Cum să împrumutați și să împrumutați criptomonede cu împrumuturi C2C pe OKEx

Un ghid pentru împrumutarea și împrumutarea de împrumuturi C2C bazate pe cripto pe OKEx

În afară de producția de randament – popularizată de protocoalele de finanțare descentralizate – OKEx continuă să ofere utilizatorilor săi o multitudine de oportunități de venit pasiv în secțiunea OKEx Earn. Unul dintre aceste produse este o piață deschisă pentru împrumuturile C2C (aka împrumuturi peer-to-peer), unde utilizatorii OKEx pot împrumuta și împrumuta active criptografice între ei în termeni flexibili.

În comparație cu un depozit la termen, un împrumut C2C oferă utilizatorilor mai multe opțiuni în ceea ce privește sumele investiției, datele de răscumpărare, durata împrumutului etc. dispozitive desktop și mobile.

Vă rugăm să rețineți că funcția de împrumut C2C acceptă doar USDT, deocamdată, dar suportul pentru alte active digitale va fi introdus în viitorul apropiat.

Împrumutați USDT cu împrumut C2C pe desktop

Pasul 1: Accesați secțiunea Împrumut

Accesați pagina de pornire OKEx și navigați la "Finanţa" în meniul de sus și faceți clic pe Împrumut pentru a accesa secțiunea Împrumut OKEx.

Pasul 2: specificați suma de USDT de împrumutat

Pe pagina de împrumut OKEx, specificați suma de USDT pe care doriți să o împrumutați în "Împrumuta" filă.

Pasul 3: Începeți procesul de împrumut

Pentru a vizualiza perioadele disponibile de împrumut și gama de randamente procentuale anualizate estimate, faceți clic pe Împrumuta.

Pasul 4: introduceți și confirmați detaliile unui împrumut C2C

Acum puteți introduce suma pe care doriți să o împrumutați și puteți alege raportul inițial împrumut-valoare (10% –65%), care determină valoarea garanției pe care vi se va cere să o depuneți. Garanția poate fi depusă în oricare dintre cele cinci criptomonede acceptate: BTC, ETH, OKB, LTC, BCH, EOS și BSV.

Pentru termenul de împrumut, puteți alege între trei zile, șapte zile, 15 zile, 30 de zile, 60 de zile și 90 de zile. Între timp, pentru suma minimă a investiției în USDT, opțiunile disponibile sunt 20, 40, 100 și 200. Suma minimă a investiției este relevantă pentru creditorii care ar putea dori să vă îndeplinească cererea de împrumut. Pentru rata zilnică a dobânzii, puteți alege între 0,01%, 0,02% și 0,03%.

După ce ați terminat, citiți contractul de împrumut și bifați caseta din partea de jos înainte de a da clic A confirma a inainta, a merge mai departe.

Va trebui să faceți clic A confirma încă o dată pentru a posta cererea de împrumut pe piață.

Pasul 5: examinați comanda

După ce confirmați detaliile împrumutului, veți vedea mesajul "cerere postată," și puteți face clic Împrumuturile mele pentru a revizui cererea dvs. de împrumut.

Când se inițiază tranzacția de împrumut, starea va trece la "Împrumut."

Dacă doriți să ajustați valoarea garanției sau să rambursați împrumutul, puteți face clic pe meniul derulant de sub "Acțiuni" a inainta, a merge mai departe.

Pentru detalii despre împrumut, puteți face clic Detalii din meniul derulant de sub "Acțiuni." Această secțiune afișează informații utile, cum ar fi programul dvs. de plată.

Împrumutați USDT cu împrumut C2C pe un dispozitiv mobil

Pasul 1: Accesați OKEx Loan

Derulați în jos și apăsați pe Împrumut din meniul produsului din aplicația mobilă OKEx.

Pasul 2: Accesați secțiunea de împrumut de împrumut

Funcțiile de bază precum "Cont," "Transfer," "Împrumuturile mele" și "Investiție" sunt afișate în bara de sus a secțiunii de împrumut. Secțiunea împrumuturi afișează, de asemenea, împrumuturile disponibile pe piața creditelor în mod implicit. Pentru a împrumuta USDT, atingeți Împrumut butonul din colțul din dreapta jos al ecranului pentru a continua.

Pasul 3: Alegeți unitatea de garanție și condițiile de împrumut

Alegeți unitatea de garanție din cele cinci criptomonede acceptate – BTC, ETH, OKB, LTC, BCH, EOS și BSV – și apoi alegeți termenul împrumutului dintre opțiunile disponibile. Clic Următorul a inainta, a merge mai departe.

Pasul 4: introduceți și confirmați detaliile împrumutului

Introduceți detaliile împrumutului, cum ar fi valoarea împrumutului, LTV inițială și suma minimă a investiției pentru creditori.

Citiți contractul de împrumut și bifați caseta din partea de jos. Acum, faceți clic A confirma a inainta, a merge mai departe.

Pasul 5: examinați tranzacția

După ce ați inițiat tranzacția de împrumut, o puteți revizui atingând Împrumuturile mele sub bara de sus a secțiunii de împrumut.

Împrumut USDT cu împrumut C2C pe desktop

Pasul 1: Abonați-vă la împrumutul C2C în OKEx Earn

Împrumutarea USDT utilizând funcția de împrumut C2C este disponibilă prin secțiunea OKEx Earn. Pune deasupra "Finanţa" din meniul de sus și faceți clic pe Câştiga pentru a-l accesa.

Alege USDT ca criptomonedă din "Câştiga" secțiune și accesați "Împrumuturi C2C" pentru a face clic pe Lista plina și vizualizați toate perioadele disponibile cu ratele lor de rentabilitate respective. Clic Abonati-va a inainta, a merge mai departe.

Pasul 2: alegeți o ofertă de împrumut în care să investiți

Puteți vizualiza toate ofertele de împrumut disponibile cu rate de rentabilitate diferite, perioade de împrumut, investiții minime și maxime etc. În exemplul nostru, vom selecta oferta de împrumut pentru 50 USDT, cu o rată de rentabilitate de 8,03% APY pentru o perioadă de 90 de zile. Clic Investi a inainta, a merge mai departe.

Pasul 3: introduceți suma abonamentului

Pentru împrumutul USDT C2C din exemplul nostru, suma minimă pentru abonament este de 50 USDT și suma maximă este de 500 USDT. Sub "Suma abonamentului" filă, puteți introduce suma pentru abonament în multipli de 50 (de exemplu, 100 USDT, 150 USDT etc.).

Pasul 4: Citiți secțiunea de control al riscului

Înainte de a continua, este recomandat să citiți detaliile din Controlul riscurilor filă. Există trei informații importante în această secțiune, și anume activele gajate, raportul împrumut-valoare și ratele dobânzii întârziate.

"Activele gajate" se referă la garanția deținută de un creditor în schimbul împrumutului de fonduri. "Valoare colaterală" se referă la valoarea activelor acumulate pentru a asigura împrumutul. Când valoarea garanției scade sub nivelul de alertă, debitorul va primi un memento pentru a crește suma garanției. Dacă valoarea garanției scade sub nivelul lichidării, iar împrumutatul nu reușește să restabilească suma garanției, poziția împrumutului va fi închisă pentru a rambursa investitorului principalul, dobânzile și dobânzile penalizate restante. Ca atare, investitorii vor putea să-și încaseze principalul chiar și în cazul unei lichidări.

"Împrumut la valoare" este raportul unui împrumut cu valoarea unui activ cumpărat – un raport LTV ridicat înseamnă că împrumutul este mai riscant. Dacă LTV atinge nivelul de lichidare, poziția împrumutului va fi închisă.

"Rata dobânzii târzii" se referă la rata penalității pentru plățile dobânzilor întârziate.

După ce ați recunoscut riscurile implicate în împrumuturile C2C, faceți clic pe Continua a inainta, a merge mai departe.

Confirmați din nou detaliile împrumutului C2C și faceți clic Abonati-va.

Pasul 5: Revedeți soldul împrumutului

Pentru a revizui soldul împrumutului, accesați Bunurile mele folosind meniul derulant "Active" din bara de navigare de sus. Acum, selectați Active filă și accesați Împrumuturi pentru a revizui soldul împrumutului dvs. în USDT.

Puteți vedea că suma împrumutului în USDT este afișată în "Investiție" coloană.

Împrumut USDT cu împrumut C2C pe dispozitive mobile

Pasul 1: Accesați OKEx Loan

Derulați în jos și atingeți Împrumut în meniul produsului din aplicația mobilă OKEx.

Pasul 2: alegeți un împrumut în care să investiți

Secțiunea de împrumut afișează toate cererile de împrumut active. O modalitate mai ușoară de a investi în împrumuturi este să atingeți Filtru în partea dreaptă și alegeți termenul de împrumut dorit.

Apoi, atingeți Investi pentru împrumutul în care ați dori să investiți. În acest exemplu, vom alege un împrumut de 90 de zile cu un randament anualizat de 4,01%.

Pasul 3: Citiți detaliile împrumutului

Citiți profilul de investiții al împrumutului, inclusiv procentul de fonduri strânse, suma minimă a investiției, calendarul împrumutului, randamentul anualizat și multe altele.

Citiți contractul de împrumut și bifați caseta din partea de jos înainte de a accesa Confirmarea investiției a inainta, a merge mai departe.

Pasul 4: Confirmați investiția împrumutului

Introduceți suma investiției pentru împrumut, confirmați detaliile și atingeți A confirma a inainta, a merge mai departe.

Pasul 5: examinați tranzacția

După ce ați inițiat investiția de împrumut, o puteți revizui atingând Împrumuturile mele sub bara de sus a secțiunii de împrumut.

Mai multe detalii despre împrumuturile OKEx C2C

Pentru mai multe detalii despre calculul ratei dobânzii și limitele investițiilor în împrumuturile C2C, consultați întrebările frecvente despre împrumutul C2C.

Nu ești un comerciant OKEx? Aflați cum să începeți tranzacționarea.

Urmați OKEx pe:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map