Stablecoin Market Share Explodes, BCH, BSV Halvings Approach: Market Watch Weekly

Crypto-eiendeler har kommet seg kraftig tilbake denne uken, med Bitcoin (BTC) opp 15 prosent og handlet over 7000 dollar i dag, 6. april, per OKExs BTC-indekspris. Selv om den ledende kryptovalutaen til slutt stengte 25,4 prosent ned i mars 2020, har prisen steget 80 prosent fra et lavt nivå på 3 890 dollar 12.-13. Mars etter den bratteste nedgangen på 11 år..

Bitcoin-priser handles for tiden i $ 7,100-serien etter flere mislykkede forsøk på å bryte over det psykologiske prispunktet i forrige uke.

OKEx BTC / USD Indeks Ukepris. Kilde: TradingView

Etterspørsel etter stablecoins bølger

Mens prisen på BTC har kommet seg kraftig tilbake, har det ikke vært en betydelig økning i handelsvolumet. Nedgangen har ført til at OKEx har blitt den største futuresplattformen når det gjelder Open Interest pr Arcane ResearchSine data. På den annen side har ikke BTC-spotmarkeder aggregerte daglige volumer økt, ifølge data levert av forskningsfirmaet Skjev. En prisøkning som ikke støttes av en økning i handelsvolumet, anses å være en kortvarig rebound i teknisk analyse. Dette fører ofte til store korreksjoner senere.

Andel av total åpen rente 3 / 23-3 / 29. Kilde: Arcane Research BTC Spot – Aggregerte daglige volumer. Kilde: Skjev

Men samtidig bemerker vi at USD-pålydende stablecoins har blitt et viktig middel for kryptovalutainvestorer for å unngå prissvingninger.

De etterspørsel etter stallmynt har vært ekstremt sterk siden midten av mars krasjet, akkurat som i tradisjonell finans, har etterspørselen etter dollar kontanter økt i krisetider. I tillegg ser Bitcoin ikke ut til å være frikoblet fra aksjemarkedene ennå.

Spesielt vokser markedsverdien av Tether (USDT) raskt. Før krasjen 12. mars hadde USDT 4,7 milliarder dollar i omløp, tar 2,1 prosent av total markedsverdi for kryptovaluta. 4. april hadde USDTs totale opplag vokst til 6,1 milliarder dollar, eller 3,24 prosent av kryptovalutamarkedets verdi pr Longhash og Coincheckup data.

USDT Circulation og Bitcoins pris. Kilde: LongHash

Selv om markedet for tiden har et stort antall stablecoins, er dette ikke de eneste kriteriene for å starte et oksemarked. Et stort antall stabile utstedelser kan bare gi fondets grunnlag for et oksemarked, men det lave handelsvolumet og nedgang i likviditet kan holde utenfor oksemarkedet.

Bitcoin kontanter & Bitcoin SV halvings neste uke

Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV) vil gå gjennom sine respektive blokkbelønningshalvinger neste uke.

Halvering av nedtellingen. Kilde: Blockchair

Historisk sett opprettholder BCH gruvedrift vanskeligheter og prisen en høy grad av konsistens. Siden alle tre proof-of-work myntene blir utvunnet ved hjelp av SHA256, velger gruvearbeiderne om de vil bytte basert på pris for å være mer lønnsomme.

Dette betyr også at det etter noen dager vil være et stort antall gruvearbeidere tvunget til å stenge ned eller bytte til BTC for å fortsette gruvedrift. Det ville få BCHs gruvedriftsvanskeligheter til å synke, med mindre prisen kan skyte i været. Gitt den historiske korrelasjonen har prisen på BCH en god sjanse for å gå ned med den kommende halveringen.

Bitcoin Cash gruvedrift vanskeligheter mot pris i USD historisk diagram. Kilde: bitinfocharts.com Gj.snitt gruvedrift vanskeligheter per dag vs. Gj.sn. pris per dag, USD, 7-dagers endringsrate. Kilde: bitinfocharts.com

I gapet mellom BCH-halvering og BTC-halvering i mai, ser vi mange gruvearbeidere migrere til BTC-nettverket for å utvinne mer lønnsomt, noe som gjør at nettverkshastigheten går høyere og den gjennomsnittlige kostnaden for gruvedrift dyrere. Hvis prisen på Bitcoin ikke stiger innen da, vil mer ineffektive gruvearbeidere slite med å tjene penger, og til slutt vil de sannsynligvis kapitulere.

I midten av mai, når Bitcoin halveres, vil gruvearbeidere møte en ny kapitulasjonsrunde. De resterende gruvearbeiderne vil være de sterke hendene, og deres økte vilje til HODL vil redusere markedspresset.

Administrerende direktør for gruvedriften Btc.top, Zhuoer Jiang, bekreftet i en intervju denne uken at de berømte Bitmain S9 gruvedriftene er slått av etter krasjet i midten av mars. I en intervju publisert 5. april, sa Bin Luo, oversjøisk salgsdirektør for gruvedriftprodusenten Avalon, at gode nyheter for gruvearbeiderne er at når flomsesongen fra april til mai nærmer seg, kan de velge stabile, rimelige gruvedriftsteder. Påvirket av coronavirus er mange fabrikker faktisk ikke helt åpne, og overforsyning av strøm er faktisk en god mulighet til å forhandle om lave strømpriser..

Ansvarsfraskrivelse: Dette materialet skal ikke tas som grunnlag for å ta investeringsbeslutninger, og skal ikke tolkes som en anbefaling om å delta i investeringstransaksjoner. Handel med digitale eiendeler innebærer betydelig risiko og kan føre til tap av din investerte kapital. Du bør sørge for at du forstår risikoen fullstendig og tar hensyn til ditt erfaringsnivå, investeringsmål og søke uavhengig økonomisk råd om nødvendig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map