat tip de tehnologie instalată pe imprimantele 3D la nivel de consumator și, de obicei, primul lucru la care oamenii se gândesc în mod tradițional atunci când se referă la imprimarea 3D. Avantajele acestei tehnici includ costuri reduse, precum și timpi de livrare rapide, care sunt ambii factori importanți pentru producători atunci când aleg tehnologia de imprimare 3D cu care să lucreze..

Tehnologia FDM a fost dezvoltată de cofondatorul Stratasys, Scott Crump, în 1988. Un an mai târziu, Crump a brevetat tehnologia și a înființat Stratasys. Compania sa extins rapid în deceniile următoare și la un moment dat în 2007, 44% din toate imprimantele din întreaga lume au folosit tehnologia FDM. După ani de expansiune, compania a fuzionat cu Producătorul israelian de imprimante 3D Objet în 2012. Continuând să funcționeze sub numele de Stratasys, compania a devenit cea mai mare din industrie după capitalizare de piață și a beneficiat de o linie de produse și o amprentă geografică mai largă, precum și de finanțare suplimentară care a fost pusă în cercetare și dezvoltare. După trei decenii de existență, compania are acum birouri în peste 13 țări și 2.100 de angajați și oferă servicii clienților dintr-o varietate de industrii.

În timp ce FDM a fost dezvoltat de Stratasys și utilizat pe majoritatea imprimantelor lor, atât tehnologiile PolyJet, cât și tehnologiile de stereolitografie au fost adoptate de companie. În funcție de nevoile utilizatorilor, Stratasys oferă patru linii diferite de imprimante care pot satisface o varietate de nevoi ale consumatorilor și ale întreprinderii. De la pasionații de desktopuri la prototiparea rapidă până la imprimantele de uz medical, compania a reușit să își extindă ofertele pentru a satisface o varietate de nevoi. Printre companiile de imprimare se bazează foarte mult clienții precum Google și Audi a câștigat mai multe premii de-a lungul anilor.

De ce Stratasys Ltd (SSYS) Materie?

Unul dintre cele mai mari puncte forte ale companiei este gama de oferte de produse și servicii. Printre ofertele lor se numără producția directă, consultanță pentru proiectare, oferte de software și vânzarea de imprimante. Prin aceste linii de servicii și produse, clienților dintr-o varietate de sectoare diferite li se pot oferi soluții personalizate pentru a-și satisface nevoile de producție. Din acest motiv, compania a reușit să stabilească relații de lungă durată cu organizații mari precum Honda, Airbus, Lockheed Martin și Audi.

Un alt avantaj al acestei linii mari de oferte de produse și servicii este abilitatea de a pivota și de a se adapta în timpuri care se schimbă rapid. De exemplu, în timpul pandemiei COVID-19, GM a lucrat cu Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din Statele Unite pentru a livra ventilatoare pentru pacienții aflați în îngrijiri critice. Pentru a face acest lucru, GM a trebuit să își schimbe rapid linia de fabricație și să adopte într-un mod care să permită producția rapidă a unui nou produs. Pentru a crea instrumentele necesare pentru producerea acestor ventilatoare, GM a folosit produsele și software-ul Stratasys pentru inginere inversă ventilatoare și într-o zi, a reușit să înceapă producția. Acesta este doar un exemplu de cât de versatilă este tehnologia existentă deținută de companie și demonstrează unul dintre principalele motive pentru care clienții aleg să achiziționeze produse în ecosistemul Stratasys.

Stratasys Ltd (SSYS) Perspective?

Stratasys este condus de o echipă executivă care a dovedit că are capacitatea de a opera cu agilitate și de a fi la curent cu tendințele în schimbare. De exemplu, Stratasys a anunțat achiziția companiei de lansare a imprimării 3D Origin în 2020. Prin această achiziție, Stratasys a obținut acces la tehnologia de programare PhotoPolymerization (P3) proprietară a Origin. Această tehnologie folosește o metodă de imprimare pe bază de rășină, spre deosebire de alte metode, cum ar fi FDM, care utilizează un filament, care asigură o precizie sporită și un control al calității. Cu capacitatea de a crea produse de înaltă calitate, tehnologia P3 este utilizată pe scară largă în sectoarele stomatologic, medical, de apărare și industrial și al bunurilor de larg consum. Odată cu cercetările care arată că mai mulți producători de pe piețe cu valoare ridicată vor avea nevoie de acest tip de tehnologie în următorii ani, Stratasys a făcut această investiție cu speranța unor recompense viitoare. În total, achiziția acestei tehnologii se estimează că va aduce venituri de până la 200 de milioane de dolari pe parcursul a 5 ani.

În total, Stratasys a achiziționat 13 companii pe parcursul celor trei decenii de activitate. Achiziții, cum ar fi cea de imprimantă desktop 3D liderul industriei MakerBot în 2013, au demonstrat deja o creștere extrem de promițătoare și au obținut profituri în ultimii ani. Capacitatea companiei de a identifica tehnologiile promițătoare devreme și de a le aduce în ecosistemul Stratasys va avea probabil beneficii pentru anii următori..

De unde să cumpărați Stratasys Ltd (SSYS) Stocuri?

Un broker pe care îl recomandăm este Firstrade.

Firstrade este o firmă de brokeraj online de vârf care oferă o gamă completă de produse și instrumente de investiții concepute pentru a ajuta investitorii ca tine să preia controlul asupra viitorului tău financiar. De la fondarea sa în 1985, Firstrade s-a angajat să ofere servicii de înaltă valoare și calitate.

Combinând tehnologia de tranzacționare proprietară, o interfață cu utilizatorul extrem de intuitivă, servicii excelente pentru clienți și aplicații mobile, Firstrade oferă o soluție cuprinzătoare pentru toate nevoile dvs. de investiții.  Firstrade este membru al FINRA / SIPC.

Investiții în Stratasys Ltd (NASDAQ: SSYS) Investiții în Stratasys Ltd (NASDAQ: SSYS) Investiții în Stratasys Ltd (NASDAQ: SSYS)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Public.com

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de valori ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxele și minimele conturilor, platformele de tranzacționare, asistența pentru clienți, organismele de reglementare și opțiunile de investiții.

Taxe

Comisia zero

Taxe

Comisia zero

Taxe

Comisia zero

Cont minim

Nici unul

Cont minim

100 USD

Cont minim

Nici unul

Promoții

Stocuri gratuite *

* Consultați site-ul web pentru detalii.

Promoții

Nici unul

Promovare

Nici unul

rezumat

Stratasys este o companie foarte diversă, care a ținut pasul de zeci de ani cu schimbări în sectorul imprimării 3D. Atât prin cercetare, dezvoltare, cât și prin achiziții strategice, compania a reușit în permanență să răspundă nevoilor unei piețe de utilizatori în continuă schimbare. Aceste mișcări strategice au extins piața adresabilă pentru imprimantele lor 3D nu numai pentru utilizatorii industriali, ci și pentru utilizatorii personali. Cu hardware premiat și o reputație excelentă pentru inovație, baza de clienți actuală este probabil să crească constant în următorii câțiva ani.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map