Ce este Steem – Cum bloggerii pot câștiga mai mult de 100 USD pe zi

Criptomonedele nu merg nicăieri, de fapt, sunt aici pentru a rămâne și a revoluționa tot ceea ce le înconjoară, ca în cazul rețelelor sociale; un domeniu în care criptomonedele încearcă să intre de ceva timp acum.

Aparent, așteptarea s-a încheiat, iar incursiunile în social media sunt o realitate acum cu rețeaua socială Steemit, o platformă bazată pe blockchain, care, pe lângă faptul că oferă utilizatorilor săi confidențialitate pe care nicio altă platformă nu a oferit-o încă, le acordă, de asemenea, beneficii incredibile, inclusiv bani.

Desigur, deoarece funcționează utilizând tehnologii blockchain, platforma funcționează într-un mod descentralizat, o caracteristică pe care mulți utilizatori o apreciază.

Dar asta nu este nici măcar vârful aisbergului. Spre deosebire de pornind propriul blog, cea mai bună parte despre Steemit este că, de fiecare dată când publicați ceva în rețea, puteți obține retribuție pentru aceasta (și frumos la asta).

Compensația pe care vi-o acordă rețeaua se bazează pe voturile pe care le primește conținutul pe care îl partajați, deci, practic, cu cât obțineți mai multe voturi, cu atât câștigați mai mulți bani.

Bineînțeles, acest lucru ne face să credem că o cantitate mai mare de adepți ar garanta într-un fel o cantitate mai mare de voturi și, în consecință, banii câștigați. Dar adevărul este că nu funcționează așa, nu toți adepții comentează sau votează de fapt fiecare publicație, așa că cea mai bună cale de ieșire este să împărtășești conținut de înaltă calitate.

Cele mai bune sfaturi pentru a câștiga bani folosind rețeaua Steemit

 • Singura cheie pentru a interacționa cu adepții dvs. și pentru a avea garanția că veți obține voturi sau comentarii de la aceștia este prin partajarea de conținut valoros, informații care într-adevăr pot fi de interes; deci gândiți-vă bine și asigurați-vă că aveți conținut excelent de distribuit.
 • Asigurați-vă că activitatea dvs. de urmărire este corectă, ceea ce înseamnă că vă asigurați că nu urmăriți persoanele cu conținut cu care nu interacționați, acest lucru pune într-o poziție de adept neorganic. În mod similar, nu urmăriți o mulțime de oameni, deși acest lucru vă poate ajuta să aveți și o mulțime de adepți, nu de fiecare dată când funcționează.
 • Acordați atenția corespunzătoare fluxului dvs. de știri și nu uitați niciodată să interacționați cu adepții dvs., fiecare interacțiune vă va garanta o relație excelentă cu ei. Gândiți-vă cu atenție la conținut și la modul de interacțiune cu acesta; comentează, votează și aprecie cu înțelepciune.
 • Continuați să interacționați indiferent de cine credeți că citeste, dacă păstrați frecvența cu care postați conținut, precum și calitatea, cu siguranță cineva va arăta interes.
 • Exploatați avantajele SteemIt.chat, prin această platformă vă puteți încuraja adepții să colaboreze la conținutul dvs., să interacționeze cu postările lor sau chiar să comentați pe altcineva.

Care sunt secretele pentru a obține câștiguri zilnice de 100 de dolari cu Steemit?

 • Furnizarea de conținut de înaltă calitate: Puteți posta cât de multe materiale doriți, în această chestiune specială nu există nicio regulă stabilită, de aceea, prin crearea a zece postări pe zi, puteți câștiga suma fantastică de 100 de dolari și, eventual, 700 de dolari în acea săptămână. Un sfat extraordinar care te-ar putea ajuta pe oameni să citească toate cele 10 postări ale tale este să creezi serii de conținut. Deci, practic, fiecare publicație ar fi legată de cea anterioară, ceea ce garantează că dacă urmăritorul tău a citit prima și ai reușit să îi atragi atenția, respectivul adept ar putea citi și următoarele..
 • Fiind cât mai activ posibil: Aveți șansa de a câștiga zilnic de la 50 USD până la 100 USD, singurul lucru pe care trebuie să-l asigurați este să rămâneți activ, cât mai mult posibil. Interacționând, comentând sau votând în sus puteți obține un venit rezonabil în fiecare săptămână, trebuie doar să rețineți, cu cât rămâneți mai mult pe platformă, cu atât mai bine.
 • Exploatând prestigiul de a avea un SteemPower ridicat: SteemPower este cifra pe care o folosește platforma pentru a determina cât de influent sunteți în rețea, dacă aveți un SP ridicat, voturile dvs. pozitive au mai multă valoare, ceea ce înseamnă că îi ajutați pe ceilalți să câștige mai mult și același lucru se aplică și recompenselor dvs. Rezultă foarte favorabil astfel să ai SP în portofel peste numărul de 500; acest fapt va colabora enorm cu câștigurile dvs. în rețea.
 • Menținerea numărului de adepți în creștere: Adepții dvs. trebuie să crească continuu, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este prin postarea de conținut de înaltă calitate. Când adepții dvs. se implică în postările dvs., este mai probabil să dorească să interacționeze cu aceasta, care este principiul fundamental al câștigării mai multor adepți și câștigării mai multor bani.
 • Se bucură de participare: Este mai probabil să reușiți să atrageți adepții cu conținutul dvs. dacă vă place cu adevărat ceea ce faceți. Scriind conținut pe care îl apreciați cu adevărat, oamenii vor simți onestitatea în fiecare dintre publicațiile dvs. Păstrați conversațiile semnificative și verificați că fluxul dvs. de știri este întotdeauna congruent, procedând astfel veți fi pe drumul cel bun.
 • Menținerea unei curări active: O curăție activă este crucială pentru a câștiga în continuare bani buni, deci investiți mai bine timp de calitate identificând care sunt principalele caracteristici ale unui conținut de înaltă calitate și, bineînțeles, nu uitați să învățați cum să curățați, acesta este codul de interacțiune pe Steemit.

Muncind din greu – Cheia pentru a face din SteemIt (un instrument util)

Nu înțelegeți greșit SteemIt, iar beneficiile vor fi uimitoare pentru dvs. Lucrul pe platformă poate fi văzut ca un lucru simplu de făcut, dar de fapt necesită multă pasiune, determinare și constanță.

Dacă aplicați fiecare dintre recomandările enumerate mai sus, este posibil să fiți la curent cu o rată de 100 de dolari pe zi în curând și, dacă vă împingeți suficient, puteți obține un venit sigur din platforma socială.

Indiferent dacă acest lucru durează puțin sau multă muncă depinde în totalitate de dvs., de capacitatea dvs. de creație, de interacțiunea dvs., de timpul și de dedicare.

Dar cu siguranță, acesta poate fi jobul de vis pe care l-ai cerut … Deci, ce aștepți? Începeți să creați de acum încolo cele mai atractive conținuturi, toată comunitatea SteemIt vă așteaptă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map