Investering i EOS – Alt du trenger å vite

Hva er EOS?

EOS er et neste generasjons blockchain-økosystem som fortsetter å motta tung mediedekning for sin rekordstore ICO og unike egenskaper. Det er viktigere at EOS.IO økosystem kom inn på markedet med det mål å forenkle programmering og integrering av smarte kontrakter og utvikling av desentraliserte applikasjoner (Dapps).

En av de mest fantastiske sidene ved EOS.IO-plattformen er at den praktisk talt eliminerer transaksjonsgebyrer gjennom sin unike strukturering. I tillegg er plattformen enormt skalerbar. Rapporter bekrefter at EOS.IO kan overgå større kredittkort som Visa når det gjelder transaksjoner per sekund. På denne måten gir EOS det perfekte grunnlaget for Dapp-utviklere.

Dapps er protokoller designet for å fungere på tvers av desentraliserte nettverk som tor eller blockchains. Disse applikasjonene skiller seg sterkt fra deres sentraliserte forfedre fordi de ikke trenger sentralisert støtte for å operere. Dapps er avhengige av et sett med standarder for å sikre interoperabilitet i sektoren. På denne måten gir Dapps verden en mer inkluderende tilnærming til markedet.

EOS-funksjoner via hjemmesiden

EOS-funksjoner via hjemmesiden

På samme måte som Ethereum fungerer EOS.IO som et slags operativsystem for disse desentraliserte applikasjonene. Plattformen inneholder sett med de mest populære tjenestene og funksjonene som kreves av Dapp-utviklere i dag. Denne strategien forenkler hele Dapp-programmeringsprosessen betraktelig.

EOS kombinerer mange av de mest beundringsverdige funksjonene fra noen av de mest populære blockchain som eksisterer. Utviklere hevder at protokollen har sikkerheten til Bitcoin, kombinert med den enkle programmeringen som finnes i Ethereum. På toppen av alle disse imponerende påstandene har plattformen skalerbarhet som overgår Ripples evner.

Sammen gjør alle disse funksjonene EOS til en av de ultimate Dapp-plattformene som er tilgjengelige i dag. Tilhengere av denne revolusjonerende protokollen har til og med kalt EOS “Ethereum-drapsmannen.” Selv om EOS tilbyr oppgraderinger til mange av Ethereums kjernefunksjoner, er det fortsatt en lang vei å gå før EOS er i posisjon til å flytte Ethereum fra stedet som den beste Dapp-plattformen..

Historien om EOS

Historien til EOS begynner i 2017 med utstedelse av selskapets whitepaper. I avisen forklarer utviklerne sitt mål å introdusere en Dapp-utviklingsplattform som er i stand til å behandle tusenvis av transaksjoner per sekund på en sikker måte. Det er viktig at EOS søker å bli det fremste operativsystemet for desentraliserte applikasjoner. Derfor inkluderer EOS noen verdifulle funksjoner som integrert brukerautentisering, skylagring og serverhosting.

EOS er en blokkjedebasert programvare med åpen kildekode som ble utgitt 1. juni 2018. EOS har unikt valgt å ta en annen tilnærming til markedet i løpet av rekordstore ICO. ICO, som varte et helt år, startet offisielt 26. juni 2017. I løpet av året etter lanseringen ble en milliard tokens distribuert som ERC-20-tokens av Block.one.

På dette tidspunktet var EOS.IO-blockchain fraværende, så utviklerne valgte å utstede token på Ethereums blockchain for å skaffe penger. Strategien betalte seg i stor grad med EOS som sikret over 4 milliarder dollar under arrangementet. Spesielt gikk disse midlene direkte til ferdigstillelse av EOS blockchain og økosystem

Block.one

Spesielt er EOS.IO et datterselskap av det private blockchain-firmaet Block.one. Firmaet er for tiden registrert på Caymanøyene. Interessant er Chief Technology Officer for Block.one ingen ringere enn kryptostjerne Daniel Larimer. Hvis Larimers navn høres kjent ut, burde det.

Han er en av de mest innflytelsesrike spillerne i kryptorommet. Han var avgjørende for å lansere både Bitshares og den blockchain-baserte sosiale medieplattformen, Steemit. Begge plattformene er enormt populære i rommet i dag. Larimer bidro også til å utvikle den delegerte konsensusmekanismen for bevis på innsats som senere ble vedtatt av EOS.IO.

Han er også i stor grad kreditert det desentraliserte autonome selskapskonseptet. I dette konseptet overtar smarte kontrakter funksjonaliteten til de fleste bedriftsaktiviteter. Det er ingen tvil om at hans nettverk og erfaring bidro til å kaste EOS inn i rampelyset som en av verdens fremste kryptovalutaer.

Hvordan fungerer EOS?

EOS-økosystemet har et fullverdig autentiseringssystem. Utviklere kan programmere brukerkontoer og gi hver konto et forhåndsinnstilt tillatelsesnivå direkte fra EOS-panelet. Dette er en kritisk komponent for de fleste Dapps i dag.

I tillegg tillater plattformen bedrifter å dele databasetilgang til alle på nettverket. Omvendt kan selskaper også ta data fra EOS-nettverket og velge å lagre dataene lokalt. I denne strategien forblir dataene utenfor blockchain til selskapet ønsker det.

Skylagring

Et annet viktig verktøy som følger med EOS-utviklingspakken er skylagring. EOS.IO gir Dapp-utviklere både serverhosting og skylagring som en del av sin altomfattende tilnærming til markedet. Disse kritiske komponentene i EOS.IO-økosystemet gjør det til en av de raskest voksende Dapp-protokollene i dag.

Denne utformingen lar utviklere enkelt bygge og distribuere applikasjoner. Utviklere får tilgang til alt de trenger rett ved fingertuppene. Funksjoner som hosting, skylagring og nedlastingsbåndbredde gjør utviklingen til en lek. I sin tur frigjør denne tilnærmingen utviklere til å fokusere på funksjonene til Dapps i stedet for maskinvareproblemer.

I tillegg integrerer EOS avansert analyse for å hjelpe utviklere med å overvåke Dapps-ytelsen. En grundig gjennomgang av disse dataene gir verdifull innsikt til utviklere om hvordan de kan forbedre applikasjonene sine. Det er viktig at alle disse funksjonene betales ved å bare sette EOS-tokens i en godkjent lommebok.

En ny type konsensus

Utviklere av EOS-plattformen bestemte seg for å vike unna den makt-sultne konsensusmekanismen på plass i Bitcoin blockchain. Denne protokollen er kjent som arbeidsbevis-konsensusmekanismen. Det krever en datamaskin for å konkurrere mot hverandre for å fullføre komplekse matematiske ligninger.

Denne bruken av beregningskraft brukt under løsningen av denne ligningen tilsvarer mer energiforbruk. Når det gjelder Bitcoins blockchain, bruker nettverket mer strøm enn Danmark. Heldigvis kommer over 80% av Bitcoins gruveenergi fra fornybare kilder.

Bevis for innsats (PoS)

Ved å anerkjenne begrensningene til et PoW-system, bestemte EOS-utviklere seg for å gå med et annet alternativ. Konsensusmekanismen Proof-of-Stake handler om å validere en blockchain-tilstand på en annen måte. I et PoS-system konkurrerer gruvearbeidere ikke i det hele tatt.

I stedet for skaffer de som ønsker å bli transaksjonsvalidatorer EOS-tokens og “stake” dem i lommeboken. Staking er handlingen med å holde kryptovalutaen din i en lommebok. Jo mer EOS du satser, desto større er sjansene dine for at du får godkjent neste blokk med transaksjoner og mottatt belønningen..

Bevis for innsats via Ledger

Bevis for innsats via Ledger

På denne måten er EOS i stand til å avskrekke angripere. Alle som ønsker å angripe nettverket, må først kjøpe store mengder EOS og satse myntene. Til slutt vil de bare skade deres egne interesser hvis nettverket blir kompromittert.

Tradisjonelle kryptovalutaer som Bitcoin er avhengig av noder for å validere tilstanden til blockchain via konsensus. Måten Bitcoin utfører denne oppgaven er gjennom bruk av noder som kontinuerlig bekrefter hver transaksjon i blockchain i intervaller. Selv om denne strategien er ekstremt sikker, introduserer den noen alvorlige skalerbarhetsproblemer.

En ny tilnærming

EOS unngår disse bekymringene på en interessant måte. Plattformen fokuserer på hver transaksjon i stedet for på hele tilstanden til blockchain. EOS.IO-noder verifiserer hendelsesrekke for å sikre at nettverkstilstanden forblir ren.

Når noder startes på nytt, bekrefter de hele tilstanden til blockchain. Denne strategien tar lengre tid å bekrefte den totale tilstanden til blockchain sammenlignet med et PoW-system. Men siden de fleste noder ganske enkelt verifiserer hendelsesrekke, er nettverket i stand til å håndtere tusenvis av transaksjoner per sekund. Til sammenligning kan BTC bare håndtere 7 transaksjoner per sekund.

Blokkere tider

Alt om Eos-protokollen maksimerer ytelsen. For eksempel produseres blokkeringer av transaksjoner hvert 0,5 sekund. I Bitcoin tar blokkgodkjenning 10 minutter. Denne forsinkede blokkeringstiden har vært et stridspunkt i nettverket og har ført til forskjellige harde gafler gjennom årene.

I tillegg kan EOS dele disse blokkene i sykluser. Denne omstillingen lar deg sende og svare på transaksjoner midt i transaksjonene. I utgangspunktet er EOS i stand til å gjøre opp transaksjoner i den tiden det tar å sende bekreftelsesmeldingen.

Samfunnsstyring

Et annet viktig aspekt av EOS er styringsmodellen. I EOS.IO-systemet har blokkprodusenter mye kontroll over retning av nettverket. Disse blokkprodusentene stemmer om relevante spørsmål. Disse problemene kan omfatte hvilke transaksjoner som er bekreftet, eller om et program kjører riktig.

Stemmerett omfatter også store nettverksproblemer som endringer i kildekoden til individuelle applikasjoner. På denne måten kontrollerer blokkprodusenter når de skal oppgradere, nedgradere og fikse feil i systemet. Alt dette håndteres på en demokratisk måte ved hjelp av EOS.IO-systemet.

I dag omfatter EOS.IO-økosystemet over 100 Dapps. Den mest aktive på dette tidspunktet er PRA CandyBox med litt over 6000 aktive brukere om dagen. Spesielt har denne Dapp 6 ganger flere daglige brukere enn Ethereums topp Dapp – den desentraliserte IDEX-sentralen.

EOS poletter

Det er viktig at EOS-tokens skiller seg fra konkurrentene ved at de faktisk ikke utfører en funksjon. I stedet bruker utviklere som utvikler applikasjoner på plattformen dem til å generere tokens som er nødvendige for deres spesifikke applikasjoner.

Gitt sin ICO på flere milliarder dollar, er det ingen overraskelse å høre at de fleste av de store børsene førte til EOS-tokens. I april 2018 lanserte plattformen offisielt sitt hovednett. Lanseringen kjørte EOS-prisene til en ny heltidshøyde på $ 21,46.

Hvordan kjøpe EOS

Det er enkelt å kjøpe EOS. Når du har kjøpt Bitcoin, kan du gå over til noen av de største børsene som handler EOS, for eksempel Binance, Kraken eller Poloniex.

Her trenger du bare å finne et BTC / EOS-handelspar. Deretter kan du handle så mye BTC for EOS som du ønsker. Det tar bare sekunder å fullføre denne handelen, og du kan lagre EOS på en rekke forskjellige lommebøker.

Investere i EOS - Alt du trenger å vite Investere i EOS - Alt du trenger å vite Investere i EOS - Alt du trenger å vite
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kraken gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte tradere

Best for

USA-handelsmenn

Best for

Brukervennlighet

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hvor du kan lagre EOS

Hvis du ønsker å gjøre en større investering i EOS, eller hvis du planlegger å HODLing denne krypten i lange perioder, er en maskinvareboklomme det beste alternativet. Maskinvarelommebøker holder kryptoen din lagret offline i “kald lagring.” Denne strategien gjør det umulig for online trusler å få tilgang til beholdningene dine. De Ledger Nano S eller de mer avanserte Ledger Nano X begge støtter EOS (EOS).

EOS Bekymrer

I likhet med alle større prosjekter er det noen bekymringer rundt EOS-økosystemet. Primært fortsetter samfunnet å påpeke enormt sentralisering innenfor det nylig adopterte systemet for bevis på stav. Dette systemet oppretter 20 hovedblokkvalidatorer innen nettverket.

I tillegg fikk EOS problemer med SEC tidligere på året. Firmaets morselskap Block.one mottok heftige 24 millioner dollar straff av SEC for å ha gjennomført et uregistrert verdipapirsalg. Ikke overraskende betalte EOS boten og gikk som vanlig med virksomheten.

EOS – Begynnelsen av et imperium

Kombinasjonen av EOS unike egenskaper og dets meget erfarne team av utviklere gjør dette til et av de mest ærverdige prosjektene i kryptospace. Utviklerne bak dette konseptet tenkte på nesten alt som trengs for å gjøre Dapp-programmeringsopplevelsen så enkel som mulig. Som sådan kan du forvente å se EOS-økosystemet utvide seg i løpet av de kommende årene.

Fremtiden for EOS

Vil EOS noen gang overgå Ethereum og bli den største Dapp-leverandøren i markedet? Det er et vanskelig spørsmål å svare på. Uansett fortsetter EOS å hente støtte fra hele sektoren. Foreløpig virker EOS fokusert på sitt mål om å bringe Dapps til massene på en trygg og sikker måte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map