Un flip al monedei: LyCI vs. LyCI scurt

Odată cu lansarea recentă a Scurt LyCI, combinat cu LyCI—Și derivatele sale Smart și Pay LyCILykke oferă acum toate opțiunile pentru a profita de orice fel de mișcare pe piață, atât alcătească, cât și descendentă.

Short LyCI se comportă ca un „anti-index” și pariază împotriva primelor 25 de proiecte blockchain pe cap de piață. Atunci când performanța pieței este negativă, profiturile Short LyCI. Permite deținătorilor să încaseze în așteptarea unei piețe criptografice în scădere, în timp ce este diversificat prin principalii indicatori ai pieței.

Până pe 28 octombrie aveți șansa unică de a testa Short LyCI fără a o achiziționa: dacă obțineți aprobarea KYC pe Lykke Exchange, vă veți califica automat pentru tombolă cu premii plătite în Short LyCI!

Revenind la subiect, să examinăm câteva scenarii opuse în care aceste instrumente unice ar putea fi utile.

LyCI, Bulls și HODLers se bucură!

Apelul criptomonedelor și al tehnologiei blockchain este evident pentru majoritatea oamenilor interesați de subiect. Consensul dintre comercianți și investitori este că asistăm la nașterea unei forțe perturbatoare, care ar putea juca un rol imens în remodelarea tuturor tipurilor de industrii în anii următori. Pentru „maximalistii” Bitcoin, de exemplu, crearea unui „loc de bani sănătos”, inspirat din economia austriacă, neconsensibil, necenzurabil, refugiu sigur, este un vis devenit realitate. Bitcoin susține cu mult mai multe funcții decât s-a discutat anterior, dar se pare că va deveni un înlocuitor pentru standardul aur greoi și învechit. La urma urmei, Bitcoin, în afară de avantajele menționate anterior, este obiectiv mai ușor de divizat, transferat și păstrat custodia decât aurul și alte metale prețioase similare, cu siguranță nu este un lucru ușor.

Dar LyCI urmărește, de asemenea, multe alte active, de la platforme de contracte inteligente, inclusiv Ethereum și jetoanele sale de securitate / utilitate, monede stabile, tot felul de active digitalizate și mișcarea interesantă DeFI (Decentralized Finance) până la criptomonede și proiecte axate pe confidențialitate cu diferite tipuri de mecanisme de consens de la PoW, cum ar fi PoS și DPoS.

În cele din urmă, situația globală și financiară actuală nu inspiră prea multă încredere, iar investitorii încep repede să recunoască o posibilă schimbare de paradigmă. De la obligațiunile guvernamentale cu randament negativ la inflația neîncetată, deghizată în relaxare cantitativă de la băncile centrale din întreaga lume, atât instituțiile, cât și investitorii cu amănuntul par să dorească ceva diferit și interesant.

Scurt LyCI și Țara Urșilor

Pe cât de efervescentă este industria și piața criptografică, este, de asemenea, destul de expusă la multe tipuri de evenimente negative. Într-o clipită, un contract inteligent pe DeFI ar putea eșua, prăbușind întregul sector ca o casă de cărți, la fel cum a făcut hack-ul anterior DAO în 2016. Preocupările de reglementare încep să progreseze și în scenarii înfricoșătoare, unde monedele de confidențialitate, de exemplu, se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare, cu radierea ca metodă de evitare a penalităților din schimburile din întreaga lume. Regulamentele KYC / AML sunt, de asemenea, înăsprite, unele zvonuri dezvăluind că următorul val va avea ca scop dezvoltatorii open source și chiar portofelele hardware.

Din păcate și, uneori, neprevăzută, presa proastă este, de asemenea, un alt factor pe care criptomonedele încă nu au reușit să-l scuture, în urma zilelor de pe Drumul Mătăsii, împreună cu hack-urile obișnuite de schimb, schemele piramidale și rapoartele de scandal. Există, de asemenea, problema (până acum) eforturilor de scalare eșuate și, prin urmare, adoptarea la nivel mondial săracă sau neglijabilă.

Pe lângă toate acestea, o altă credință recentă populară susține că începutul tranzacțiilor futures, mai întâi CME – și recent BAKKT – a afectat scena într-un mod negativ, oferind actorilor puternici instrumente mai sofisticate și sigure pentru a scurta piața..

Cap sau Cozi?

Deși ar putea fi tentant să concluzionăm că piețele sunt sortite iraționalității și haosului aleatoriu, acest lucru nu este pe deplin corect. Criptomonedele, deși teoretic au un potențial nelimitat, fac încă parte dintr-o industrie imatură. Volatilitatea este o reflectare directă a fragilității lor. Orice eveniment major are un efect puternic, marcat, poate în reacții exagerate, polarizând rapid opiniile.

Și, deși aceste condiții pot părea înfricoșătoare pentru mulți, ele sunt destul de logice în zilele noastre. Atât LyCI cât și Short LyCI reprezintă instrumente unice, protejând și oferind confort celor suficient de curajoși pentru a profita de ocazia la îndemână..


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map