Mulțimea pentru îngeri listează primul STO susținut de active de sponsorizare sportivă

Mulțime pentru îngeri, o platformă de crowdfunding din Londra, recent enumerate primul STO susținut de activități de sponsorizare sportivă. Emitentul de jetoane de securitate, Sports Investor Coin, susține că majoritatea fondurilor strânse prin vânzarea jetoanelor sale vor fi utilizate pentru achiziționarea activelor de sponsorizare sportivă, creând astfel valoare de jeton pentru investitori și oferind organizațiilor sportive lichidități împrumutate pentru vânzările viitoare ale mărcii lor. active.

Mulțimea pentru îngeri listează primul STO susținut de active de sponsorizare sportivă

„Pitch-ul” Sports Investor Coin pe Crowd for Angels

Activele de sponsorizare sportivă sunt folosite pentru a promova alte companii și mărcile acestora. Exemple de astfel de active includ spațiul pentru autocolante pe o mașină de curse, drepturile de denumire a unui stadion și acordurile de parteneriat de echipă (de exemplu, „băutură sportivă oficială”).

Jetoanele de monede pentru investitori sportivi vor fi vândute la început prin rețelele de active de sponsorizare sportivă și prin schimburi de jetoane ulterior. Un procent din profituri va fi returnat deținătorilor de jetoane ca dividende emise prin contracte inteligente.

O platformă reglementată pentru vânzarea de capitaluri proprii, datorii și jetoane

Crowd for Angels și-a finanțat propria lansare printr-o ICO din martie 2018 pentru a deveni prima platformă de finanțare colectivă reglementată din Marea Britanie atât pentru companiile private, cât și pentru cele publice care vând titluri de capital, datorii și cripto. Crowd for Angels este autorizat și reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Marea Britanie. Companiile care doresc să strângă capital pot crea, construi și gestiona ceea ce se numește „pitch” pe site-ul CrowdForAngels.com.

Se fac investiții, iar capitalul este strâns prin vânzarea de acțiuni, obligațiuni de creanță și jetoane criptografice.

Pitch-uri de capitaluri proprii

Cele mai multe vânzări de acțiuni la Crowd for Angels oferă beneficii generoase de deducere a impozitelor oferite de guvern pentru a ajuta companiile cu risc ridicat, în fază incipientă, să strângă finanțarea capitalurilor proprii. Crowd for Angels face documentele pentru a se asigura că investitorii pot solicita suma totală a deducerilor fiscale permise de lege.

Plățile datoriei

Fondatorii care vând obligațiuni pe Crowd for Angels păstrează proprietatea deplină a companiei lor. O simplă obligație de rambursare a banilor împrumutați este creată în conformitate cu condițiile convenite, după care se încheie relația cu creditorii. Creditorii se bucură de rate ale dobânzii ridicate, în timp ce fondatorii beneficiază de cheltuieli ușor de prognozat pentru plățile împrumuturilor care nu fluctuează.

Obligațiunile vândute pe Crowd for Angels sunt titluri de creanță „cu randament ridicat” emise de companii fără rating de credit. Deși bancnotele de împrumut convertibile sunt garantate împotriva activelor companiei, acest lucru nu garantează rambursarea dobânzii sau a principalului. Obligațiunile listate pentru vânzare pe Crowd for Angels primesc, de asemenea, o primă pentru lipsa de lichiditate, deoarece nu există dreptul la încasări anticipate, deoarece nu există o piață secundară pe care să le vândă.

Terenuri de vânzare cu jeton

Crowd for Angels permite fondatorilor și investitorilor să participe la un ICO pe o platformă de crowdfunding reglementată de Regatul Unit. Startup-urile pot încerca să pornească și să-și scaleze proiectul, în timp ce plătesc taxe numai dacă ICO-ul lor are succes.

Cum să investești

Persoanele și instituțiile trebuie mai întâi să se înregistreze și să fie autorizați ca investitori pe Crowd for Angels. Apoi pot răsfoi pitch-uri, faceți clic pe caseta de rezumat pitch pentru a vedea obiectivele minime și maxime de finanțare, fondurile strânse până în prezent, zilele rămase ale pitch-ului, datele financiare ale companiei și biografiile echipei.

Cu pitch-urile de capitaluri proprii, investitorul poate vizualiza prețul acțiunilor, numărul de acțiuni oferite și eligibilitatea de scutire de impozite. Cu pitch-urile datoriei, investitorii pot vedea rata dobânzii, data conversiei (programul de rambursare) și termenul.

Odată ce un investitor alege un produs, face clic pe „Investiți în acest pitch” și conectați un cont bancar. Această procedură acționează doar ca un angajament până când pitch-ul atinge obiectivul său minim.

Investitorii își folosesc tabloul de bord Crowd for Angels pentru a urmări actualizările companiei, pentru a pune întrebări companiei și colegilor investitori în comisia de discuții a pitch-ului și pentru a obține acces privat la companie odată ce strângerea de fonduri este finalizată. Investitorii își pot monitoriza performanța investițională prin fila „Portofoliul meu” din tabloul de bord, inclusiv notificări privind conversia, dividendele și plățile de dobânzi.

Cum să listezi

Crearea unui pitch pe Crowd for Angels este un proces complet online, fără taxe inițiale. Compania care creează pitch-ul completează un formular de cerere cu detalii despre companie, suma sau intervalul dorit de creștere și detalii despre modul în care vor fi utilizate fondurile. Crowd for Angels examinează cererea și răspunde în termen de două zile lucrătoare.

O companie aprobată scrie terenul, încorporează un videoclip, adaugă biografiile echipei și încarcă documentele investitorilor. Odată ce un pitch atinge creșterea țintă, Crowd for Angels creează acordul de abonament și apoi colectează și livrează fondurile.

Viitorul

Crowd for Angels a strâns până acum câteva milioane de euro pentru companiile pitch cu o combinație de oferte de capitaluri proprii și datorii. Acum își propune să își valorifice statutul reglementat pentru a oferi acțiuni și obligațiuni tokenizate ca platformă STO sancționată în Regatul Unit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map