Migdală – Fii Schimbarea de care are nevoie Pământul

Ce este „migdale”

Almond este o companie bazată pe blockchain, care caută să asigure un viitor luminos pentru Pământ. Compania oferă o platformă orientată spre stimularea consumatorilor să-și dezvolte obiceiuri de cheltuieli, cu un ochi pe durabilitate. Platforma este bazată pe mobil și poate fi utilizată atât pe sistemele IOS, cât și pe cele Android.

Această platformă gratuită pare să deschidă un viitor mai luminos prin sarcini de stimulare precum:

 • Provocări de cumpărare
 • Sfaturi atent pentru a utiliza bunuri și servicii durabile
 • Provocări de acțiune
  • Adaptarea acțiunilor obișnuite, cum ar fi exercițiile fizice, dușul etc., pentru a reflecta o atitudine durabilă
  • Compensarea provocărilor
   • Încurajarea participării la activități de compensare a emisiilor de carbon.
   • Gamificând și stimulând îndeplinirea unor astfel de sarcini, se speră că obiceiurile se vor schimba și nu vom mai fi pur și simplu ignoranți cu privire la problemele în cauză. Mai degrabă, vom participa în mod implicit la activități durabile.

    Care este problema?

    Trăim într-o lume aruncată. Cei mai mulți dintre noi sunt pur și simplu ignoranți cu privire la cantitatea de deșeuri creată în fiecare zi, prin sarcini și activități lumești normale. Aceste deșeuri sunt adesea justificate în numele comodității. În timp ce unele companii au început să se încălzească la ideea durabilității (nu mai există articole cu o singură utilizare), este încă o trăsătură extrem de subdezvoltată în majoritatea industriilor.

    O mare parte a problemei este pur și simplu lipsa de transparență oferită consumatorilor. Oamenii nu sunt adesea ignoranți din cauza propriei alegeri – nu poți ști ceea ce nu știi. Industria bunurilor de larg consum are nevoie de un mijloc ușor de utilizat și eficient de a comunica lumii, nivelul de durabilitate al produselor sale. Sperăm că, procedând astfel, consumatorii pot face o alegere activă de a cumpăra „verde”.

    Cum o va rezolva migdalul?

    Almond intenționează să rezolve problemele discutate mai sus prin dezvoltarea continuă a platformei lor. Pentru a asigura o dezvoltare constantă, compania a decis să găzduiască propria ofertă de jetoane de securitate. Acest eveniment de strângere de fonduri va fi facilitat de TokenMarket – o platformă de emisiune din Marea Britanie, cu un istoric puternic în crowdfunding.

    În timpul vânzării, echipa de la Almond intenționează să strângă 2,4 milioane de lire sterline. Aceștia indică faptul că aceste fonduri nu vor acoperi doar foaia de parcurs lansată, ci vor oferi companiei o pistă de 2 ani pentru a-și atinge obiectivele.

    Cunoscute sub numele de Acțiuni de migdale, aceste titluri digitale reprezintă un activ care combină avantajele blockchain – transparență, imuabilitate, eficiență etc. – împreună cu cele ale investițiilor tradiționale. Ca atare, aceste jetoane reprezintă nu numai drepturi de proprietate, ci și dividende.

    Bineînțeles, deoarece acestea sunt titluri digitale vândute prin evenimentul de finanțare, participarea vine cu restricții. Pentru a afla mai multe despre eligibilitate, asigurați-vă că vizitați site-ul Almond AICI.

    Echipa?

    Bazându-se pe experiența lor într-o varietate de industrii, următorii indivizi sunt bine pregătiți să asigure viitorul strălucitor al migdalei.

    Oliver Bolton – CEO

    Thomas Matecki – CTO

    Rory O’Grady – CPO

    Lorenzo Curci – COO

    Echipa a înființat Almond în 2017 și continuă să-și ghideze operațiunile astăzi.

    Comentariu

    Într-un comunicat de presă recent, atât Oliver Bolton, cât și Ransu Salovaara, CEO al TokenMarket, au comentat evoluția discutată astăzi aici.

    Oliver Bolton, CEO al Almond, stabilit,

    „Migdalul este conceput pentru a se asigura că cei care cumpără durabil și își schimbă cu adevărat comportamentul sunt recompensați pentru acest lucru. Vasta experiență a TokenMarket în lumea emiterii, consilierii și tehnologiei simbolurilor a însemnat că lucrul cu ei a fost o decizie ușoară. Suntem încântați de parteneriatul nostru cu TokenMarket și de viitorul viitor. ”

    Ransu Salovaara, CEO TokenMarket, stabilit,

    „Consumismul durabil este o problemă pe care considerăm că trebuie abordată. Munca lui Almond este cu adevărat un pionier în modul în care oamenii pot face cumpărături în mod durabil, stimulându-i să afle mai multe despre ceea ce cumpără și folosind tehnologia blockchain pentru a-i urmări lanțul de aprovizionare. TokenMarket este mândru că lucrează cu o companie care poate ajuta cu adevărat la schimbarea modului în care consumatorii fac cumpărături. ”

    Ce urmeaza?

    Cei de la Almond au concretizat o foaie de parcurs care îi duce de acum, până în 2020. Iată o scurtă privire asupra câtorva indicatori cheie de-a lungul drumului lor.

    19 aprilie 2019 – Oferta de jeton de securitate se deschide publicului

    19 septembrie 2019 – Platforma completă este difuzată în Regatul Unit

    T1 2020 – Lansarea pilotului platformei în Statele Unite

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map