Jucând în „Tokenization Sandbox” cu Vertalo

Ziua lansării

Garanțiile digitale sunt aici. Știm ce pot face și oportunitățile pe care le pot deschide. Tot ce este necesar acum este un pitch bun de vânzări, iar adoptarea va veni; Un pitch care nu promite doar, dar oferă de fapt lucruri de genul,

 • Economii
 • Platforme intuitive
 • Accesibil
 • Flexibil

Într-un efort de a accelera această adopție, Vertalo tocmai a anunțat lansarea lor gratuită „Tokenization Sandbox”. Cu aceasta, ei speră să verifice toate aceste puncte și multe altele. Vertalo are următoarele de spus,

„Prin această nouă inițiativă, participanții la industria activelor digitale nu pot, fără niciun cost inițial, să implementeze și să învețe prin tokenizarea activelor digitale în tranzacții care altfel ar suporta costuri ridicate de dezvoltare software și consultanță care costă în mod obișnuit peste 50.000 de dolari pe tokenizarea unui singur activ. . ‘

Sandbox

Deci, ce este mai exact un Sandbox și de ce sunt ele importante?

Cu toții avem nevoie de un spațiu sigur și exact asta este un Sandbox – un mediu de testare care acționează ca un spațiu sigur pentru a experimenta și a încerca lucruri noi. În acest caz particular, Sandbox are o temă – Tokenization.

Avem nevoie de cutii cu nisip, pentru că facilitează schimbarea. Aceasta ar putea fi schimbată în reglementări, dovedind celor care le fac, că există noi modalități de a atinge în siguranță obiectivele vechi. Sau poate este un scenariu, precum cel descris aici astăzi, în care un nou sector încearcă să adune noi utilizatori și să adopte prin validarea potențialului în ofertele lor.

De ce acum?

Vertalo a declarat că scopul acestei lansări este de a stimula adoptarea titlurilor digitale. De ce acum, însă?

Ei bine, economia lumii se schimbă. Mijloacele tradiționale de investiție și serviciile care o fac posibilă trebuie schimbate odată cu aceasta.

Având în vedere stadiul actual al fluxului în jurul operațiunilor de investiții la nivel mondial, prezentul este un moment la fel de bun ca oricare altul pentru a începe să împingă cu adevărat spre adoptarea de noi standarde; Standarde pe care Vertalo se străduiește să le dezvolte și să alimenteze adoptarea.

Oricine ascultă?

Acum, că am stabilit ce este o cutie de nisip și de ce este nevoie acum, există cineva de fapt interesat să ia parte?

Înainte de a fi lansat, 27 de companii și, din număr, au solicitat deja să participe – în esență, transmitând un „DA” răsunător.

Unele dintre numele remarcabile dintre cele care vor participa includ,

Ce e in cutie?

Cei care se alătură distracției în Tokenization Sandbox, se pot aștepta la o varietate de caracteristici și capabilități oferite. Acestea includ următoarele soluții ca fiind incluse:

 • Încărcați fișierul cu tabel și lista investitorilor.
 • Tokenizarea tabelului de limită sau a listei de clienți în câteva minute.
 • Implementarea tokenului nou emis pe o tabelă de limită sau o listă de clienți în câteva minute.
 • Crearea de portofele Keyless în câteva minute care sunt accesate pe web utilizând adresa de e-mail și parola.
 • Accesul investitorilor la portofelul Keyless accesat printr-un site web prin e-mail / parolă.
 • Opțiunea pentru investitori de a utiliza portofele auto-suverane în locul portofelelor lor fără cheie.
 • Implementarea unei funcții de control pentru a permite emitenților să abordeze tranzacțiile frauduloase sau greșite, abandonul, înșelarea și transferul în caz de deces.
 • Abilitatea de a schimba lanțuri în câteva minute fără a afecta securitatea subiacentă sau investitorii săi.
 • Conexiune la furnizorii de servicii integrați anterior

În timp ce Vertalo continuă să susțină mai multe blockchain-uri, ei au arătat clar că consideră că Tezos este răspunsul, mergând înainte, din mai multe motive, pe care le-am analizat AICI.

Cine este eligibil?

Având ca obiectiv adoptarea, este convenabil ca Sandbox-ul Tokenization să fie deschis pentru o mare varietate de candidați. Cei eligibili pentru participare includ:

 • Emitenți de jetoane
 • Broker-Dealeri
 • Custodi
 • Schimburi
 • Sisteme alternative de tranzacționare (ATS)

Cu 27 chiar în afara porții, nu ar trebui să fie o surpriză să vezi companii care se încadrează în fiecare punct de glonț participând.

Comentariu

Odată cu lansarea Tokenization Sandbox, Dave Hendricks, CEO al Vertalo, și-a făcut timp să-și împărtășească gândurile cu privire la ceea ce are de oferit programul. El a declarat,

„Programul Vertalo Sandbox este o inovație concepută pentru a reduce obstacolele din calea transformării activelor digitale și pentru a împuternici participanții de pe piață … Pentru a crea încredere în programele de transformare digitală, trebuie să trecem peste servicii scumpe pentru tranzacții cu mărfuri, cum ar fi emiterea de token. ”

El continuă,

„Modul Vertalo de a face acest lucru este de a împuternici companiile să modeleze și să învețe din activitățile lor de tokenizare, într-un mod freemium și fără risc, în Sandbox Tokenization Vertalo. Pe măsură ce companiile își finalizează structura de capital, strategia de strângere de fonduri și procesul de emitere, Vertalo le poate ajuta pe aceste companii mutându-le în producție sau pot solicita serviciile unui alt furnizor dacă Vertalo nu este potrivit. Expunerea băncilor de investiții, a emitenților și a brokerilor la platforma ușor de utilizat a Vertalo ne va împinge cu mult în fața locului în care ne aflăm astăzi. “

Construirea impulsului

Dacă recunoașteți numele „Vertalo”, ar putea să apară din recenta noastră privire la munca lor cu RECM. În acest aspect, discutăm tokenizarea de până la 300 milioane USD în imobiliare, cu Vertalo care sprijină întregul proces.

Vertalo va sprijini efortul de tokenizare din jurul portofoliului RECM

Vertalo

Cu sediul în Austin, Texas, Vertalo a fost fondată în 2017. În timp ce se specializa în gestionarea plafonului, Vertalo și-a extins capacitățile, oferind un set diversificat de servicii în jurul valorilor mobiliare digitale.

CEO, Dave Hendricks, supraveghează în prezent operațiunile companiei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map