Phemex Exchange Review: Un ghid complet

Pentru noile schimburi de criptomonede, jocul este din ce în ce mai greu de jucat: schimburile mai vechi și bine stabilite sunt considerate atât de utilizatori, cât și de publicul larg din industrie, în timp ce cei cu sprijin instituțional par mai legitimi pentru noii veniți în spațiu . Cu toate acestea, acest lucru nu a avut loc Phemex înapoi de la înflorire în mai puțin de jumătate de an de la înființare.

De la abordarea lor cu taxă zero până la inovația constantă, bursa face tot posibilul pentru a-și croi un loc în vârf – și dacă performanța anterioară este un indiciu al viitorului, Phemex va deveni cu siguranță un nume popular în criptografie comunitate în anii următori.

Phemex Exchange

Phemex Exchange Zero Taxe pentru tranzacționarea la fața locului

Multe schimburi se luptă să găsească ceva care să le deosebească de ceilalți, astfel încât să își poată găsi propria nișă. Phemex abordează această problemă într-un mod evident, dar fără precedent: oferă tranzacționare la fața locului cu taxă zero în cadrul unui model de membru premium, atât pe platforma sa web, cât și în aplicația sa nativă. În timp ce unele dintre cele mai bune schimburi de criptomonede oferă taxe competitive, iar multe dintre ele percep doar o taxă simbolică, Phemex a dus acest lucru la un nou nivel.

Taxe Phemex

Există mai multe moduri în care un utilizator poate obține abonament premium pentru a avea acces la taxe și alte avantaje, cum ar fi comenzile condiționate, utile mai ales pentru comercianții veterani care au un plan de abordare a tranzacțiilor lor, precum și fără limite privind retragerile care se poate face orar. Pentru început, puteți vedea dacă Premium este pentru dvs., în primul rând, având un prieten, care este deja un utilizator Premium, să vă facă o încercare a funcției prin opțiunea „Cadou”. Alternativa urmează acești pași pentru a obține o perioadă de încercare de 30 de zile:

  • Invitarea unui prieten la schimb prin propriul cod de recomandare
  • Efectuați un depozit de 0,02 BTC sau mai mult și
  • Finalizați o tranzacție BTC / USD în valoare de 1.000 USD sau mai mult.

Important de reținut este că procesul nu oferă toate opțiunile pe care le face un abonament Premium complet, cum ar fi retragerile orare și lipsa limitelor de retragere, precum și comenzile condiționate. Totuși, acesta este încă un pas semnificativ față de un profil de tranzacționare standard, care nu oferă deloc tranzacționarea la vedere – doar tranzacționarea contractuală, care percepe unele taxe (o taxă de 0,075% și o taxă de Maker de 0,025%).

Pentru cei care nu au prieteni care să le ofere o încercare și / sau nu doresc să parcurgă pașii menționați mai sus, există încă opțiunea de a achiziționa un abonament Premium. Plătit în USDT, abonamentul pe o lună vă va costa 9,99 USD, 90 de zile sunt disponibile pentru 19,99 USD, iar accesul pe tot parcursul anului va fi al dvs. pentru 69,99 USD. Acest lucru răspunde, de asemenea, la întrebările legate de modul în care Phemex este capabil să ofere tranzacționare la fața locului fără taxe: spre deosebire de multe alte burse, taxele pur și simplu nu reprezintă majoritatea modelului lor de afaceri. În timp ce toți comercianții sunt bineveniți la bursă, este cel mai bine orientat către comercianții cu experiență care știu de ce au nevoie și își dau seama de avantajul plății unui preț relativ mic pentru a avea acces la toate opțiunile pe care Phemex le oferă.

Alte caracteristici notabile ale Phemex

Așa cum sa menționat mai sus, Phemex percepe unele taxe – taxe de producător și de achiziție (0,025% și, respectiv, 0,075%), care se găsesc la fiecare schimb. Motivul taxei mai ridicate este că Phemex încearcă să încurajeze utilizatorii să completeze carnetele de comenzi, asigurând o lichiditate mai mare pentru schimb..

O altă taxă importantă este așa-numita „taxă de finanțare dinamică” – o taxă relativ comună pentru o serie de schimburi de instrumente derivate criptografice, dar care nu sunt înțelese neapărat de toți participanții. Deținătorilor de poziții lungi sau scurte (cei care speră că activul va crește în valoare sau cei care speră contrariul, respectiv) primesc direct „rata de finanțare”, care poate fi fie pozitivă, fie negativă în valoare, ceea ce înseamnă că pot câștiga fie sau pierde bani. Schimbul percepe această taxă la fiecare opt ore. Aceasta înseamnă că la fiecare opt ore, în exemplul unei rate de finanțare negative, deținătorii de contracte scurte vor plăti deținătorilor de contracte lungi un anumit procent din poziția lor.

Subconturile sunt, de asemenea, o parte a platformei, permițând izolarea diferitelor strategii de tranzacționare de către același comerciant. Puteți să vă transferați fondurile în mod liber între sub-conturi și puteți chiar să folosiți roboți de tranzacționare în anumite limite, permițând o abordare mai puțin investită.

Nu în ultimul rând, Phemex oferă, de asemenea, un bonus de bun venit de până la 72 USD în fonduri bonus care pot fi utilizate pentru diverse activități. Bonusul este împărțit în trei părți: 2 USD pe care îl obțineți atunci când vă înregistrați, 10 USD după ce le-ați completat cerințele de socializare (cum ar fi urmărirea pe Twitter și retweeting) și un alt bonus de finanțare de 60 USD, disponibil după ce trimiteți fie 0,2 BTC, fie 1.500 USD într-o singură depunere în noul dvs. cont.

Creștere consecventă, prezentând o calitate constantă


Dar de unde vine acest schimb? Dacă nu ați urmărit știrile legate de criptomonede în ultimul jumătate de an sau ceva, este posibil să fi pierdut complet existența lor. Phemex a fost lansat pe 25 noiembrie 2019, la Singapore, și oferă suport pentru șase limbi diferite: engleză, rusă, spaniolă, japoneză, coreeană și chineză. Numele în sine este un portmanteau de Pheme, zeița greacă a faimii și renumelui, și MEX, sau schimbul mercantil.

Este condus de opt foști directori ai Morgan Stanley, cu peste 40 de ani de experiență combinată în furnizarea de tehnologie de înaltă frecvență. CEO-ul lor, Jack Tao, conducea echipa Morgan Stanley Benchmark Execution Strategies (BXS), responsabilă de construirea și implementarea strategiilor de tranzacționare electronice pentru mai multe clase de active la nivel global. Arhitectul de sistem de tranzacționare Yang Du a fost arhitectul de sistem al burselor și compensării din Hong Kong, în timp ce șefa de marketing a companiei, Cecilia Wang, a ocupat funcția de CEO al J.C. Moritz, o companie de consultanță în investiții, timp de șapte ani..

Ținând cont de fundalul impresionant al echipei, nu este surprinzător faptul că Phemex a crescut de la relativ necunoscut la unul dintre primele 10 schimburi de criptomonede pentru schimburi de instrumente derivate pe CoinMarketCap, precum și a devenit rapid cel mai rapid schimb din 2020. Echipa știe că public țintă, care a lucrat de mai mulți ani pe o piață financiară mai tradițională și știe cum este modul în care îi atrage pe aceștia prin îngrijirea tuturor nevoilor lor – în special a celor pe care s-ar putea să nu fie conștienți de ei înșiși.

Cum anticipează Phemex nevoile utilizatorilor lor

Deocamdată, Phemex oferă șase perechi de tranzacționare a criptomonedelor, BTC / USD constituind marea majoritate a volumului lor – deși altele generează interes și în baza utilizatorilor lor. Cu toate acestea, atunci când se compară volumele de tranzacționare între diferite perechi, tinerii de schimb ar trebui să fie, de asemenea, reținut: de la înființarea sa la sfârșitul anului 2019, când s-a lansat cu trei perechi de tranzacționare deja acceptate, a adăugat altele noi cu o viteză de invidiat. În plus, oferă și ceva care nu se vede des în lumea criptomonedelor: un activ non-criptografic, perechea de tranzacționare GOLD / USD.

După cum sugerează și numele său, GOLD / USD este legat de aur și decontat în USD nominal, prețul fiind determinat de o combinație de mai mulți indici diferiți. Aceasta vine ca o altă modalitate – în afară de lipsa taxelor – pe care Phemex îi are în grijă utilizatorii lor, deoarece au lansat această pereche de tranzacționare ca o acoperire împotriva volatilității inerente spațiului criptomonedelor. Schimbul promite, de asemenea, să vină mai multe perechi de tranzacționare non-criptomonedă, ceea ce face un amestec interesant de active, care să satisfacă atât investitorii tradiționali, care își încearcă doar tranzacțiile cu cripto, cât și comercianții de cripto..

Analiză comparativă: Phemex vs alte schimburi

Pe site-ul său, Phemex susține că cei mai mari doi concurenți ai săi sunt BitMEX și Bitfinex. În timp ce taxele de producător și de achiziție sunt aceleași cu cele de pe BitMEX, Bitfinex este semnificativ mai scump decât ambele. Cu toate acestea, BitMEX nu are o aplicație mobilă nativă, lucru pe care îl au atât Phemex, cât și Bitfinex. Există un dezavantaj semnificativ atât pentru Phemex, cât și pentru BitMEX în comparație cu Bitfinex: acestea acceptă doar depozitele Bitcoin, în timp ce Bitfinex acceptă Bitcoin, diverse altcoins, precum și depozitele fiat. Cu toate acestea, Phemex oferă stabilirea atât în ​​BTC, cât și în USD, ceea ce BitMEX face doar în BTC, iar Bitfinex numai în USDT. În afară de asta, cele trei schimburi sunt extrem de asemănătoare – diferențele dintre ele sunt, probabil, o chestiune de preferință personală.

Una peste alta, dacă sunteți în căutarea unei tranzacții serioase în gama profesionalismului oferit de piețele tradiționale, împreună cu viteza mare, securitatea și fiabilitatea, Phemex este schimbul pentru dvs..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map