Cum să câștigi criptomonedă cu OKEx Pool

Lansată în octombrie 2018, OKEx Pool este cea mai importantă platformă de active digitale blockchain din lume, care oferă servicii de exploatare minieră și de miză pentru utilizatorii OKEx – care pot câștiga criptomonede ca recompense pentru minerit și / sau miză la OKEx Pool.

OKEx Pool mining

OKEx Pool permite minerilor de criptomonede să câștige recompense de criptomonede prin actul de minerit. Pool-ul OKEx integrează serviciile miniere și de tranzacționare prin transferarea recompenselor miniere direct în conturile miniere ale utilizatorilor. Pool-ul acceptă, de asemenea, trei metode de decontare pentru recompense miniere:

 1. Plată pe acțiune completă (FPPS)
 2. Plată pe acțiune + plată pe ultima N acțiune (PPS +)
 3. Plată pe acțiune (PPS)

OKEx Pool oferă 12 criptomonede dovedite de lucru pentru utilizatori:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Bitcoin Cash (BCH)
 3. Bitcoin SV (BSV)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Eter (ETH)
 6. Ethereum Classic (ETC)
 7. Dash (DASH)
 8. Decred (DCR)
 9. Zcash (ZEC)
 10. Monero (XMR)
 11. Bytom (BTM)
 12. Bitcoin Gold (BTG)

În timp ce plata inițială nu este necesară pentru toate criptomonedele doveditoare a muncii, metoda de decontare și ratele taxelor miniere variază între ele. Tabelul de mai jos este un rezumat al criptomonedelor doveditoare de lucru disponibile pe care le puteți extrage la OKEx:

Criptomonede de dovadă de lucru disponibile la OKEx Pool (începând cu 6 august 2020).

Mai jos este un ghid pas cu pas despre cum să începeți extragerea criptomonedelor și cum să câștigați recompense de criptomonede la OKEx Pool.

Pasul 1: Conectați-vă la contul dvs. OKEx

Accesați pagina de pornire OKEx și faceți clic pe Logare în colțul din dreapta sus pentru a introduce datele de conectare.

Pasul 2: Accesați OKEx Pool

Navigheaza catre Mai mult din meniul de sus de pe pagina de pornire OKEx. Click pe Bazin sub "Produse" pentru a accesa pagina de pornire pentru OKEx Pool.

Pasul 3: configurați aliasul

Pe pagina principală a piscinelor OKEx, faceți clic pe introduce pentru a configura aliasul minerului.

Aliasul ar trebui să fie o combinație de 4-20 cifre și / sau litere. Folosim "patelokex123" ca exemplu.

Pasul 4: Gestionați tabloul de bord pentru minerit

După alegerea aliasului dvs., veți fi direcționat către tabloul de bord pentru minerit.

În tabloul de bord, puteți verifica datele miniere și înregistrarea randamentului – precum și gestiona contul dvs. minier.

OKEx - Date miniere

Pasul 5: confirmați setările miniere

În tabloul de bord pentru minerit, accesați "Minerit" în bara din stânga și faceți clic pe PoW, care este scurt pentru "dovada muncii." Selectați Setări miniere pentru a vă confirma setările de randament și memento-uri de sosire a fondurilor.

Sub "Setări de randament," puteți selecta jetoanele de plată SHA256 și Ethash preferate.

Pasul 6: alegeți o criptomonedă pentru a mea

Reveniți la pagina de pornire a OKEx Pool, accesibilă sub "Mai mult" în meniul de sus. De aici, puteți analiza toți algoritmii de minare și jetoanele de minare disponibile la OKEx.

Faceți clic pe rândul jetonului preferat pentru a vedea mai multe detalii. Meniul derulant afișează următoarele informații pentru fiecare jeton de exploatare:

 • Diagrama ratei Hash
 • Randament zilnic estimat
 • Taxe miniere
 • Metoda și ora de decontare
 • Plata initiala
 • Adrese miniere

Puteți alege criptomoneda pe care o aveți pe baza informațiilor de mai sus.

Pasul 7: Conectați mașina de exploatare la OKEx Pool

Vom folosi mineritul BTC ca exemplu.

Minarea BTC necesită mașini de minerit ASIC. În acest caz, folosim mașini miniere Antminer pentru a ne conecta la OKEx Pool.

Mai întâi, trebuie să vă conectați la mașina dvs. Antminer prin intermediul site-ului Antminer. După conectare, accesați setari generale sub "Configurare Miner."

Sub "Configurarea generală minieră, introduceți detaliile în "URL" și "Muncitor" câmpuri. Adresa URL se referă la adresa minieră a criptomonedei alese de dvs. Lucrător se referă la numele lucrătorului, care constă din aliasul bazinului minier și ID-ul minerului. Puteți ignora "Parola" camp.

Când totul este gata, faceți clic pe Salvați & aplica.

Felicitări! Mașina dvs. de exploatare este conectată la OKEx Pool.

Acum puteți câștiga criptare prin exploatare la OKEx Pool!

Miza OKEx Pool

Miza este o modalitate populară de a câștiga venituri pasive în spațiul criptomonedelor. Mizând criptomonedele dvs., utilizatorii pot participa la validarea blocurilor – similar cu ceea ce fac minerii pentru Bitcoin – pe un blockchain de dovadă a mizei și câștigă un procent stabilit ca recompensă.

OKEx Pool acceptă servicii de miză pentru opt criptomonede dovadă de miză:

 1. Dai (DAI)
 2. V.systems (VSYS)
 3. Ontologie (ONT)
 4. EOS (EOS)
 5. IOST (IOST)
 6. Cosmos (ATOM)
 7. Tezos (XTZ)
 8. TrueChain (ADEVĂRAT)

Există patru perioade de miza disponibile pentru a vă miza cripta:

 1. Flexibil
 2. 30 de zile
 3. 60 de zile
 4. 90 de zile

Diferite criptomonede oferă randamente diferite bazate pe diferite intervale de timp. Mai jos este un rezumat pentru toate monedele și jetoanele disponibile pentru miza la OKEx Pool:

OKEx PoolRandamente pentru monede și jetoane disponibile la OKEx Pool. (Date de randament exacte începând cu 6 august 2020)

Mai jos este un ghid pas cu pas cu privire la modul de participare a criptomonedelor la OKEx Pool de pe telefonul dvs. mobil. (Vă rugăm să rețineți că miza este disponibilă și prin desktop.)

Pasul 1: Conectați-vă la contul dvs. din aplicația mobilă OKEx

Accesați aplicația mobilă OKEx și faceți clic pe Logare în colțul din dreapta sus pentru a introduce datele de conectare.

Pasul 2: transferați cripto-ul într-un cont de miză

Înainte de a putea participa la mize la OKEx Pool, trebuie să transferați criptomonede în contul dvs. de miză. Pentru a face acest lucru, atingeți Transfer în meniul de sus al aplicației mobile.

În acest caz, vom miza EOS. Transferați suma de EOS pe care doriți să o mizați în contul de miză, apoi atingeți A confirma.

Pasul 3: Accesați OKEx Pool

Selectați Bazin în meniul de sus. Apoi, atingeți Mai mult sub "Miza" pentru a vizualiza jetoanele disponibile pentru miza la OKEx Pool.

Pasul 4: Selectați o criptă pentru a miza

Puteți vizualiza informațiile disponibile pentru participare, cum ar fi suma minimă a depozitului și randamentul anual maxim estimat. Apoi, atingeți criptomoneda pe care doriți să o mizați. În acest caz, vom atinge EOS.

Pasul 5: introduceți și confirmați detaliile mizei

Introduceți cantitatea de EOS pentru miza și selectați perioada de miza. Bifeaza casuta să recunoască diferențele dintre randamentul estimat și randamentul real.

Atingeți Confirmați Miza când totul este gata. Apoi, atingeți A confirma din nou pentru a vă miza EOS-ul.

Pasul 6: Examinați comanda dvs. de miză

După confirmare, v-ați mizat cu succes EOS-ul! Atingeți Vizualizați comenzile de miză pentru a vă examina comanda.

Suport profesional pentru servicii pentru clienți

OKEx Pool oferă servicii profesionale pentru clienți pentru a vă sprijini activitățile de exploatare sau miză. Nu ezitați să contactați următoarele canale dacă aveți întrebări.

WeChat: okpool777

Grupul QQ: 733803308

E-mail: [email protected]

Dacă doriți să aplicați ca client VIP, aplicați aici.

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map