Sectorul valorilor mobiliare digitale continuă dezvoltarea, pe măsură ce lumina reflectoarelor strălucește asupra criptomonedelor

În ultima vreme, s-au pus în centrul atenției criptomonedele precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin etc. – și pentru un motiv întemeiat. Aceste active au potențialul de a schimba modul în care tranzacționăm și stocăm valoarea, iar instituțiile încep să-și dea seama. Deși acest lucru a avut loc, dezvoltarea sectorului valorilor mobiliare digitale a continuat.

Următoarele sunt câteva exemple recente de progrese realizate în sector, oferind o privire asupra viitorului unei clase de active încărcate cu potențial.

Oferte dedicate

Cu nebunia ICO cu mult în spatele nostru, diferite companii își concentrează acum eforturile pe facilitarea ofertelor de valori mobiliare digitale (uneori denumite și oferte de jetoane de securitate). Acest lucru se realizează prin lansarea de blockchains actualizați, cu noi capacități pentru a sprijini astfel de jetoane.

Două exemple de acest lucru provin din pilonii din industrie, care au rezistat piețelor de-a lungul anilor – Stratis și NEM.

Stratis – STRAX

După ani de zile folosind jetoanele sale STRAT, acestea au fost recent înlocuite de STRAX când Stratis, cu sediul în Marea Britanie, a dezvoltat și a lansat noul său blockchain cu același nume. O parte a acestei decizii a fost să se adapteze la o industrie în schimbare, concentrată mai puțin pe ICO-urile din trecut și mai mult pe DeFi și noi mijloace de strângere de fonduri reglementate, cum ar fi titlurile digitale.

La scurt timp după lansarea STRAX, compania a rămas adevărată cu foaia de parcurs, anunțând noua sa platformă STO construită pentru a rula pe noul blockchain.

Compania stări, „Stratis este prea conștient de beneficiile asociate cu finanțarea colectivă bazată pe blockchain, în special STO-urile și puterea de digitalizare a activelor nefungibile … Stratis a construit și a încorporat caracteristici necesare pentru a obține aprobarea de la organismele de reglementare din Statele Unite prin intermediul partenerilor săi „progres cu Comisia pentru valori mobiliare și valori mobiliare.”

Pentru a afla mai multe despre această platformă STO și despre codul sursă al acesteia, faceți clic pe AICI.

NEM – Simbol

Deși a fost anunțat mai devreme decât STRAX, noul blockchain Symbol de către NEM este puțin în urmă în lansarea sa. Cei care anticipează Symbol și noile sale funcții nu trebuie să aștepte mult mai mult, deoarece lansarea rețelei principale este programată pentru 14 ianuarie 2021.

Blockchain-ul Symbol a fost construit special având în vedere întreprinderile, urmând ca următoarele funcționalități să fie acceptate.

  • Lanț hibrid (poate fi implementat fie ca public, fie ca privat)
  • Schimburi de lanțuri încrucișate (inclusiv ETH, BTC și multe altele)
  • Contracte inteligente multi sig pe lanț
  • Suport „la nivel de protocol” pentru valori mobiliare digitale

La lansare, Symbol este programat pentru adoptarea imediată, fiind deja anunțat un parteneriat între Wave Financial și NEM. Se vor vedea emisiuni de titluri digitale care reprezintă proprietatea în Kentucky Whisky Fund on Symbol.

Pentru deținătorii existenți de XEM care cred în potențialul Symbol, au capacitatea de a participa la un airdrop pe bază de 1: 1 pentru token-urile XYM viitoare. Pentru a afla mai multe despre cum să participați la acest eveniment, faceți clic pe AICI.

Simbol din NEM – Introducere marcaSimbol din NEM - Introducere marca

Urmăriți acest videoclip pe YouTube

Valorile mobiliare digitale Atlas One

În ciuda faptului că anumite companii au dispărut din sector, există încă persoane care caută să facă o stropire în cadrul valorilor mobiliare digitale. Un astfel de exemplu este Atlas One din Columbia Britanică – o firmă FinTech axată pe deservirea piețelor de capital prin utilizarea valorilor mobiliare digitale.

Pe măsură ce compania se pregătește pentru lansare, ea a început recent a anunțat că Autoritatea canadiană pentru valori mobiliare (CSA) i-a acordat statutul de „Dealer de piață scutit”.  Prin acordarea acestui statut, îi permite lui Atlas One o mai mare flexibilitate în operațiunile sale, deoarece acum poate vinde titluri de valoare fără un prospect.

Valori mobiliare digitale Atlas One – Piețe de capital private conduse de tehnologieValori mobiliare digitale Atlas One - Piețe de capital private conduse de tehnologie

Urmăriți acest videoclip pe YouTube

Archax

Fiind unul dintre cele mai așteptate schimburi de valori mobiliare digitale, Archax a continuat să lucreze din greu, pe măsură ce lansarea sa se apropie. Această lucrare include nu numai completarea echipei sale, ci și dezvoltarea inițiativelor de promovare către emitenți, odată ce platforma sa a devenit activă.

A exemplu recent o inițiativă de gândire care va fi utilizată la lansarea de către Archax, este un parteneriat cu MOSS – o platformă digitală de compensare a carbonului.

CEO-ul Archax, Graham Rodford, afirmă: „Archax este un schimb digital nativ, care a fost construit cu principiile ESG de durabilitate și incluzivitate pe tot parcursul. Suntem dornici nu numai să compensăm propria noastră utilizare a carbonului, ci și să măsurăm ratingul ESG al tuturor emisiilor admise la bursa noastră, precum și să le oferim acces ușor la tranzacționarea jetoanelor de carbon pentru a compensa și consumul propriu de carbon. Suntem extrem de încântați să colaborăm cu MOSS pentru a facilita acest lucru și așteptăm cu nerăbdare să fie comercializate jetoanele de carbon pe piața noastră reglementată. ”

Înainte, operațiunile de la Archax vor fi supravegheate de Richard Spade. Executivul experimentat a fost recent premiat rolul de „șef de operațiuni” la Archax și urmărește să-și valorifice experiența pentru a asigura o lansare de succes a platformei.

ArchaxArchax

Urmăriți acest videoclip pe YouTube

Neufund

Una dintre primele platforme care a găzduit cu succes mai multe oferte de valori mobiliare digitale pe platforma sa a fost nimeni alta decât Neufund. Ca atare, a fost dezamăgitor în urmă cu câteva luni, când a apărut știrea că platforma se închide în mod esențial, este suport pentru titlurile digitale din cauza noilor cerințe de reglementare aplicate în Europa.

Din fericire, investitorii noi și existenți au venit în salvarea Neufund, cu o nouă investiție de 4 milioane de euro. Cei care au participat la această rundă au inclus,

  • Atlantic Labs
  • Udo Schloemer
  • Capital Freigeist
  • Dario Suter

Neufund indică faptul că noul său obiectiv este de a se restabili cu un pilon în cadrul valorilor mobiliare digitale, care va începe prin obținerea licenței financiare adecvate pentru a merge mai departe. Mai mult, Neufund intenționează să-și revizuiască serviciile pentru a include un element mai „uman”, mai degrabă decât să se străduiască pentru o platformă pur automatizată. Scopul căruia este să fie mult mai ușor de utilizat, în speranța de a atrage noi afaceri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map