Blox: Contabilitate, urmărire și gestionare a criptomonedelor pentru toată lumea

Ați avut vreodată probleme cu gestionarea criptomonedelor dvs. stocate pe diferite platforme, schimburi, portofele și dispozitive? Dacă da, Blox este soluția la această problemă și una dintre cele mai bune urmărirea criptomonedelor Servicii.

Blox este o platformă pentru urmărirea și gestionarea criptomonedelor care vă permit să maximizați controlul pe care îl aveți asupra activelor dvs..

În doar câțiva pași simpli, veți putea avea un control mai mare asupra criptomonedelor dvs. și o imagine de ansamblu clară asupra portofoliului dvs., indiferent de numărul de portofele și conturi pe care le aveți.

Soluții Blox Crypto Management

Blox oferă în prezent soluții nu numai utilizatorilor individuali, ci și întreprinderilor care gestionează criptomonede.

Cu serviciile furnizate de Blox, veți putea sincroniza portofele, schimburi, conturi și solduri de cont.

Acest lucru vă va ajuta să vizualizați și să înțelegeți întregul portofoliu de criptomonede într-un singur tablou de bord clar și ușor de utilizat.

În plus față de aceasta, cu funcția Auto-Sync, este posibilă sincronizarea tuturor blockchain-ului de top, furnizorilor de servicii de schimb și portofelelor criptografice pe aceeași platformă. Prin utilizarea API-ului Blox, toate datele și informațiile pot fi văzute într-un singur loc.

Utilizatorii profesioniști ar trebui, de asemenea, să aibă o imagine de ansamblu asupra soldurilor lor zilnice. Blox oferă această soluție cu solduri de cont și activitate de tranzacții. Acest lucru oferă simplitate finanțării echipelor și a altor utilizatori puternici.

Având în vedere datele și confidențialitatea este foarte important, Blox se ocupă și de acestea. Potrivit Google Trends, termenul de căutare „confidențialitatea datelor” a atins cel mai înalt punct din 2004 în Statele Unite.

Acesta este motivul pentru care Blox este activat cu ID de atingere, privilegii de administrare distribuite și acces numai pentru gata, printre altele. Utilizatorii selectați au, de asemenea, posibilitatea de a se bucura de soluții personalizate care să răspundă nevoilor lor de securitate.

Unii dintre clienții care ar fi beneficiați de serviciile Blox includ directori cripto, administratori de active, protocoale blockchain, firme de contabilitate, companii cripto, operațiuni miniere, fonduri criptografice, capitalisti de risc și mulți alții.

Instrumente Blox de gestionare a criptelor

Blox este o platformă care permite companiilor și utilizatorilor să eticheteze și să clasifice tranzacțiile, astfel încât să își îmbunătățească alocarea activelor.

Companiile au avut multe probleme cu privire la soluțiile și criptomonedele lor. Este în mod clar o sarcină complicată să mutați fonduri dintr-un cont în altul și să aveți o imagine de ansamblu clară asupra portofoliilor lor.


Mai mult, fiecare platformă are propriul sistem de procesare și clasificare a tranzacțiilor, care nu pot fi agregate cu ușurință.

Acesta este motivul pentru care Blox oferă clasificări ale tranzacțiilor de proiectare personalizate care se potrivesc cu Planul de conturi al utilizatorilor cu un tabel Tx. Acest lucru ar simplifica munca echipelor financiare care se ocupă zilnic de activele criptografice.

În plus, vor avea posibilitatea de a exporta datele financiare pe care le au într-un fișier CSV care le-ar ajuta să aibă o imagine de ansamblu clară asupra întregii informații. Aceste fișiere pot fi utilizate în scopuri de raportare, precum și pentru a păstra o copie de securitate a tuturor mișcărilor și modificărilor portofoliului.

Un alt instrument util furnizat de Blox este Audit Trail. Acest instrument îi ajută pe membrii echipei să retragă mișcarea tranzacțiilor. În acest fel, companiile sunt capabile să detecteze erorile și să le corecteze, să prevină frauda, ​​să urmărească mișcarea activelor și să își îmbunătățească rapoartele financiare.

Mai multe caracteristici Blox

Blox are multe alte caracteristici care fac acest serviciu de gestionare a criptomonedelor special pentru persoane fizice și companii.

Include:

  • Urmărire automată și sincronizare: puteți sincroniza cât mai multe portofele și puteți schimba conturi după cum doriți.
  • Instrumente financiare CPA: echipele de finanțare pot utiliza aceste servicii pentru a gestiona mai bine data financiară
  • Tablou de bord în timp real: tabloul de bord oferă date în timp real și vă ajută să vizualizați și să vă înțelegeți soldurile, tranzacțiile și datele istorice.
  • Suport mobil și web: serviciile Blox au fost create atât pentru utilizatorii web, cât și pentru cei mobili. În acest moment, există suport pentru iOS, Android și dispozitive web.
  • Contabilitate și control al tranzacțiilor: Blox generează rapoarte financiare, clasifică diferitele active și îi ajută pe managerii de active să gestioneze mai bine fondurile criptografice.
  • Securitate și confidențialitate îmbunătățite pentru utilizatori, pentru a vă asigura că datele lor sunt protejate în orice moment.

Compania a adăugat, de asemenea, o nouă funcție numită Blox Cost Basis. Cu acesta, utilizatorii pot calcula cu ușurință profitul și pierderea criptomonedelor. Acest lucru ar reduce necesitatea de foi de calcul, calculatoare și alte instrumente.

În acest moment, Blox oferă servicii unui număr mare de clienți care includ eToro, Nexo, Paxful, crypto.com, Zilliqa, SwissBorg, 0x și mulți alții.

Baza de cost

Noua funcție lansată de Blox pune companiile și profesioniștii în controlul primului instrument automat și precis din industrie pentru calcularea bazei costurilor criptomonedelor. Nu a fost niciodată mai ușor și mai rapid să calculați câștigurile și pierderile cripto-ului dvs. în timp real.

Motorul inteligent de automatizare Blox nu numai că oferă rezultate exacte la viteze de rupere din industrie, ci oferă, de asemenea, controale complete de gestionare și filtrare pentru a face din întregul proces de calcul o experiență perfectă.

Export CSV

Păstrați-vă cripto-ul conectat la software-ul tradițional de registru general, cum ar fi Quickbooks și Xero. Facem foarte simplu importul sau exportul de tranzacții folosind platforma Blox pentru a organiza, gestiona și converti în CSV în câteva secunde.

Utilizatorii Blox pot profita de instrumentele noastre de import și export pentru a-i ajuta în timpul auditurilor, al sezonului fiscal sau al contabilității generale și al evidenței contabile.

Colaborare

Pentru echipele care trebuie să lucreze împreună sau de la distanță, este important să aveți instrumente de colaborare sigure pentru a oferi acces privilegiat la portofoliile și conturile dvs. criptografice pentru companii, investitori de contabili și contabili financiari.

Blox asigură accesul la informații private și sensibile în condiții de siguranță. Instrumentele noastre de colaborare mai inteligente creează un ecosistem sigur pentru echipele care lucrează la conturi și portofolii.

Concluzie

Blox este o platformă de contabilitate, urmărire și gestionare a criptomonedelor care are ca scop simplificarea modului în care utilizatorii își gestionează activele criptomonede.

Având în vedere că industria criptografică s-a extins în ultimii ani, companiile de pe piață necesită soluții noi pentru a gestiona, vizualiza și înțelege portofoliile de criptomonede..

Fiind o platformă ușor de utilizat, Blox a oferit deja servicii unui număr mare de companii recunoscute din spațiu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map