OKEx Chain & OKEx DEX – Un ecosistem revoluționar DeFi

Tehnologia blockchain este o infrastructură revoluționară a internetului și a atins înălțimea fără precedent. În era blockchain-ului, băncile centrale din întreaga lume experimentează tehnologia și apar multe inovații precum Balanță. O astfel de tehnologie descentralizată, de la egal la egal, nu este doar un progres tehnologic, ci va remodela economia globală așa cum a făcut internetul.

La OKEx, credem că tehnologia blockchain va deveni o infrastructură fundamentală și un catalizator pentru următoarea descoperire umană. Valorificând dezvoltarea descentralizării globale, încercăm să depășim limitele a ceea ce definește un schimb de cripte și ceea ce poate aduce pe piață. În aprilie 2019, am anunțat că dezvoltăm propriul nostru blockchain – OKExChain, pentru a contribui la comunitate cu aplicațiile noastre descentralizate..

Viziunea OKExChain

OKExChain este un blockchain descentralizat conceput să fie o bază pentru aplicații comerciale pe scară largă bazate pe blockchain. Vrem să construim un lanț public descentralizat și deschis care să împuternicească toate nodurile participante, astfel încât utilizatorii să poată elibera și să opereze în mod liber aplicații descentralizate, să emită propriile criptomonede, să creeze perechi de tranzacționare și să tranzacționeze liber. Tehnologia cross-chain implicată este cheia realizării misiunii sale.

Prin modulele sale încrucișate, utilizatorii pot împărtăși valoarea și scenariile de aplicații ale tehnologiei blockchain, utilizatorii și cazurile de utilizare sunt legate între ele pentru a realiza construirea ușoară și rapidă a ecosistemelor și a sistemelor cu valoare adăugată.

Avantajele tehnice ale OKExChain

OKExChain își propune să aducă un nou nivel de libertate pentru comercianții și utilizatorii care doresc să își creeze propriul schimb descentralizat. Dezvoltat cu parteneri ecosistemici interni și externi conduși de OKExChain, OKExChain acceptă dezvoltare paralelă cu mai multe lanțuri care poate accelera semnificativ procesul de dezvoltare și poate sprijini lansarea de aplicații pe scară largă. În timp ce o singură aplicație poate fi dezvoltată de mai multe părți în același timp, ea poate stimula o concurență internă benignă pentru produse pentru a implementa actualizări regulate, îmbunătățind astfel experiența utilizatorului ca rezultat.

Extinderea datelor pe lanț este o altă caracteristică unică a OKExChain. Datele din lanț sunt separate în 3 straturi: date bloc, date operațiuni și date în afara lanțului; și păstrează avantajele tehnologiei blockchain – ireversibile și fără manipulări. Prin intermediul algoritmilor speciali de calcul pe lanț, sunt păstrate doar datele de operare, astfel încât să scadă cantitatea de date transmise atunci când o cantitate mare de date trebuie să ajungă la un consens. Acest lucru poate îmbunătăți în mod eficient eficiența operațională a lanțului public, reducând în același timp costul de andocare a datelor în afara lanțului.

OKEx DE, fără încredere și transparentX

În afară de OKExChain, am lansat OKEx DEX, un schimb descentralizat deschis, incluziv și sigur, care permite utilizatorilor să aibă un control mai bun asupra propriilor active și să le administreze liber.

Fiind prima aplicație DeFi de pe OKExChain, OKEx DEX își propune să creeze un mediu de tranzacționare descentralizat financiar autocustodat și fără frontiere pentru a asigura securitatea activelor, astfel încât diferiți jucători din industrie să poată participa la tranzacționarea criptografică cu transparență completă pe lanț.

Profitând de acest instrument minunat pentru a-și construi propriul DEX pe OKExChain, utilizatorii vor avea control complet asupra activelor lor și pot personaliza ce active și perechi de tranzacționare doresc să enumere; decontarea zilnică a profiturilor în timp real pentru a asigura o experiență de tranzacționare și o lichiditate mai bune; și acces la înregistrări de tranzacționare transparente și pe OKExChain.

Triunghiul OKExChain-OKB-OKT

Ca simbol nativ al ecosistemului OKEx, OKB a înregistrat un succes larg de la naștere, atingând maximul istoric la 5,9 USD în februarie 2020. După lansarea propriului nostru blockchain, vom migra OKB către rețeaua principală OKExChain din apropiere viitor pentru a extinde aplicațiile ecologice ale jetonului și vom arde un total de 700 milioane OKB neemise prin intermediul sistemului de răscumpărare și arsură. Cu o circulație redusă, credem că OKB va continua să crească în fiecare zi.

Fiind unul dintre simbolurile native de pe OKExChain, OKB va fi deschis pentru tranzacționare pe OKEx DEX și va profita de mediul deschis și de încredere din lanț pentru a se conecta la schimburi descentralizate și utilizatori de perechi de tranzacționare construiți pe platformă. OKT, un alt token nativ emis pe blocul de geneză și blocul de noduri al OKExChain, va fi mapat 100% către deținătorii OKB în funcție de deținerea lor. OKT și OKB sunt inseparabile pe OKExChain, vor fi interconectate pentru a favoriza dezvoltarea ecologică a OKExChain.

OKExChain Testnet

Așteptarea s-a încheiat – astăzi, suntem bucuroși să vă anunțăm că OKExChain este live!

Pentru a optimiza performanța testului OKExChain ca infrastructură fundamentală în domeniul descentralizat, toți utilizatorii sunt invitați să experimenteze puterea OKExChain. Utilizatorii participanți pot primi gratuit și monede OKT testnet!

Cum se instalează OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest/getting-start/install.html

OKT testnet: https://www.okex.com/dex-test

Adresa DEX & ghid: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest

Revendicați-vă OKT-ul gratuit: https://www.okex.com/activities/pro/drawdex

Urmați OKEx pe:

Site-ul web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map