OKEx Technical Weekly: Brygger et stort trekk (20. apr 2020)

Viktige takeaways

 • Tekniske indikatorer antyder at BTC prisene kan se noen betydelige bevegelser etter uker med rekkeviddehandel.
 • XRP er satt til å ha et breakout med bias mer på den positive siden.
 • ETH okser må kanskje ta en pause i de øvre 180 håndtakene.

Markedsoversikt

Markedene for kryptovaluta var usikre etter prisene på BTC klarte ikke å produsere en daglig lukking over USD 7200 nivåer i løpet av helgen. Den ledende kryptoen har ikke stengt over slike nivåer siden 11. mars. Støtten i USD 7000-området ser ut til å forbli solid.

I vår tidligere publikasjon <OKEx Technical Weekly: 14. april 2020,>, vi har fremhevet at motstandene ved USD 7200 var fortsatt betydelig, og halsen på forrige hode og skuldre var i fokus denne uken.

Mens handelsmenn og investorer har sett etter veibeskrivelse før den etterlengtede halveringsbegivenheten for bitcoin-belønning, som forventes å skje i midten av mai, viser nye data at volatiliteten i BTC prisene vil øke drastisk. Denne volatilitetsøkningen kan skje i løpet av en kort periode.

En undersøkelse fra Sentix viser at Bitcoin Super Neutrality Index nådde en 26-ukers høyde. Patrick Hussy, administrerende direktør i Sentix, forklarte at noen store BTC prisaksjoner skjedde etter siste gang BSNI traff en ny høyde, som beveget seg BTC prisene med USD 2500, og dette kan være tilfelle for det nåværende markedet. Hussy la imidlertid til at bevegelsesretningen ikke kunne bestemmes med slike data.

Figur 1: Sentix Bitcoin Super Neutralitetsindeks

Kilde: Sentix

Figur 2: Bitcoin Futures COT Sammendrag

Kilde: CME Group

I mellomtiden ser institusjonelle investorer ut til å ha tatt en mer proaktiv tilnærming i BTC markedet, som kryptosamfunnet som teller ned for halveringsbegivenheten. Data fra CME viser at den åpne interessen for futures har økt. Imidlertid ser det ut til at kapitalforvaltere og gjeldede kontoer har et spredt syn. Kapitalforvaltere har økt sine korte posisjoner, mens gearede navn har stengt noen av shortsene.

Prisanalyse

BTCUSDT – Store grep som forventer?

 • Tekniske indikatorer antydet at markedene kunne se noen dristige prishandlinger i BTC, som Bollinger-bandene presset seg ytterligere på det daglige diagrammet. Det gjenspeiler Sentix ‘funn som nevnt tidligere i denne artikkelen. Prisvolatiliteten kan øke i fremtiden, men retningen for breakout er ikke bestemt.
 • Mens halsen forble i fokus, synes momentum å avta, med RSI har beveget seg i en nedadgående kanal. Hvis du ser en breakout av kanalen, kan det styrke saken om å ha en positiv breakout av prisen.
 • I en middels / lengre sikt var vanskelighetsbåndet i klem, noe som kan bety at dagens prisnivå fortsatt kan være ideell for akkumuleringer. En ny uptrend har startet i begynnelsen av januar etter vanskelighetsbåndsklemmen i slutten av desember.
 • Nivåmessig, hvis prisen kan stabiliseres over halsen, kan den legge grunnlaget for å teste 7700 nivåene. De lavere nivåene på 6500 er et annet viktig område å se på.

Figur 3: Daglig BTCUSDT-diagram

Kilde: OKEx; Tradingview


XRPUSD – Breakout i produksjon?

 • XRPUSD har handlet under den daglige 38,2% Fibonacci Retracement i mer enn en uke. Ettersom paret har beveget seg nærmere mot trekantsmønstrets ende, forventes det å gi et brudd.
 • Den ekstra klemmen av Bollinger-bandene indikerer også at prisvolatiliteten forventes å øke.
 • Momentum-indikatoren har gitt en reversering fra den nylige nedtrenden, noe som tyder på at styrken har blitt oppbygget. På toppen av det har en u-formet bunn opprinnelig dannet seg i den langsomme stokastiske, som kan være en annen indikasjon på potensielt å ha en positiv prisutbrudd.
 • 38,2% FR på 0,196 er det første nivået å se på. Hvis du ser det, kan det sette scenen for omprøving av 0,213 til 0,215. I mellomtiden kan 0,187 være det lavere nivået å se på.

Figur 4: XRPUSD Daily Chart

Kilde: OKEx; Tradingview

ETHUSDT – Bull trenger en pause?

 • I vår siste utgave av OKEx Technical Weekly, vi har bekreftet ETHUSDTPositive utbrudd etter å ha dannet et stigende trekantmønster.
 • men, ETH okser kan trenge å ta en pause, ettersom en bearish crossover i den stokastiske oscillatoren ser ut til å være, noe som tyder på at rallymomentet ser ut til å begynne å avta. I mellomtiden ser den sakte stokastiske ut til å danne en dobbel topp.
 • Selv om oksene kanskje trenger å ta en kort pause, betyr ikke det at det langsiktige løpet slutter. Ettersom den ultimate oscillatoren forble i opp-trenden mars-april, kan en kortsiktig korreksjon representere en kjøpsmulighet.
 • 100-dagers MA rundt 184-området kan være det første nivået å se på, og kanalstøtten ligger nær 170. Dessuten kan 38,2% FR nær 163 være et annet fokus.

Figur 5: ETHUSDT Daily Chart

Kilde: OKEx; Tradingview

ZECUSDT – Rally blir sliten?

 • ZEC var en av de best ytende altcoins under mandagens Asia-sesjon, handlet nesten 6% høyere mot USDT.
 • Det kan imidlertid være en tur for oksene her, ettersom RSI er på nivåer som samsvarer med de to foregående periodene med korreksjon før.
 • En sving nå, hvis sett, vil øke sjansen for prisen for å teste trekantshalsen, for å se om den er i stand til å snu den forrige motstanden mot støtte.
 • Det første nivået å se på kan være 42. Hvis det er kompromittert, kan det styrke saken om omprøving 38.

Figur 6: Daglig ZECUSDT-diagram

Kilde: OKEx; Tradingview

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map