Actualizare săptămânală OKEx: 8 februarie – 14 februarie

Iată tot ce nu trebuie să ratezi despre OKEx săptămâna aceasta

OKChain testnet & Lansare OKExDex

Propriul nostru blockchain, OKChain & OKExDex, tocmai s-a lansat bursa descentralizată. OKT va fi simbolul nativ al OKChain, 100% din blocul de geneză va fi mapat la titularii OKB.

Toți utilizatorii sunt invitați să experimenteze puterea OKChain. Utilizatorii participanți pot primi gratuit și monede OKT testnet!

Detalii: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039635351-OKChain-Testnet-Now-Live

OKChain AMA cu Jay Hao

Am parcurs o sesiune AMA pentru ca toată lumea să întrebe despre OKChain, OKDEX și multe altele. În cazul în care ați ratat-o, consultați linkul de mai jos pentru a citi răspunsurile pentru toate întrebările uimitoare.

Detalii: https://twitter.com/JayHao8/status/1226878259347873795

OKEx Jumpstart x HyperDAO (HDAO) Detalii vânzare jeton

Ne face plăcere să vă anunțăm că HyperDAO (HDAO) va fi proiectul celei de-a zecea vânzări de tokenuri pe OKEx Jumpstart și va fi lansat pe 25 februarie 2020 (UTC). Sesiunea de alocare exclusivă OKBelievers se va deschide la ora 04:00 (UTC), iar sesiunea de alocare a privilegiului OKTraders se va deschide la ora 05:00 (UTC).

Detalii: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039127232-OKEx-Jumpstart-x-HyperDAO-HDAO-Token-Sale-Details?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = okexjumpstart-welcoming- @ hdao_officia

RavenCoin (RVN) este acum disponibil

Ne face plăcere să vă anunțăm că RavenCoin (RVN) este acum listat pe OKEx. RVN este un protocol bazat pe o furcă de coduri Bitcoin, conceput special pentru a facilita emiterea și gestionarea simplă a activelor tranzacționabile bazate pe blockchain.

Detalii: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039818371

OKEx x Ravencoin (RVN) – RVN Depunerea de cadouri cu bonus pentru noi înregistrări

Pentru a sărbători listarea Ravencoin, am pregătit un depozit & noi înscrieri bonus exclusiv pentru voi toți. Utilizatorii cu un depozit net de peste 1.500 RVN au dreptul să se alăture promoției.

Detalii: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039412172?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = nou-listare-dublu-bonus-pentru-sărbători

Radierea perechilor de tranzacționare – lotul 8

Monitorizăm constant performanța proiectelor enumerate. Și unele proiecte vor fi radiate la 06:00 18 februarie (UTC) deoarece nu îndeplinesc criteriile noastre de listare. Retragerile activelor afectate vor fi închise de la 06:00 1 martie (UTC).

Detalii: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039753411-Delisting-of-Trading-Pairs-8th-Batch?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = anunț-monitorizăm-constant-the

Ajustarea regulilor de limitare a prețurilor future și a schimbului perpetuu

Pentru a proteja mai bine interesul utilizatorilor & îmbunătățim controlul gestionării riscurilor, vom ajusta regulile privind limitele de preț pentru contractele futures & tranzacții de swap perpetue.

Detalii: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039317072?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = anunț-pentru-a-proteja-mai bine-utilizatorii-i

Ofertă pentru perioadă limitată OKEx Pool – Miza IOST pentru randament dublu

Pentru a sprijini comunitatea IOST, vom lansa promoția „Stake IOST Double Yield”. Un singur utilizator se poate bucura de un randament dublu pentru o sumă maximă de miză de 6 milioane IOST.

Detalii: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039638411?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = okexpool-good-news! -were-aduce-dou

OKEx & MakerDAO AMA

Pentru a introduce parteneriatul ecosistem dintre noi & MakerDAO & tarif DSR exclusiv pe OKExPool, vom găzdui un AMA cu liderul lor Chao Pan pe 14 februarie, 10:00 (UTC). Trimiteți-vă întrebările în linkul de mai jos și aveți șansa de a câștiga 20 de DAI!

Detalii:

Ravencoin AMA

Aveți întrebări despre următoarea listare RavenCoin? Vom găzdui un AMA împreună cu principalul dezvoltator Ravencoin, Tron Black, pe 18 februarie, ora 10 (UTC). Obțineți șansa de a câștiga 5 USDT rezumând întrebările dvs. aici:

Parteneriat OKEx X Gunbot: beneficiați de o reducere de 50%

V-ați săturat să gestionați singuri tranzacțiile criptografice? Încercați tranzacționarea automată cu cel mai nou partener al nostru, Gunbot, care oferă în prezent o reducere de 50% pentru noii utilizatori de Gunbot de la OKEx.

Detalii: Site-ul oficial Gunbot și Forumul comunității Gunthy

OKEx Jumpstart: HyperDAO $ HDAO Quiz

Am actualizat regulile Jumpstart! Completați un test http://bit.ly/2SlsYNc pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru vânzare și pentru a obține șansa de a câștiga 5 USDK!

Detalii:

Testul OKEx HyperDAO post-AMA

Aveți întrebări despre cea de-a 10-a noastră vânzare de jetoane, HyperDAO? Vom găzdui mai multe runde de AMA-uri cu cofondatorul și șeful strategiei lor, Jayden Wei, & Co-fondator și șef de operațiuni, Ryan Ang, în funcția noastră & parteneriat grupuri Telegram în curând! Între timp, nu ratați șansa de a vă alătura testului post-AMA pentru a câștiga 5 USDK!

Link la test:

http://bit.ly/2w7OInb

OKEx Cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Răspândește puțină dragoste și arată-ți aprecierea celor dragi! Cu cine petreci Ziua Îndrăgostiților? Arătați-vă data și povestea de dragoste unică în link înainte de a câștiga 10 USDK!

Alatura-te aici:

Evenimentul trecut:

Voice – Evenimentul principal al EOS (13 februarie)

Șefa grupului OKEx, Alina Yao a găzduit evenimentul de debut EOS Voice 2020. Vă mulțumim că v-ați alăturat împreună cu mulți lideri ai industriei EOS!

Starea minierii Bitcoin & Jocuri pe fulgere (11 februarie)

Ne-am distrat cu toții ieri, unde Quentin Issele a împărtășit noua noastră suită de produse în cadrul evenimentului de rețea Coinscrum. Rămâneți la curent pentru a vedea la ce eveniment va participa următoarea echipă financiară!

Evenimente:

Economie blockchain (21-22 februarie)

Echipa financiară OKEx este încântată să vă întâlnească în Istanbul, Turcia. Vino să-l cunoști pe Lennix Lai, Phil Glover & Quentin Issele săptămâna viitoare la Blockchain Economy!

Răspundeți aici:

https://www.blockchaineconomy.istanbul/EN/index.html?utm_source=twitter.com&utm_medium = social&utm_campaign = eveniment-okex-echipa-financiară-este-încântată

Schimbul conferinței (5-6 martie)

Vom participa la evenimentul de schimb de conferințe. Vino să-l cunoști pe Phil Glover- AVP, Financial Markets pe 5 martie la Amsterdam!

Răspundeți aici: Crypto exchange conference Amsterdam – conferința schimburi

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Site-ul web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map