Planuri Blockport pentru extindere – anunță oferta de jeton de securitate

Anunță STO

Chiar astăzi, schimbul de cripte bazat pe blockchain, Blockport, și-a anunțat intenția de a găzdui o viitoare ofertă de jetoane de securitate.

Se așteaptă ca această ofertă să aibă loc începând cu luna martie și să se desfășoare pe platforma Tokeny. Obiectivul echipei este de a strânge un minim de 30 milioane USD. Acest efort va avea loc în mai multe etape, prima etapă urmând să aducă primii 5 USD dintr-o valoare dorită de 30 milioane USD.

Planurile pentru fonduri implică creșterea continuă a companiei. Mai precis, echipa de la Blockport vrea să se extindă în Statele Unite și nu numai. În plus, compania indică faptul că intenționează să solicite licențele corespunzătoare pentru a permite serviciile fiat-crypto.

Blockport

Blockport menține sediul în Amsterdam. Compania a fost fondată în 2017 de un trio de indivizi gânditori.

Sebastiaan Lichter – Fondator & Șef de produs

Kai Bennink – Fondator & Șef de strategie

Zowie Langdon – Fondator & Șef de tehnologie

Astăzi, Blockport se străduiește să furnizeze cea mai cuprinzătoare platformă de tranzacționare criptografică atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Abordarea lor unică include caracteristici precum tranzacționarea copiilor și multe altele.

Trebuie remarcat faptul că Blockport a găzduit anterior și un ICO de succes. Aceste jetoane, cunoscute sub numele de Blockport Token (BPT), nu trebuie confundate cu vânzarea viitoare a valorilor mobiliare digitale. Deși BPT este esențial pentru comunitatea de zi cu zi care folosește platforma, acestea nu reprezintă echitate în Blockport. Cu toate acestea, titlurile digitale care urmează să fie eliberate, cunoscute sub numele de Blockport Securities (BPS), vor fi vândute în temeiul Regulamentului D și vor reprezenta acțiuni de capitaluri proprii ale companiei.

Comentariu

Sebastiaan Lichter și-a făcut timp să vorbească cu noi aici la Securities.io cu privire la viitoarea STO. Următorul este ceea ce a avut de spus.

De ce a fost ales Tokeny pentru a găzdui viitoarea STO?


„Lucrăm cu Tokeny, deoarece acestea sunt una dintre cele mai importante platforme de emisii din industrie și una dintre puținele care au ajutat mai multe companii să emită cu succes jetoane de securitate. Pe lângă latura tehnică, Tokeny este un partener puternic în materie juridică și ne oferă cunoștințele potrivite pentru a oferi STO-ul nostru în mai multe jurisdicții. ” Sebastiaan Lichter a adăugat: „În plus, îl vedem pe Tokeny ca pe un partener de încredere care este membru al ABBL (Asociația Bancherilor din Luxemburg), forumul observatorului EU Blockchain, EEA (Enterprise Ethereum Alliance) și Fundația Bitcoin. Platforma lor a facilitat peste 18 vânzări de jetoane pe cinci continente și a fost utilizată de peste 50000 de investitori. ”

De ce a ales Blockport să strângă fonduri prin intermediul unui STO, mai degrabă decât prin mijloace mai convenționale?

„În conformitate cu tendința în creștere către piețele digitale, vom simboliza o parte din acțiunile companiei noastre – oferind publicului posibilitatea de a deveni acționari ai companiei Blockport printr-un STO. Tokenizarea permite un acces mai ușor, dar, mai presus de toate, facilitează investitorii să le cumpere, să le vândă sau să le tranzacționeze într-o etapă ulterioară. În plus, jetoanele de securitate asigură lichiditatea investitorilor, accesul la funcțiile de conformitate pentru emitenți și un cadru pentru supravegherea autorităților de reglementare. ” Lichter a încheiat afirmând: „Blockport a fost întotdeauna o platformă axată pe comunitate și comunitate și acum aplicăm cele mai noi tehnologii pentru a emite acțiuni într-un mod care reduce barierele la intrare. Această strategie de tokenizare ne permite să distribuim proprietatea asupra Blockport între părțile interesate din ecosistemul nostru care împărtășesc viziunea noastră – ajutându-ne, de asemenea, să ne potrivim mai bine cu cererea pe care am primit-o pentru un model de cotă de profit în ecosistemul Blockport. ”

Tokeny

Tokeny își are sediul în Luxemburg. Compania a fost fondată în 2017 și se identifică în sectorul FinTech. Mai presus de toate, Tokeny lucrează pentru a dezvolta și a oferi o platformă cuprinzătoare pentru a facilita companiilor în procesul de tokenizare.

În alte știri

Tokeny a devenit o companie populară în fluxul nostru de știri. În ultimele luni, le-am detaliat de mai multe ori evoluțiile. Cu Blockport care găzduiește o STO viitoare, nu există nicio îndoială că aceștia vor fi vizitatori repetați și în titlurile noastre. Iată câteva dintre articolele pe care le-am scris despre evoluțiile legate de Tokeny:

Tokeny lansează TREX – Un cadru public pentru jetoanele de securitate

Emisiunea și partenerul Tokeny cu un ochi pe interconectivitate

Parteneri Tokeny cu Blocktrade

*ACTUALIZAȚI*

De la postarea acestui articol, au avut loc mai multe evoluții cu privire la lansarea STO.

Începând cu 11 aprilie 2019, lista albă pentru Blockport Securities (BPS) este deschisă.

Emiterea de jeton va avea loc pe 15 aprilie 2019.

Aceste valori mobiliare digitale reprezintă chitanțe / certificate de depozitare, oferind titularilor drepturi la o parte proporțională din dividendele viitoare.

Pentru jetoanele emise în Statele Unite, acest lucru va avea loc în conformitate cu Regulamentul D, regula 506 (c) din Securities Act din 1933.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map