Cum se utilizează BTC pe Ethereum și multe altele cu OKEx Cross-Chain Gateway

Un ghid pas cu pas pentru utilizarea Cross-Chain Gateway pe OKEx

În timp ce Bitcoin rămâne moneda digitală de frunte în multe aspecte, a favorizat creșterea noilor ecosisteme, cum ar fi spațiul DeFi alimentat de o varietate de protocoale. Cu această creștere în creștere, utilizatorii caută în mod înțeles mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de utilizarea activelor lor digitale – fie că este vorba de Bitcoin, ETH sau alte monede și jetoane. Pentru a facilita participarea utilizatorilor la aceste ecosisteme în plină expansiune, OKEx lansează serviciul Cross-Chain Gateway.

Ce este OKEx Cross-Chain Gateway?

OKEx Cross-Chain Gateway este un serviciu cu un singur clic care permite utilizatorilor să convertească un token non-nativ într-unul nativ pentru blockchain-uri publice acceptate, fără taxe de tranzacție. Un astfel de mecanism de conversie directă permite utilizatorilor să participe cu ușurință la ecosistemele blockchain-urilor publice populare. De exemplu, utilizatorii OKEx își pot converti BTC utilizând Cross-Chain Gateway și pot primi un jeton compatibil utilizabil în ecosistemul DeFi alimentat de Ethereum.

OKEx Cross-Chain Gateway acceptă în prezent BTC, DOT și FIL. Aceste trei active digitale pot fi convertite în jetoane K, și anume BTCK, DOTK și FILK, care pot fi apoi utilizate în rețeaua Ethereum. În viitor, OKEx va pune la dispoziție mai multe jetoane pentru conversii încrucișate, iar utilizatorii vor putea, de asemenea, să-și retragă jetoanele K pe alte blockchain-uri publice precum OKExChain și TRON.

Care sunt avantajele utilizării Gateway-ului Cross-Chain OKEx?

Utilizatorii OKEx beneficiază de o serie de avantaje atunci când utilizează Cross-Chain Gateway pentru a-și converti monedele sau jetoanele:

  • Conversie stabilă a valorii
  • Conversie instantanee fără taxe de tranzacție
  • Înregistrări transparente disponibile pe Etherscan
  • Lichiditate ridicată

În primul rând, utilizatorii își pot converti activele cripto în jetoane K în raport de 1: 1. De exemplu, 1 BTC poate fi convertit direct în 1 BTCK. O astfel de conversie stabilă a valorii elimină volatilitatea prețurilor observate în timpul conversiilor tradiționale între active.

Mai mult, OKEx Cross-Chain Gateway oferă utilizatorilor o experiență perfectă, cu un singur clic. Odată ce conversia este finalizată, jetoanele K sunt creditate în contul de finanțare al utilizatorului și nu se percepe nicio taxă de tranzacție în acest proces..

Contractul inteligent Cross-Chain Gateway este open-source și a fost auditat de SlowMist, un renumit auditor public terț. În plus, informații relevante pentru BTCK, DOTK și FILK sunt disponibile public pe Etherscan. 

În cele din urmă, OKEx a adoptat standarde riguroase pentru a selecta jetoanele K disponibile pe Cross-Chain Gateway. Aceste jetoane K sunt selectate pe baza capitalizării pieței, a lichidității ridicate pe lanț și a popularității generale. BTC, DOT și FIL au îndeplinit criteriile de mai sus, iar conversia lor poate aduce lichidități suplimentare altor blockchain-uri publice, inclusiv Ethereum.

Utilizarea OKEx Cross-Chain Gateway pentru a converti active

Puteți converti activele dvs. în câțiva pași folosind Gateway-ul OKEx Cross-Chain Gateway.

Pasul 1: Deschideți Cross-Chain Gateway


Navigheaza catre "Mai mult" pe bara de navigare din partea superioară a site-ului OKEx și faceți clic pe Cross-Chain Gateway a inainta, a merge mai departe.

Pasul 2: Navigați la interfața de conversie

Pagina Cross-Chain Gateway prezintă caracteristicile și avantajele sale cheie și permite utilizatorilor să înceapă să convertească activele digitale făcând clic pe Cross-Chain într-un singur clic.

Pasul 3: introduceți detaliile conversiei

Serviciul Cross-Chain Gateway acceptă în prezent conversia între BTC și BTCK, FIL și FILK și DOT și DOTK.

Înainte de conversia jetonului, utilizatorii pot citi despre jetoanele K și pot vizualiza statistici precum numărul de jetoane aflate în circulație, jetoane mizate, jetoane distruse și așa mai departe.

Caseta de conversie vă permite să selectați un material acceptat și perechea sa corespunzătoare înainte de a introduce detaliile solicitării de conversie. Odată gata, faceți clic pe Convertit pentru a continua, revizuiți detaliile și faceți clic A confirma a finaliza.

Pasul 4: Vizualizați tranzacția

Pentru a vizualiza tranzacția, puteți face clic pe Bunurile mele din lista derulantă de sub "Active" meniul din colțul din dreapta sus.

Pasul 5: retrageți jetoanele K (opțional)

Pentru retragerea jetoanelor K, puteți începe făcând clic pe Retrage din lista derulantă de sub "Active" meniul.

Acum, selectați moneda de retragere și alegeți În lanț sau Intern ca metodă de retragere. În lanț înseamnă că retragerea jetoanelor este înregistrată pe blockchain-ul Ethereum.

Vom retrage BTCK în acest exemplu. Introduceți adresa BTCK, nota de adresă, valoarea transferului și taxa de servicii pentru a continua. Pentru o retragere în lanț, suma minimă a taxei de serviciu este de 0,0004 BTCK. Dacă doriți să accelerați retragerea, puteți introduce o taxă de serviciu mai mare. Clic Continua a inainta, a merge mai departe.

Opțiunea de transfer intern se referă la transferul în afara lanțului de jetoane K către un alt cont OKEx. Pentru un astfel de transfer, alegeți OKEx ca platformă destinatar și introduceți ID-ul contului destinatarului cu nota de adresă.

Apoi, introduceți suma pe care doriți să o transferați și faceți clic Continua a inainta, a merge mai departe. Rețineți că, spre deosebire de transferul în lanț, nu se vor percepe taxe pentru retragerile interne.

Nu sunteți un comerciant OKEx? Aflați cum să începeți tranzacționarea!

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map