Cum să efectuați tranzacționarea P2P în India utilizând OKEx

Fiind unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede spot și derivate din lume, OKEx este locul în care vă puteți diversifica convenabil portofoliul de tranzacționare cu o gamă de instrumente de tranzacționare cu instrumente derivate.

OKEx oferă utilizatorilor noștri tranzacționare peer-to-peer cu cel mai mic preț, cea mai profundă lichiditate a pieței și cel mai rapid proces KYC. Pentru utilizatorii indieni, OKEx P2P vă permite să cumpărați Bitcoin și Tether cu rupie indiană (INR) cu gateway-uri majore de transfer bancar – cum ar fi UPI, IMPS, Neft și RTGS.

OKEx permite utilizatorilor de desktop și de telefonie mobilă să utilizeze INR pentru a tranzacționa pentru criptare și pentru a primi acces instantaneu la întregul ecosistem OKEx. Urmăriți videoclipurile tutoriale sau urmați ghidul pas cu pas de mai jos pentru a începe!

https://www.youtube.com/watch?v=VJ7tYc5kdxc&feature = youtu.be

Acest ghid începe cu pașii pentru utilizatorii de desktop.

Pasul 1: conectați-vă la contul dvs. pe OKEx

Accesați pagina de pornire OKEx și faceți clic pe Logare în colțul din dreapta sus pentru a introduce datele de conectare.

Pasul 2: Accesați pagina de tranzacționare P2P

Mai întâi, navigați la Vânzare-cumpărare din meniul de sus de pe pagina de pornire. Click pe P2P Trade din submeniu pentru a accesa secțiunea de tranzacționare P2P.

Pasul 3: Selectați INR ca monedă și adăugați o metodă de plată

În secțiunea de tranzacționare P2P, faceți clic pe meniul derulant valutar și selectați INR (BTC la INR) ca monedă.


Acum, treci peste Management în partea dreaptă sus a paginii de pornire și faceți clic pe Setări.

Pe pagina de setări, asigurați-vă că INR este opțiunea selectată pentru "Setarea plății" și apoi faceți clic pe Adăugați o metodă de plată.

Pasul 4: inițiați o tranzacție

După adăugarea metodei de plată, faceți clic pe P2P Trade.

Puteți face clic pe Vinde pentru a examina ofertele disponibile pentru vânzare sau selectați Comandă pentru a examina toate comenzile disponibile de cumpărare și vânzare.

În exemplul nostru, vom cumpăra BTC de la agentul de publicitate "Anirudh."

Selectați Transfer bancar în "Tipul de plată" și apoi faceți clic pe Cumpărați BTC pentru a iniția tranzacția.

Pasul 5: introduceți detaliile tranzacției

Introduceți suma pe care doriți să o primiți în BTC și veți vedea suma convertită în INR. Clic Transfer bancar ca metodă de plată.

Apoi, faceți clic pe Cumpărați BTC a inainta, a merge mai departe.

Pasul 6: Confirmați detaliile tranzacției și continuați

Pentru a vă confirma comanda de cumpărare BTC, verificați "Preț," "Cantitate," "Valoare totală" și "Plată" câmpuri. Clic Continua pentru a confirma tranzacția.

Puteți contacta vânzătorul în caseta de chat din partea dreaptă a paginii. Verificați detaliile referitoare la "Modalitate de plată," "Numele beneficiarului," și "Numărul cardului bancar."

Clic Am plătit, pasul următor dacă detaliile de mai sus sunt corecte. Confirmă "Suma de plată" și "Numele beneficiarului," apoi apasa Plătit.

Pasul 7: examinați tranzacția

După aceea, veți vedea un nou mesaj în caseta de chat: „Ați plătit cu succes comanda dvs. 200715170256205. Vă rugăm să așteptați ca vânzătorul să elibereze activul.”

Click pe Comenzi în partea de sus a paginii de pornire pentru a examina comanda. Apoi, faceți clic pe numărul comenzii "200715170256205" pentru a verifica starea comenzii.

Când comanda este finalizată, reveniți la Ordin filă.

Click pe Efectuat pentru a revizui toate tranzacțiile finalizate. Apoi, faceți clic pe numărul comenzii pentru tranzacția pe care doriți să o examinați.

Pasul 8: examinați soldul activelor

Apoi puteți face clic pe Bunurile mele pentru a vă verifica portofoliul de criptare.

Clic Conturi de tranzacționare, Selectați P2P pentru a revizui soldul BTC.

Pentru utilizatorii de telefonie mobilă, puteți urma pașii de mai jos pentru a tranzacționa INR pentru criptare la OKEx!

https://www.youtube.com/watch?v=ID45n81TIqM&feature = youtu.be

Pasul 1: Accesați fila Cumpărați Crypto

Mai întâi, navigați la Cumpărați Crypto în partea de jos a aplicației mobile.

Pasul 2: Selectați INR pentru tranzacționare

Apăsați pe USD în dreapta sus și apoi selectați INR ca monedă fiat.

Pasul 3: verificați setările de plată

Acum puteți deschide fișierul P2P filă pentru tranzacționare P2P.

Atingeți butonul de meniu din stânga pentru ao extinde și alegeți Setări de plată pentru a verifica dacă un transfer bancar este setat ca metodă de plată. Reveniți la pagina de tranzacționare P2P și atingeți + simbol în colțul din dreapta jos al aplicației mobile pentru a verifica setările tranzacției.

Alege Fiat la Token pentru "Tip," INR pentru "Fiat" și Transfer bancar pentru "Modalitate de plată." Apoi, atingeți Salvați.

Pasul 4: inițiați o tranzacție

Acum puteți alege un vânzător cu care să tranzacționați. În acest exemplu, vom face tranzacții cu vânzătorul "Anirudh." Apăsați pe Cumpără pentru a iniția tranzacția.

Noi selectăm Toate unități de BTC să tranzacționeze în acest exemplu. Aceasta arată toate BTC disponibile pentru tranzacționare și unități echivalente în INR. Atingeți Cumpără a inainta, a merge mai departe.

Pasul 5: Verificați detaliile personale și comerciale ale tranzacției

Verificați detaliile dvs. personale pentru tranzacție, cum ar fi "Modalitate de plată," "Numele beneficiar," "Cont nr." și "informație."

Puteți atinge Contacteaza vanzatorul în colțul din dreapta sus pentru a trimite un mesaj care îl va anunța pe vânzător.

După aceea, verificați detaliile de tranzacționare, cum ar fi "Prețul de tranzacționare unitar," "Valoarea tranzacționării," "Comandă nu." și "Numele vânzătorului."

Pasul 6: Efectuați plata

Dacă totul este corect, selectați Plată efectuată.

Confirmați din nou metoda de plată și suma, apoi atingeți Plată efectuată.

Pasul 7: Tranzacția este finalizată

Apăsați pe sigla înregistrării tranzacției în partea dreaptă și veți vedea tranzacția sub fila în așteptare, împreună cu ora estimată a sosirii.

După finalizarea tranzacției, veți vedea acest mesaj: "Activul a fost transferat în contul dvs. fiduciar."

Pasul 8: examinați tranzacția

Tranzacția dvs. va apărea acum sub Efectuat filă.

De asemenea, puteți reveni la secțiunea de tranzacționare P2P și puteți deschide setările pentru a selecta Bunurile mele și examinați soldul contului dvs. P2P.

Acum ați făcut o tranzacție cu succes pe OKEx!

Birou OTC pentru piața indiană

OKEx urmează să lanseze un birou OTC în India pentru a oferi comercianților indieni fonduri de lichiditate mai profunde și un mijloc mai personalizat și mai eficient de a efectua tranzacții de comenzi mari. Mai multe informații vor fi anunțate în curând.

Portofelele securizate sunt prioritatea noastră

Criptomonedele pe care le cumpărați pe platforma OKEx P2P sunt creditate direct în portofelul dvs. OKEx pentru tranzacționare pe toate piețele și bursele OKEx. Securitatea monedelor dvs. în portofelul OKEx este ultimul lucru de care ar trebui să vă faceți griji – și cu un cont OKEx aveți la dispoziție un portofel de calitate instituțională.

Tranzacționare P2P pentru agenții de publicitate

În calitate de agent de publicitate, puteți avea ofertele dvs. de cumpărare / vânzare postate pe platforma OKEx P2P și să le faceți publicitate gratuit utilizatorilor vizați. În afară de aceasta, serviciul de escrow este gratuit și pentru agenții de publicitate și pentru utilizatori.

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map